Originele kerstpakketten

Originele kerstpakketten online bestellen via Kerstpakketten? Met een origineel kerstpakket geeft u uw werknemers en/of klanten een keer iets anders. Het is namelijk een uitdaging om ieder jaar een origineel kerstpakket voor uw werknemers en/of klanten uit te zoeken. Wij helpen u daar graag bij. Hieronder vindt u een overzicht waarbij wij de meest toepasselijke kerstpakketten geselecteerd hebben. Dit zijn kerstpakketten met allemaal originele producten erin. Om onze kerstpakketten uniek te houden, veranderen de kerstpakketten ieder jaar van inhoud. Ook in dit jaar hebben we een assortiment kerstpakketten 2019 samengesteld. Dankzij onze ervaring in kerstpakketten weten wij wat uw medewerkers en/of klanten willen. Zo kunnen wij de meest origineelste kerstpakketten samenstellen voor uw medewerkers en/of klanten.

Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren

 

Originele kerstpakketten kopen

Wilt u een origineel kerstpakket kopen voor uw werknemers en/of klanten? Dat kan, wij van Kerstpakketten.nl bieden onze originele kerstpakketten al aan vanaf een zeer aantrekkelijke prijs. In ons zeer ruime assortiment kunt u zeker een geschikt kerstpakket voor uw personeel en/of relaties vinden. Onze originele kerstpakketten zijn gemakkelijk en snel te bestellen via onze webshop. U kunt ook op afspraak een bezoek brengen aan onze showroom, hier helpen wij u graag verder met het uitzoeken en bestellen van uw originele kerstpakketten. Daarnaast kunt u de originele kerstpakketten versturen vanuit de showroom naar een locatie naar wens. Hieronder ziet u twee populaire originele kerstpakketten uit het assortiment van Kerstpakketten.nl.

Origineel Kerstpakket - Kiekeboe Origineel Kerstpakket - Frozen

 

Inspiratie opdoen

Veel mensen zijn op zoek naar een uniek kerstpakket. Dat komt doordat ze willen laten zien dat er moeite is besteed aan het uitzoeken van een kerstpakket. Daarom merken we dat de vraag naar een origineel kerstpakket zeer groot is. Wij denken graag met deze mensen mee. Ons assortiment is heel divers en verdeeld over een aantal thema's. Een bezoeker kan hier veel inspiratie opdoen bij het uitzoeken van een kerstpakket voor zijn of haar werknemers. De thema's zijn bepaald aan de hand van het design, maar ook met de samenstelling van een kerstpakket is rekening gehouden. Natuurlijk houden wij hierbij rekening met de kerstpakketten trends van 2019. Om u alvast een handje te helpen stellen wij met trots de toppers van dit jaar aan u voor.

Kerstpakket 2020

Een persoonlijk kerstpakket waarmee we 2020 achter ons laten.

Kerstpakket Uit Paulines Keuken

Verras uw werknemers met een food kerstpakket Uit Paulines Keuken.

 

Rituals kerstpakket

Een ongekend en terugkerend kerstpakket in ons assortiment is het Rituals kerstpakket. Heerlijke verzorgingsproducten in een mooie verpakking, hier maakt u ongetwijfeld indruk mee. Rituals producten zijn geliefd onder de vrouwen, maar ook mannen waarderen een Rituals kerstpakket. Daarom hebben we speciale Rituals kerstpakketten voor mannen en voor vrouwen. Vanaf 1 oktober kunnen wij u het nieuwe assortiment tonen.

 

Kerstpakketten voor mannen

Wilt u onderscheid maken op uw werk tussen de mannen en vrouwen bij het schenken van een kerstpakket? Dat kunnen wij wel voorstellen, u wilt namelijk geen teleurgestelde werknemers. Daarom hebben wij originele kerstpakketten voor mannen samengesteld. Typische geschenken waar de mannen binnen uw organisatie gelukkig van worden. Daar waar de thema's Na Gedane Arbeid, Western en Fire & Frost al behoorlijk aansluiten bij de wensen van de heren, willen wij de meest uit het oog springende kerstpakketten voor mannen u niet onthouden. Een pareltje uit onze collectie is het Kerstpakket Winterbbq. Een multifunctionele barbecue aangevuld met gemakkelijke benodigdheden. Of wat te denken van het Kerstpakket Bierproeverij? Laat de mannen genieten van een overheerlijk hapje en drankje in de wintermaanden. Tot slot het Kerstpakket On The Move. Vul de rugzak met de lekkerste artikelen uit dit pakket en ga samen genieten 'on the move'!

Kerstpakket Winterbbq Kerstpakket Bierproeverij Kerstpakket On The Move

 

Kerstpakketten voor vrouwen

Uiteraard wilt u voor de vrouwen ook een toepasselijk origineel kerstpakket uitzoeken als u dat ook voor de mannen hebt gedaan. Nadat we eerder al de Rituals kerstpakketten aan bod hebben laten komen, die overigens voor zowel mannen als vrouwen zeer geschikt zijn, kunnen wij u ook nog een aantal originele kerstpakketten voor vrouwen voordragen. Dit zijn veelal kerstpakketten gevuld met wat lekkere producten, fysieke producten voor in huis of verzorgingsproducten. Wederom kunnen we bestaande thema's koppelen waaruit we onze inspiratie voor 2019 hebben gehaald. Haal uw inspiratie uit de thema's Uit Paulines Keuken, Vitality en Grenzeloos Lekker. We kunnen hierbij stellen dat de vrouw ook de man in huis gelukkig kan maken! Het Kerstpakket Zonder Grenzen is hier een goed voorbeeld van. Een geschenk boordevol artikelen van over de hele wereld. Waar we ook foodproducten in terugvinden is het Kerstpakket Uit Paulines Keuken. Ontbijt nu ook zoals Pauline, de hipste foodblogger van het moment! Waar vrouwen nog meer gelukkig van worden in onze ogen is het Kerstpakket Smoothiemaker. U geeft de vrouwelijke werknemers een gezond kerstpakket inclusief een apparaat voor het maken van smoothies. Een multifunctioneel kerstpakket als u het ons vraagt!

Kerstpakket Zonder Grenzen Kerstpakket Uit Paulines Keuken Ontbijt Kerstpakket Smoothiemaker

 

Waardering blijft belangrijk

Wij van Kerstpakketten.nl hebben een onderzoek gedaan onder onze klanten over de toegevoegde waarde van een kerstpakket. 8 op de 10 mensen voelt zich gewaardeerd wanneer een werkgever een blijk van waardering toont in de vorm van een geschenk. Een van de mogelijkheden is een kerstgeschenk. Daarbij is originaliteit een belangrijke factor, origineel bent u niet met een ouderwets kerstpakket. Daarom heeft Kerstpakketten.nl ook in 2019 weer een selectie hedendaagse kerstpakketten gemaakt. De kerstpakketten 2019 zijn de meest populaire en trendy kerstpakketten van deze tijd. De kerstpakketten bevatten producten die horen bij 2019. We hebben gedacht aan de mannen en de vrouwen, aan mensen met een bepaalde geloofsovertuiging en bijvoorbeeld ook aan mensen die graag een drankje doen. 

 

Uw originele kerstpakket zelf samenstellen

Kunt u niet precies vinden wat u zoekt in onze webshop en wilt u meer dan 50 dezelfde originele kerstpakketten bestellen? Dan kunt u bij ons zelf uw origineel kerstpakket samenstellen. U weet het beste wat u uw werknemers en/of klanten afgelopen jaar cadeau heeft gedaan en u kunt nu dus een heel origineel kerstpakket samenstellen. U kunt kiezen uit alle producten die wij aanbieden in de door ons samengestelde kerstpakketten en alle combinaties zijn mogelijk. U kunt dus uw kerstpakket samenstellen zoals u wilt in elke gewenste prijsklasse. U kunt het originele kerstpakket dat door u is samengesteld extra bijzonder maken door een door u aangeleverde brief, wenskaart of product toe te laten voegen.

 

 

KerstcadeauKiezen

Vindt u het lastig welk origineel kerstpakket u uw werknemers en/of klanten cadeau moet geven? Dan kunt u kiezen om een voucher cadeau te doen. De vouchers die Kerstpakketten.nl aanbiedt kunt u vinden op de pagina KerstcadeauKiezen. Bij een KerstcadeauKiezen kunnen uw werknemers en/of klanten zelf hun eigen origineel kerstpakket online uitkiezen. U geeft ze een unieke code waarmee ze zelf online uit alle kerstpakketten die wij aanbieden hun gewenste kerstpakket kunnen uitzoeken. Zo weet u zeker dat u iets geeft waar uw medewerkers en/of klanten iets aan hebben. Een KerstcadeauKiezen is al beschikbaar vanaf € 20,- en is te verhogen met € 5,- tot het gewenste bedrag. Het maximale bedrag van een KerstcadeauKiezen is € 70,-. Met een KerstcadeauKiezen maakt u uw werknemers en/of klanten altijd blij en zij kunnen het originele kerstpakket uitzoeken wat zij willen.

Wilt u uiteindelijk zelf een kerstpakket uitzoeken? Bekijk dan snel alle kerstpakketten van Kerstpakketten.nl!

 

Copyright © 2017 X-Masters, Inc. Alle rechten voorbehouden.