Goede Doelen Kerstpakketten

Goede doelen kerstpakketten zijn al jaren onlosmakelijk met elkaar verbonden in onze visie. De combinatie van kwalitatief hoogwaardige kerstpakketten en daarnaast uw goede doel financieel steunen, geeft de garantie voor een origineel kerstpakket. Steeds meer bedrijven en instellingen maken een bewuste keuze als het gaat om kerstpakketten.

Wanneer u een geselecteerd origineel kerstpakket bij ons bestelt, steunt u automatisch het goede doel. De goede doelen die wij steunen, zijn Make-a-Wish en het Ronald McDonald Kinderfonds.

Ook hebben wij een aantal originele kerstpakketten die speciaal zijn samengesteld voor het goede doel. Wanneer u een kerstpakket uit dit aanbod bestelt, gaat 5% van de orderwaarde naar het goede doel. Eenmaal per jaar wordt een cheque met het totale bedrag aan het goede doel overhandigd. Inmiddels hebben wij al vele tienduizenden euro's mogen doneren aan deze prachtige goede doelen.

Hoe kunt u het goede doel steunen?

Door een kerstpakket uit te zoeken welke gekoppeld is aan een goed doel, heeft u niet alleen een origineel kerstpakket voor uw medewerkers en relaties maar wenst u ook een goed doel een gelukkig Nieuwjaar. Zo steunt u een goed doel:

1. Koop één van de goede doelen kerstpakketten (herkenbaar aan het logo linksboven).
2. Van uw bestelling wordt 5% automatisch aan het goede doel gedoneerd.
3. Deel deze informatie met vrienden/collega's/familie/kennissen.

Naast onze speerpunten Ronald McDonald Kinderfonds en Make-a-Wish doneren wij ook aan andere, door onze klanten zelf uitgekozen, goede doelen.

Mocht u meer informatie willen omtrent onze originele kerstpakketten of de goede doelen, kunt u verder navigeren door op deze onderstreepte goede doelen te klikken.

Ga direct naar onze goede doelen kerstpakketten.

Copyright © 2021 X-Masters, Inc. Alle rechten voorbehouden.