Champagne

Iedereen wordt vrolijk van een heerlijke goede champagne. Op Kerstpakketten.nl kunt u de beste champagnes bestellen. Onze champagnes zijn mooi verpakt en ideaal om te schenken als kerstpakket of toe te voegen aan een van onze vele kerstpakketten. Ook bieden wij champagnes aan inclusief glazen, zodat er meteen geproost kan worden. Wacht niet langer en bepaal of u gaat voor een heerlijke goedkope champagne, een van de beste champagnes of een zeer exclusieve champagne!

Pagina
Van hoog naar laag sorteren
Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Champagne kerstpakket

Natuurlijk zijn er veel gelegenheden waarbij een champagne niet misstaat. Maar wij denken dat hét moment voor champagne toch wel omstreeks Kerst is. Iedereen heeft weleens een glas champagne mogen heffen met Kerst of Nieuwjaar. Daarom mag je toch wel stellen dat champagne als kerstpakket hét cadeau bij uitstek is. Veel mensen zullen het waarderen wanneer ze champagne als cadeau krijgen. Heb je al een kerstpakket uitgezocht? Geen probleem! Je kunt altijd nog een goedkope champagne brut of demi-sec toevoegen!

Champagneglazen

Op zoek naar een champagne giftbox, inclusief champagneglazen? Dan bent u bij Kerstpakketten.nl aan het goede adres. Bij ons kunt u champagne bestellen inclusief champagneglazen vanaf € 30,95. Daarbij bestaat de keuze uit een Laforge brut of demi-sec. Liever een iets exclusievere champagne? Dan wijzen wij u graag op de Moët & Chandon giftset en giftbox. Met deze champagnes inclusief champagneglazen kunt u direct proosten!

Moët & Chandon

Een van de bekendste champagnes is wel die van Moët & Chandon. Deze champagne komt uit een van de grootste champagnehuizen ter wereld. Daarom mag deze champagne niet ontbreken in het assortiment van Kerstpakketten.nl. Wij kunnen deze champagne aanraden om te schenken als cadeau. Om het geschenk uniek te maken hebben we een Moët & Chandon in een fraai goudkleurig geschenkblik. Het luxe geschenkblik maakt dit cadeau wel heel speciaal!

Dom Pérignon

De meeste exclusieve champagne in ons assortiment is de Dom Pérignon. Deze champagne is een Cuvée de prestige, oftewel de beste champagne binnen het champagnehuis, in dit geval champagnehuis Moët & Chandon. Bij Kerstpakketten.nl heeft u de keuze uit Vintage 2006, Rosé en P2. Deze champagnes worden geleverd in een fraaie geschenkdoos.

Copyright © 2017 X-Masters, Inc. Alle rechten voorbehouden.