Vegetarische Kerstpakketten

 

Heeft u één of meerdere medewerkers en/of klanten aan wie u een vegetarisch kerstpakket cadeau wilt doen? Dan zijn de vegetarische kerstpakketten van Kerstpakketten.nl echt iets voor u. In veel kerstpakketten kunt u producten vinden die vegetariërs niet gebruiken, daarom zijn veel kerstpakketten niet geschikt voor uw vegetarische medewerkers en/of klanten. Speciaal voor vegetarische medewerkers en/of klanten bieden wij vegetarische kerstpakketten aan, zodat zij ook kunnen genieten van een vegetarisch kerstpakket en een fijne kerst. Deze vegetarische kerstpakketten zijn qua kwaliteit gelijk aan alle andere kerstpakketten die wij aanbieden en zijn al te bestellen vanaf €9,95. 

Wat kunt u vinden in onze vegetarische kerstpakketten?

In onze vegetarische kerstpakketten kunt u verschillende producten vinden, natuurlijk allemaal vegetarisch. U kunt daarbij denken aan producten met het vegetarisch keurmerk (v-keurmerk). In deze producten zijn geen producten van gedode dieren verwerkt, dus geen vlees, vis, gelatine, kaas, enz. Dit geldt voor food producten. Met het vegetarisch keurmerk weet u zeker dat de food producten aan alle eisen voldoen om vegetarisch benoemd te worden. De producten die u dus kunt vinden in de vegetarische kerstpakketten kunnen dus nog veel van elkaar verschillen. Eén ding is zeker: er zitten geen producten in van gedode dieren. U kunt aan bijna alle producten denken die ook te vinden zijn in onze andere kerstpakketten, alleen dan natuurlijk vegetarisch.

Mogelijkheden in vegetarische kerstpakketten

Bij ons heeft u verschillende mogelijkheden als het gaat over de keuze in vegetarische kerstpakketten. U kunt kiezen uit:

  • Standaard samengesteld kerstpakket in verschillende prijscategorieën
  • "Kerstcadeaukiezen" waarbij uw personeel of klanten zelf online een cadeau uitkiezen
  • Zelf uw kerstpakket samenstellen (al vanaf 50 dezelfde kerstpakketten)

Ten eerste kunt u kiezen voor een door ons samengesteld vegetarisch kerstpakket, deze zijn al beschikbaar vanaf €9,95. Daarnaast kunt u ervoor kiezen om, als u meer dan 50 dezelfde kerstpakketten wilt bestellen, uw eigen vegetarisch kerstpakket samen te stellen. Zo weet u zeker dat het een geschikt vegetarisch kerstpakket wordt. Tenslotte kunt u kiezen voor een kerstcadeauvoucher, hiermee geeft u uw medewerkers en/of klanten een unieke broncode waarmee zij zelf een geschikt vegetarisch kerstpakket online in onze webshop kunnen bestellen.

Vegetarische kerstpakketten kopen

Onze vegetarische kerstpakketten die wij voor u hebben samengesteld zijn beschikbaar in verschillende thema’s. Zo heeft u altijd genoeg keuze. Deze vegetarische kerstpakketten kunt u eenvoudig en snel online bestellen in onze webshop. Wilt u hulp bij het kiezen voor een samengesteld vegetarisch kerstpakket? Breng dan een bezoek op afspraak aan onze showroom. Ook als u zelf uw vegetarische kerstpakketten wilt samenstellen, dan helpen wij u graag in onze showroom. U kunt ook kerstcadeauvouchers bestellen in onze webshop vanaf €20,- en uit te breiden naar ieder gewenst bedrag. Zo kunnen uw medewerkers en/of klanten zelf een prachtig kerstpakket uitzoeken in onze webshop.

 

Copyright © 2021 X-Masters, Inc. Alle rechten voorbehouden.