Veiligheidswaarschuwing Pretzels XXXL 3 smaken 150 gram (sesam-allergie).  Lees verder

 

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Meldt u aan voor onze nieuwsbrief en ben direct op de hoogte wanneer onze kerstpakketten weer beschikbaar zijn!

 

Over Ons

Kerstpakketten.nl is een groothandel in kerstpakketten met alweer ruim 30 jaar ervaring in het samenstellen en verkopen van kerstpakketten. Wij zijn de grootste online kerstpakketten leverancier.

Door onze jarenlange ervaring met het samenstellen van kerstpakketten en dankzij onze leveranciers kunnen wij u een zeer mooi, uitgebreid assortiment bieden.

Mocht u echter aanpassingen willen maken aan uw kerstpakket, dan helpen onze medewerkers u met alle liefde en plezier zodat we, samen met u, tot de beste invulling komen van uw kerstpakketten. Online en offline kunnen wij er, samen met u, voor zorgen dat uw personeel, medewerkers en/of relaties een passend geschenk ontvangen aan het einde van het jaar!

Bekend van tvHet Algemeen Dagblad sprak met Bart Poierrié, eigenaar van de grootste online kerstpakketten webshop van Nederland: Kerstpakketten.nl.

HET PROCES: VAN BESTELLING TOT AAN DE DEUR

Bestellen Stap 1 Bestellen Bestel uw kerstpakketten eenvoudig en snel in de webshop. Met het grootste assortiment van Nederland hebben we voor iedereen een geschikt kerstpakket in de aanbieding.
SORTEREN Stap 2 SORTEREN Nadat we uw bestelling hebben mogen ontvangen wordt deze zorgvuldig samengesteld. Wij streven ernaar om de kerstpakketten met alle nauwkeurigheid bij u af te kunnen leveren.
AFLEVERINGStap 3 AFLEVERING U bepaalt waar u uw bestelling geleverd wilt hebben, wij zorgen voor een excellente levering.
ons teamMet een team van enthousiaste medewerkers staan wij altijd voor u klaar! Samen zorgen we voor de beste en leukste kerstpakketten van dit jaar!
Bart BartDirecteur
Bram BramBedrijfsleider
Julie JulieSales
Lucré LucréSales
Lieke LiekeSales
Brigitte BrigitteSales
Joeri JoeriSEA specialist
Rob RobData specialist
Sander SanderSEO specialist

Deze klanten gingen u voor

Copyright © 2021 X-Masters, Inc. Alle rechten voorbehouden.