Over ons

De GROOTSTE online kerstpakketten leverancier van Nederland.

Kerstpakketten.nl is een groothandel in kerstpakketten met alweer ruim 30 jaar ervaring in het samenstellen en verkopen van kerstpakketten. Wij zijn de grootste online kerstpakketten leverancier. 


Kerstpakketten eenvoudig online bestellen.

Door onze jarenlange ervaring met het samenstellen van kerstpakketten en dankzij onze leveranciers kunnen wij u een zeer mooi, uitgebreid assortiment bieden.

Mocht u echter aanpassingen willen maken aan uw kerstpakket, dan helpen onze medewerkers u met alle liefde en plezier zodat we, samen met u, tot de beste invulling komen van uw kerstpakketten. Online en offline kunnen wij er, samen met u, voor zorgen dat uw personeel, medewerkers en/of relaties een passend geschenk ontvangen aan het einde van het jaar!

Kerstpakketten.nl als jury favoriet: seizoensgebonden webshop.

De kerstpakketten.nl kerstshop ziet er uitnodigend uit met mooie kerstpakketten in de banner. Door de opsomming van onderscheidende leveringsvoorwaarden, duidelijke service en goede klantbeoordelingen komt deze webshop professioneel over. Een groot pluspunt van de webshop is de mogelijkheid om per budget naar een kerstpakket of -cadeau te zoeken. Daarnaast kun je jouw werknemers ook blij maken met een Keuzekado. Hiermee geef je hen een budget waarmee ze zelf een kerstpakket kunnen uitzoeken. Op die manier weet je zeker dat ze iets krijgen wat ze leuk vinden. Daarnaast is het een fijne kerstgedachte dat bij het bestellen van een aantal geselecteerde kerstpakketten een percentage van de prijs naar het goed doel gaat. (bron: http://www.beste-kerstshop.nl)

 

Copyright © 2017 X-Masters, Inc. Alle rechten voorbehouden.