Veiligheidswaarschuwing Pretzels XXXL 3 smaken 150 gram (sesam-allergie).  Lees verder

 

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Meldt u aan voor onze nieuwsbrief en ben direct op de hoogte wanneer onze kerstpakketten weer beschikbaar zijn!

 

Originele Kerstpakketten Kiezen

Echte originele kerstpakketten zijn niet gemakkelijk te vinden. Om uw relaties te verrassen en hen een memorabel kerstpakket cadeau te doen, kiest u niet voor het eerste het beste geschenk. Wilt u uw merk en reputatie hoog houden? Dan zijn een banale pen of agenda absoluut niet geschikt. Uw klanten, medewerkers en partners verwachten meer. Stel hen dus niet teleur en ga originele kerstpakketten kiezen!

Originele kerstpakketten kiezen? Doe beroep op onze jarenlange ervaring en uitgebreid assortiment

Wil je originele kerstpakketten kiezen? Dan ben je bij Kerstpakketten.nl aan het juiste adres. Wij zijn de grootste online leverancier van kerstpakketten met ruim 25 jaar ervaring in de sector. Wij bieden een erg mooi en uitgebreid assortiment aan waarin je vast en zeker je gading vindt. Bij ons kan je per thema kiezen: luxe, duurzaam, Italiaans, bijzonder, speciaal voor vrouwen of mannen, … Het is allemaal mogelijk. Neem snel een kijkje in onze webshop en bestel je kerstpakketten online.

Originele kerstpakketten, daar praten uw personeel, medewerkers en relaties nog járen over na. “Maar waar koop ik originele kerstpakketten?” horen we u vragen. Welnu, bij Kerstpakketten.nl bent u alvast aan het juiste adres om de meest originele kerstpakketten ooit te vinden! Ontdek ons uitgebreide aanbod, kies uit de vele originele kerstpakketten een pakket dat past binnen uw budget, en plaats uw bestelling online, via mail of telefonisch. De juiste kerstpakketten kiezen, was nooit eenvoudiger!

Het fiscaal voordeel op kerstpakketten in 2021

Als u kerstpakketten aan uw medewerkers schenkt, geniet u een aanzienlijk belastingvoordeel. In 2016 waren er nog twee regelingen van kracht, maar daar is sinds januari 2016 verandering in gekomen. U moet nog enkel rekening houden met de nieuwe werkkostenregeling die alle wetten en regels bundelt rond de verschillende vergoedingen aan werknemers.

De vrije ruimte die u als bedrijf krijgt om uw medewerkers onbelast te vergoeden, bedraagt voortaan 1,2 procent van de totale fiscale loonsom. Kerstpakketten behoren tot de vrije ruimte en kunt u dus belastingvrij aan uw medewerkers cadeau doen.

Originele kerstpakketten kiezen: al gedacht aan een goed doel?

Indien je een van onze kerstpakketten voor goede doelen koopt, steun je automatisch een goed doel. Kerstpaketten.nl steunt hiermee de organisaties Ronald McDonald Kinderfonds, Make-a-Wish en enkele andere, door onze klant uitgekozen, organisaties. 5% van de totale aankoopwaarde van deze specifieke kerstpakketten wordt automatisch doorgestort naar de desbetreffende organisatie.

De goede doelen die gesteund worden met deze kerstpakketten zijn o.a. Ronald McDonald Kinderfonds, Make-a-Wish en enkele door onze klant uitgekozen organisaties.Engageer je samen met Kerstpakketten.nl voor een goed doel!

Originele kerstpakketten kiezen bij Kerstpakketten.nl

Bij Kerstpakketten.nl doen we er alles aan om onze klanten snel en vakkundig te bedienen. Dat merk je ook wanneer je kerstpakketten online bestelt. Het is snel, gemakkelijk en 100% veilig. Wist je trouwens dat je ook een selectie kan maken op prijsklasse? Zo is je keuze meteen afgestemd op je budget.

Originele kerstpakketten kiezen is bij ons echt kinderspel. Neem de proef op de som en bestel je favoriete kerstpakketten vandaag nog online!

 

Copyright © 2021 X-Masters, Inc. Alle rechten voorbehouden.