De voordelen van het bestellen van kerstpakketten

Hier vind je de voordelen die wij bieden bij het bestellen van kerstpakketten online.

Kerstpakketten bestellen vanaf 1 kerstpakket

Bij ons kun je bijna elk pakket per stuk bestellen. Wij zorgen er voor dat het pakket tegen een zéér voordelig tarief en mooi verpakt wordt afgeleverd.

* Enkele pakketten hebben echter een minimale bestelhoeveelheid in verband met de verzendverpakking/omdoos.

De tarieven voor verzending zijn:

 • Tot € 100,- slechts € 9,95 excl. BTW
 • Van € 100,- tot € 250,-  slechts € 19,95 excl. BTW
 • Van € 250,- tot € 500,- slechts € 29,95 excl. BTW
 • Vanaf € 500,- leveren wij GRATIS op één adres in Nederland (excl. de eilanden).

Kerstpakketten zelf samenstellen

Vanaf 50 dezelfde kerstpakketten kun je bij ons geheel naar eigen wens en idee uw kerstpakket samenstellen. Het samenstellen van het kerstpakket kan op verschillende manieren. Enerzijds kun je contact met ons opnemen (bel of mail ons) om een pakket samen te stellen. In onze eigen fotostudio maken wij dan een prachtige opname die wij per e-mail versturen, zodat je kunt zien hoe het kerstpakket eruit gaat zien. Anderszijds ben je van harte welkom in onze showroom te Uden. Hier kun je, eventueel met behulp van een specialist, zelf alle artikelen uitzoeken, vasthouden en samenstellen. Indien je wilt langskomen in onze showroom, vragen wij wel van tevoren telefonisch een afspraak te maken. Natuurlijk verpakken wij GRATIS een eventueel mee te verpakken artikel of kerstwens.

Kerstpakketten bestellen op factuurbasis

Bij een orderbedrag vanaf € 750,- exclusief BTW kun je de keuze maken om te bestellen op factuurbasis. Wij hebben hiervoor het KvK-nummer nodig.

Nadat wij de order hebben ontvangen zijn wij verplicht om de order aan te melden bij onze kredietverzekeraar. Zij toetsen het bedrijf, op basis van het door u opgegeven KvK-nummer, op verschillende zaken. Wij krijgen vervolgens een bindend advies van de kredietverzekeraar of wij op factuurbasis mogen leveren. Wij gaan er van uit dat wij  op factuur mogen leveren, zo niet dan vragen wij u het verschuldigde bedrag vooruit te betalen.

Levering tot en met 21 december

Zo lang de voorraad strekt kun je bij ons kerstpakketten bestellen tot en met donderdag 20 december 12:00 uur. Wij zorgen er vervolgens voor dat de kerstpakketten nog vóór de Kerst geleverd worden! 

Stipte bezorging & goede service

Als professionele organisatie mag je van ons verwachten dat wij ook een professionele bezorging hebben. Onze partner heeft een modern Track and Trace systeem waar je precies kunt zien waar de bestelling is en wanneer deze geleverd gaat worden. Je kunt zelfs, tegen een kleine vergoeding, aangeven in welk tijdvak je geleverd wilt hebben.

Let op: dit is uitsluitend mogelijk bij verzending per pallet.

 • Standaard levering 08.00 uur – 17:00 uur = Géén meerkosten
 • Tussen 08.00-10.00 uur = Meerkosten + € 49.95 excl. BTW
 • Tussen 10.00-12.00 uur = Meerkosten + € 49.95 excl. BTW
 • Tussen 12.00-14.00 uur = Meerkosten + € 49.95 excl. BTW
 • Tussen 14.00-16.00 uur = Meerkosten + € 49.95 excl. BTW
 • Tussen 08.00-12.00 uur = Meerkosten + € 25,- excl. BTW
 • Tussen 12.00-16.00 uur = Meerkosten + € 25,- excl. BTW

Met betrekking tot de kwaliteit van de producten geven wij KWALITEITSGARANTIE. Mocht een artikel kapot zijn of niet naar behoren functioneren wordt het in overleg zo spoedig mogelijk vervangen of geruild.

Copyright © 2017 X-Masters, Inc. Alle rechten voorbehouden.