KerstcadeauKiezen

HET IDEALE KERSTGESCHENK VOOR UW PERSONEEL

Als er iets is waar veel medewerkers jaarlijks naar uitkijken is het een welverdiende erkenning voor hun inzet. Wilt u uw personeel dit jaar verrassen met een origineel kerstgeschenk? KerstcadeauKiezen zorgt ervoor dat uw cadeau een glimlach tovert op het gezicht van elke medewerker.
Gunt u niet alleen uw personeel, maar ook uw klanten of andere zakenrelaties een unieke blijk van waardering? Ook dan is KerstcadeauKiezen uitermate geschikt voor het verzorgen van een passende kerstattentie.

GA NAAR KERSTCADEAUKIEZEN.NL

DAAROM KERSTCADEAUKIEZEN

▪ Elk personeelslid ontvangt een feestelijk verpakte cadeauvoucher (vanaf €20,-).
▪ De voucher geeft toegang tot een gepersonaliseerde cadeaushop.
▪ Medewerkers kunnen op hun gemak één of meerdere cadeaus uitkiezen.
▪ Keuze uit meer dan duizend populaire kerstgeschenken.
▪ Cadeaus worden binnen twee dagen bezorgd.
▪ Gewaardeerde medewerkers zijn tevreden medewerkers.

ALTIJD EEN ORIGINEEL KERSTCADEAU
Het vinden van een kerstcadeau waar elke medewerker blij van wordt kan een ingewikkelde en tijdrovende uitdaging zijn. Ons geschenkenconcept KerstcadeauKiezen maakt deze taak makkelijker dan ooit! Kies een waardebon met het gewenste tegoed, laat deze verpakken in een stijlvolle cadeau-enveloppe, luxe geschenkbox, borrelbox of feestelijke e-mail template en leun achterover. Het team van KerstcadeauKiezen doet de rest! Benieuwd hoe het werkt? Dat leest u hier.

VOOR ELK BUDGET EEN PASSEND GESCHENK
De cadeauvouchers van KerstcadeauKiezen zijn beschikbaar vanaf € 20,- (all-in). Met stappen van € 5,- kunt u deze verhogen tot het gewenste budget. Het door u gekozen bedrag wordt omgezet in punten waarmee uw medewerkers één of meerdere cadeaus kunnen uitzoeken. Is het aantal punten niet toereikend voor een gewenst artikel? Dan kan de betreffende medewerker
(indien gewenst) het resterende bedrag eenvoudig bijbetalen via iDeal.

BESTEL EEN UNIEK KERSTCADEAU ONLINE
Weet u nog niet zeker op welke manier u uw werknemers, klanten of zakenpartners wilt bedanken voor de gedane inzet of fijne samenwerking? Wij voorzien u graag van de nodige inspiratie - kerstpakketten samenstellen is tenslotte onze core business. De specialisten van kerstpakketten.nl staan altijd klaar voor het geven van een deskundig advies. Zo weet u zeker dat uw kerstgeschenk met open armen wordt ontvangen.