Momenteel zijn wij achter de schermen druk bezig met de collectie kerstpakketten voor 2020. 

Waardering; meer dan ooit actueel!

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Meldt u aan voor onze nieuwsbrief en ben direct op de hoogte wanneer onze kerstpakketten weer beschikbaar zijn!

Luxe kerstpakketten - Wijn

Wij hebben het grootste assortiment luxe kerstpakketten van Nederland. Ons kerstpakketten assortiment van 2020 bestaat uit exclusieve kerstpakketten met alleen de allerbeste producten. De pakketten zijn uitermate betaalbaar; luxe kerstpakketten dus, maar met eenvoudige prijzen! Ons complete assortiment is er speciaal voor medewerkers die iets extra’s hebben verdiend. Denk bijvoorbeeld aan champagnepakketten, of prachtige Italiaanse pakketten, die alle producten bevatten om zelf lekkere pizza’s te maken. In ons assortiment luxepakketten vind je ook complete BBQ-pakketten met écht alles wat nodig is voor een geweldige BBQ, van houtskool tot een grill en zelfs hamburgers! Bekijk nu wat de populairste luxe kerstgeschenken zijn. Ontdek daarnaast welke luxe kerstpakketten we speciaal voor mannen én voor vrouwen hebben samengesteld.

Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren

Luxueus en betaalbaar

Luxueuze kerstpakketten zijn net iets duurder dan de goedkoopste kerstpakketten, maar we hebben slim ingekocht voor 2020. Omdat we de grootste aanbieder van kerstpakketten zijn, hebben we scherpe prijzen kunnen afdwingen. Jij profiteert hiervan! Je kunt hierdoor namelijk luxe kerstpakketten bestellen voor eenvoudige prijzen! Luxe kan ook betaalbaar zijn. Dat zie je terug in de diversiteit van onze luxe pakketten. De meest voordelige pakketten zijn al te bestellen vanaf € 25,00!

 

Luxe kerstpakketten voor hem

Speciaal voor de hardwerkende mannen hebben we een aantal bijzondere kerstpakketten samengesteld. Het zijn bij bijzonder luxe pakketten, die gaan zorgen voor een heerlijke kerst. Hieronder staan de drie meest exclusieve pakketten speciaal voor mannen.

Kerstpakket voor Mannen - Snelle Klus Kerstpakket voor Mannen - Voor Echte Mannen Kerstpakket voor Mannen - Authentic BBQ

 

Hetelucht

Genieten van een hapje en een drankje op uw gemak, samen met familie en/of vrienden. Het Kerstpakket Hetelucht voldoet aan deze eis. De hetelucht friteuse van 2,5 liter biedt de mogelijkheid om de hapjes, die uiteraard aan het geschenk zijn toegevoegd, met gemakt te bereiden. Ondertussen kunt u genieten van het drankje en de overige hapjes die het pakket compleet maken. Luxe ten top! Laat uw werknemers of relatie genieten van gemak en lekkernijen door dit luxe kerstgeschenk voor hem te bestellen.

Kerstpakket Hetelucht

Sterrenstatus

Letterlijk en figuurlijk genieten van een sterrenstatus. Dat kan met het luxueuze Kerstpakket Sterrenstatus. Creëer een gemoedelijke sfeer met het opvouwbare windlicht en de rustieke kaars. Een sfeer waarbij de hapjes en drankjes wederom niet mogen ontbreken. Daarom hebben we daar onze selectie nauwkeurig samengesteld. Tevens is dit kerstpakket voorzien van een gratis KerstMagazine, een Landal GreenParks Cadeau Cheque en een Postcodeloterij Cadeaubon.

Kerstpakket Sterrenstatus

 

Luxe kerstpakketten voor haar

Welke vrouwen hebben écht een goede bijdrage geleverd aan de bedrijfsresultaten van het afgelopen jaar? Of welke vrouwen in uw omgeving verdienen nog meer een extra bijzonder en luxe kerstpakket! Check alle kerstpakketten voor vrouwen. Wij adviseren het luxe kerstpakket 'Uit Paulines Keuken'. Een echt kerstpakket voor vrouwen, voorzien van alle luxe. Wat denkt u hiervan?

Kerstpakket Uit Paulines Keuken

Wilt u zelf een keuze maken? Neem eens een kijkje bij ons overzicht van alle beschikbare kerstpakketten op Kerstpakketten.nl en schenk een perfect kerstpakket aan uw werknemers!

 

Copyright © 2017 X-Masters, Inc. Alle rechten voorbehouden.