Veiligheidswaarschuwing Pretzels XXXL 3 smaken 150 gram (sesam-allergie).  Lees verder

 

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Meldt u aan voor onze nieuwsbrief en ben direct op de hoogte wanneer onze kerstpakketten weer beschikbaar zijn!

 

Rituals

** Vanaf heden kunnen wij uitsluitend nog onze huisselectie kerstpakketten aanbieden. **

Rituals kerstpakket bestellen? Verras uw medewerkers met een Rituals kerstpakket voor vrouwen én mannen van Kerstpakketten.nl!

Speciaal voor alle medewerkers die in 2021 hard hebben gezwoegd, hebben wij exclusieve Rituals kerstpakketten samengesteld. Luxe kerstpakketten die gegarandeerd voor een glimlach én een ontspannen kerst zorgen! Een Rituals kerstpakket is een van de meest gewaardeerde kerstpakketten van Kerstpakketten.nl. Een Rituals pakket zit vol ontspanningsproducten. Deze producten zijn gebaseerd op eeuwenoude Aziatische tradities. Het zijn kerstpakketten met heerlijke doucheschuim en olie, badschuim, scrub, bodylotion en de lekkerste parfum. Daarnaast hebben we producten die zorgen voor harmonie in huis. In deze pakketten zitten bijvoorbeeld geurkaarsen en interieurparfums. De Rituals producten zorgen voor ‘een goed gevoel’. Ze helpen om de momenten bewust te beleven en zorgen voor een ontspannen gevoel. Het is niet alleen leuk om een Rituals cadeaupakket te ontvangen, maar de Rituals producten brengen iedere medewerker ook weer in balans. Hierdoor kunnen medewerkers in 2022 weer optimaal presteren.

Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren

Rituals pakket

Een Rituals pakket zien wij als hét kerstgeschenk van 2021. Rituals is een begrip in Nederland. De verzorgingsproducten worden gezien als 'home & body cosmetics die je helpen om te ontspannen'. 

De Rituals producten zijn een bijzonder geschenk voor het welzijn van medewerkers. Het is steeds belangrijker dat we ons goed voelen; dat we lichamelijk en geestelijk in balans zijn. Het zorgt ervoor dat we meer plezier uit het leven halen. Dit zorgt er weer voor dat we beter presteren op het werk.

Het is dé reden waarom zoveel werkgevers Rituals kerstpakketten bestellen. Rituals verkoopt geen schoonheid, maar een goed gevoel. Hierbij is gekeken naar eeuwenoude kennis en tradities uit verschillende Aziatische landen.

De Rituals producten triggeren onze zintuigen. Het doucheschuim, de badolie en de scrubs triggeren ons gevoel. Daarnaast hebben ze, samen met eau de parfum, interieurparfum en geurkaarsen, effect op ons reukzintuig. Doordat deze producten onze zintuigen triggeren, leven we meer in het nu én worden we automatisch gelukkiger.

Je medewerkers ontvangen met Kerst niet alleen een Rituals pakket met de mooiste Rituals producten, maar vooral een goed gevoel.

Rituals vrouwen

Bij Rituals pakketten denken we al snel aan vrouwen. Vrouwen die het heerlijk vinden om verzorgingsproducten te mogen ontvangen. Tot rust komen en ontspannen met een Rituals giftset. Een droom voor vele vrouwen. Aan u de mogelijkheid om dit jaar de vrouwen binnen uw organisatie te verwennen met een Rituals cadeaupakket. Bij Kerstpakketten.nl kunt u gemakkelijk online Rituals bestellen. De toppers uit het assortiment Rituals producten van Kerstpakketen.nl zijn het Rituals Sakura pakket en het Rituals Ayurveda pakket.

Rituals kerstpakket - The Ritual of Sakura Rituals kerstpakket - The Ritual of Ayurveda

Rituals mannen

Rituals producten zijn echt niet alleen voor vrouwen. Ontspanning is immers voor iederéén een toverwoord in 2022. Daarom hebben wij Rituals kerstpakketten speciaal voor mannen. Deze Rituals pakketten bevatten de beste producten uit de mannenlijn van Rituals, zoals een schuimende douchegel, frisse deodorant, verzachtende gezichtscrèmes én heerlijke eau de parfum. Populaire pakketten van Rituals voor mannen zijn The Ritual of Samurai en het Rituals Hammam pakket.

Rituals kerstpakket - The Ritual of Samurai Rituals kerstpakket - The Ritual of Hammam

Origineel kerstpakket

Mensen die op zoek zijn naar een origineel kerstpakket zullen zeker indruk maken met een Rituals kerstpakket. Rituals pakketten zijn exclusief en zeer geschikt om te schenken met Kerst. Wilt u naast de Rituals kerstpakketten nog andere originele kerstpakketten schenken? Kijk dan gerust op onze pagina originele kerstpakketten. Hier kunt u een kerstpakket idee opdoen voor het samenstellen van totaalpakket aan kerstpakketten voor heel uw organisatie. Ons advies: wees uniek en toon je waardering met een origineel kerstpakket van Kerstpakketten.nl!

Kerstpakket particulier

Een Rituals kerstpakket particulier kopen? Ook dan kan bij Kerstpakketten.nl. Wilt u zomaar een bekende of misschien wel uw partner of geliefde verrassen met een Rituals pakket? Kies dan dat ene Rituals pakket dat u wilt schenken en verras hem of haar met Kerst. We spelen hiermee in op de veel gestelde vraag: "Kan ik bij jullie een kerstpakket bestellen particulier?" Wij brengen uw kerstpakket tot aan de deur. U kunt Rituals producten combineren en zo uw eigen kerstpakket particulier samenstellen. We vertellen u hier graag meer over.

Kerstpakket samenstellen

Alle kerstpakketten op deze site worden keurig verpakt in een kadoverpakking waardoor uw medewerkers toch een mooie verrassing mee naar huis nemen met daarin bijvoorbeeld een 'groot' kado artikel. Daarnaast kunt u bij ons zelf kerstpakketten samenstellen. Maak daarvoor een afspraak met een van onze gespecialiseerde werknemers. Hij of zij kijkt samen met u naar de beste samenstellingen. U kunt gebruikmaken van deze mogelijkheid bij een minimale afname van 50 dezelfde kerstpakketten. Daarbij heeft u wel de keuze uit alle producten uit het assortiment van Kerstpakketten.nl. Zo kunt u eigen Rituals kerstpakketten samenstellen! De verzendkosten van de samengestelde kerstpakketten zijn afhankelijk van het aantal bestelde kerstpakketten. Bij een totaal bedrag vanaf €500,- excl. BTW rekenen wij geen verzendkosten voor uw kerstpakketten.

Wilt u uw kado-artikelen in een speciale verpakking ontvangen of zoekt u andere kadopakketten? Klik dan op de button hieronder of neem gerust contact met ons op!

 

Copyright © 2021 X-Masters, Inc. Alle rechten voorbehouden.