Kerstpakketten Luxe

Alcoholvrij
alcohol_free alcohol
Met geschenk
with_gift without_gift
Wat mag het kosten?
Je hebt gezocht naar: {{ keyword }}
[x]

Sorteer op:

Relevantie
Prijs oplopend
Prijs aflopend
Op zoek naar een kerstpakket?

Momenteel is ons team druk bezig met de inkoop en samenstelling van onze nieuwe collectie kerstpakketten voor 2022.

Bestel hier je luxe kerstpakketten voor 2022

Wil je jouw medewerkers deze feestdagen extra in de watten leggen? Schenk ze dit jaar dan een uniek en luxueus kerstgeschenk. Onze exclusieve kerstpakketten zijn gevuld met producten die staan voor pure verwennerij. Denk hierbij aan volledige BBQ-pakketten, heerlijke borrel- en champagnepakketten of een pakket met alle benodigdheden voor het maken van een lekkere pizza. Bekijk snel het aanbod om te ontdekken welk pakket het beste past bij jouw organisatie.

Een luxe kerstpakket voor een zacht prijsje
Als één van de grootste Nederlandse aanbieders van luxe zakelijke geschenken profiteer je altijd van scherpe prijzen. Daarnaast hebben we een ruim assortiment met uiteenlopende prijsklassen. De meest voordelige luxe en exclusieve kerstpakketten zijn al te bestellen vanaf enkele tientjes. Betaalbare luxe is natuurlijk wel de leukste vorm van luxe!

Luxe kerstgeschenken voor mannen en vrouwen
Benieuwd welke luxe kerstpakketten het beste scoren bij vrouwen? Rituals is een goede keuze en staat al jarenlang bovenaan op menig wensenlijstje. Bij Kerstpakketten.nl vind je alleen nog veel meer verrassende kerstgeschenken voor vrouwelijke relaties. Uiteraard worden de mannen niet zomaar vergeten. We hebben ook voor hen een aantal luxe geschenksets samengesteld. Het zijn stuk voor stuk bijzondere pakketten, die gegarandeerd zorgen voor een heerlijke kerst.

Onze populairste luxe kerstpakketten in 2022
Onze pakketten zijn niet alleen leuk om te krijgen, maar ook gezellig om er samen met anderen van te genieten. Dit kan bijvoorbeeld met onze diverse foodpakketten. Eén van de absolute favorieten is het Hollandse kerstpakket. Dit betaalbare luxe kerstpakket bevat heerlijke producten van Nederlandse bodem, aangevuld met soepkommen en een bamboe serveerplank. Een combinatie van luxe in een eigentijds én duurzaam jasje.

Verras jouw relaties met een exclusief kerstpakket
Bij Kerstpakketten.nl bieden wij ook de optie aan om zelf een pakket samen te stellen. Je krijgt de keuze uit alle producten van ons brede assortiment. Zo weet je dat je altijd iets geeft wat past bij je collega’s, werknemers of relaties. Een op maat samengesteld kerstpakket is mogelijk vanaf een afname van minimaal vijftig kerstpakketten in dezelfde categorie. Doe in onze webshop alvast inspiratie op en neem gerust contact op als je advies wilt ontvangen van onze medewerkers.