De voordelen van het bestellen van kerstpakketten

Hier vindt u de voordelen die wij bieden bij het bestellen van kerstpakketten online.

Kerstpakketten bestellen vanaf 1 kerstpakket

Bij ons kunt u bijna elk pakket per stuk bestellen. Wij zorgen ervoor dat het pakket tegen een zéér voordelig tarief en mooi verpakt wordt afgeleverd.

* Enkele pakketten hebben echter een minimale bestelhoeveelheid in verband met de verzendverpakking/omdoos.

De tarieven voor verzending zijn:

 • Tot € 50,- slechts € 15,- excl. BTW
 • Van € 50,- tot € 100,- slechts € 25,- excl. BTW
 • Van € 100,- tot € 250,-  slechts € 35,- excl. BTW
 • Van € 250,- tot € 500,- slechts € 45,- excl. BTW
 • Vanaf € 500,- leveren wij GRATIS op één adres in Nederland (excl. de eilanden).

 

Huis-aan-Huis zendingen

De unieke situatie waar we ons momenteel allemaal in bevinden vraagt om flexibiliteit en daar willen we graag ons steentje aan bijdragen. 

Om het u als bedrijf nog makkelijker te maken bieden wij vanaf heden Huis-aan-Huis zendingen aan voor het gereduceerde tarief van slechts € 9,95 excl. BTW per pakket (mogelijk vanaf 2 pakketten)*. 

Nadat u uw order geplaatst heeft ontvangt u van ons een e-mail met daarin een Excel-bestand wat ingevuld moet worden zodat we uw zendingen compleet hebben. 

Wij gaan vervolgens voor u aan de slag en zorgen ervoor dat uw pakketten aangeboden gaan worden door PostNL. 

PostNL

Let op:

In verband met de te verwachten drukte in december en de eventuele vertragingen bij PostNL, adviseren wij u uw bestelling tijdig te laten bezorgen, dat voorkomt onnodige vertraging en te late bezorging.

*Tarieven gelden voor Huis-aan-Huis zendingen binnen Nederland. Wij verzenden alle PostNL zendingen vanaf 7 december!

Kerstpakketten zelf samenstellen

Vanaf 50 dezelfde kerstpakketten met een minimale orderwaarde van € 1.500,- excl. BTW kunt u bij ons geheel naar eigen wens en idee uw kerstpakket samenstellen. Het samenstellen van het kerstpakket kan op verschillende manieren. Enerzijds kunt u contact met ons opnemen (bel of mail ons) om een pakket samen te stellen. In onze eigen fotostudio maken wij dan een prachtige opname die wij per e-mail versturen, zodat u kunt zien hoe het kerstpakket eruit gaat zien. Anderszijds bent u van harte welkom in onze showroom te Uden. Hier kunt u, eventueel met behulp van een specialist, zelf alle artikelen uitzoeken, vasthouden en samenstellen. Indien u wilt langskomen in onze showroom, vragen wij wel van tevoren telefonisch een afspraak te maken. Natuurlijk verpakken wij GRATIS een eventueel mee te verpakken artikel of kerstwens.

Kerstpakketten bestellen op factuurbasis

Bij een orderbedrag vanaf € 750,- exclusief BTW kunt u de keuze maken om te bestellen op factuurbasis. Wij hebben hiervoor het KvK-nummer nodig.

Nadat wij de order hebben ontvangen zijn wij verplicht om de order aan te melden bij onze kredietverzekeraar. Zij toetsen het bedrijf, op basis van het door u opgegeven KvK-nummer, op verschillende zaken. Wij krijgen vervolgens een bindend advies van de kredietverzekeraar of wij op factuurbasis mogen leveren. Wij gaan er van uit dat wij op factuur mogen leveren, zo niet dan vragen wij u het verschuldigde bedrag vooruit te betalen.

Levering tot en met 23 december

Zo lang de voorraad strekt kunt u bij ons kerstpakketten bestellen. Wij leveren tot en met donderdag 23 december. 

Stipte bezorging & goede service

Als professionele organisatie mag u van ons verwachten dat wij ook een professionele bezorging hebben. Onze partner heeft een modern Track and Trace systeem waar u precies kunt zien waar de bestelling is en wanneer deze geleverd gaat worden. U kunt zelfs, tegen een kleine vergoeding, aangeven in welk tijdvak u geleverd wilt hebben.

Let op: dit is uitsluitend mogelijk bij verzending per pallet.

 • Standaard levering 08.00 uur – 17:00 uur = Géén meerkosten
 • Tussen 08.00-10.00 uur = Meerkosten + € 75 excl. BTW
 • Tussen 10.00-12.00 uur = Meerkosten + € 75 excl. BTW
 • Tussen 12.00-14.00 uur = Meerkosten + € 75 excl. BTW
 • Tussen 14.00-16.00 uur = Meerkosten + € 75 excl. BTW
 • Tussen 08.00-12.00 uur = Meerkosten + € 50,- excl. BTW
 • Tussen 12.00-16.00 uur = Meerkosten + € 50,- excl. BTW

 

Met betrekking tot de kwaliteit van de producten geven wij KWALITEITSGARANTIE. Mocht een artikel kapot zijn of niet naar behoren functioneren, dan wordt het in overleg zo spoedig mogelijk vervangen of geruild.

Copyright © 2021 X-Masters, Inc. Alle rechten voorbehouden.