Originele Kerstpakketten Versturen

Wilt u originele kerstpakketten versturen? Dan kan u maar beter het zekere voor het onzekere nemen en voor topkwaliteit gaan. Kerstpakketten zijn ideaal om uw medewerkers, klanten en partners mee te verrassen en hen te bedanken voor de samenwerking van het afgelopen jaar. In tegenstelling tot een wenskaart of een bedrukte balpen is een kerstpakket allesbehalve saai. U springt ertussenuit en scoort gegarandeerd. Bovendien zijn originele kerstpakketten synoniem met genieten en zullen ze uw relaties lang bijblijven.

 

Originele kerstpakketten versturen? Doe beroep op onze jarenlange ervaring en uitgebreid assortiment

Wil je originele kerstpakketten versturen? Dan ben je bij Kerstpakketten.nl aan het juiste adres. Wij zijn de grootste online leverancier van kerstpakketten en hebben een uitgebreid assortiment in de aanbieding. Je kan kiezen uit verschillende kerstpakketten: luxe, duurzaam, Italiaans, speciaal voor vrouwen of mannen, goede doelen, … Het is allemaal mogelijk. Bovendien kan je ook een origineel kerstpakket op maat versturen. Onze medewerkers staan klaar om samen met jou het ideale kerstpakket samen te stellen.

Originele kerstpakketten, daar praten uw personeel, medewerkers en relaties nog járen over na. “Maar waar koop ik originele kerstpakketten?” horen we u vragen. Welnu, bij Kerstpakketten.nl bent u alvast aan het juiste adres om de meest originele kerstpakketten ooit te vinden! Ontdek ons uitgebreide aanbod, kies uit de vele originele kerstpakketten een pakket dat past binnen uw budget, en plaats uw bestelling online, via mail of telefonisch. De juiste kerstpakketten kiezen, was nooit eenvoudiger!

Het belastingvoordeel op uw kerstpakketten in 2021

Wilt u uw medewerkers op het einde van het jaar een plezier doen? Dan zijn kerstpakketten ideaal. Het zijn originele en leuke cadeaus die zeker in de smaak vallen.

Maar er is meer. Kerstpakketten zijn ook fiscaal aftrekbaar. Sinds begin 2016 is de nieuwe werkkostenregeling van kracht, waarmee u kerstpakketten belastingvrij kunt schenken. Ze behoren namelijk tot de zogenaamde vrije ruimte: 1,2 procent van de totale loonsom die u kunt benutten om medewerkers onbelast te vergoeden. 

Originele kerstpakketten versturen: al gedacht aan een goed doel?

De feestdagen staan in teken van delen, mededogen en harmonie. Dit zijn we bij Kerstpakketten.nl niet uit het oog verloren. Daarom draag je bij Kerstpakketten.nl bij elke bestelling sowieso een steentje bij voor een goed doel. Daarnaast zijn er ook 'goede doelen kerstpakketten', specifiek opgesteld voor het steunen van een goed doel. 5% van de aankoopwaarde van deze kerstpakketten wordt automatisch gedoneerd aan het desbetreffende goed doel.

Benieuwd welke goede doelen gesteund worden bij Kerstpakketten.nl? Vandaag genieten Ronald McDonald Kinderfonds, Make-a-Wish en enkele door de klant uitgekozen organisaties van onze steun! Draag je steentje bij en bestel je kerstpakketten bij Kerstpakketten.nl.

Originele kerstpakketten versturen in een handomdraai

Bij ons is originele kerstpakketten versturen kinderspel. Je surft naar onze webshop, kiest je favoriete kerstpakketten, bevestigt je bestelling en betaalt online. Het hele proces verloopt snel, is gemakkelijk en 100% veilig. Zodra we je bestelling hebben ontvangen, wordt ze verwerkt en op het adres van je keuze afgeleverd. Bovendien hanteren we vlijmscherpe prijzen en staan we garant voor een optimale dienst na verkoop. Sla vandaag nog je slag en bestel je originele kerstpakketten online!

 

Copyright © 2021 X-Masters, Inc. Alle rechten voorbehouden.