Leuke Kerstpakketten Kopen

Wilt u leuke kerstpakketten kopen? Dan kan u maar beter het zekere voor het onzekere nemen en voor topkwaliteit gaan. Kerstpakketten zijn ideaal om uw medewerkers, klanten en partners mee te verrassen en hen te bedanken voor de samenwerking van het afgelopen jaar. In tegenstelling tot een wenskaart of een bedrukte balpen is een kerstpakket allesbehalve saai. U springt ertussenuit en scoort gegarandeerd. Bovendien zijn leuke kerstpakketten synoniem met genieten en zullen ze uw relaties lang bijblijven.

 

Leuke kerstpakketten kopen: maak je keuze uit ons uitzonderlijk aanbod

Leuke kerstpakketten kopen doe je niet zomaar. Als het kerstpakket niet in goede staat wordt geleverd en er niet piekfijn uitziet, sla je een mal figuur en loopt je bedrijfsimago schade op. Je kiest dan ook het best voor een leverancier met de nodige ervaring en expertise. Als je met Kerstpakketten.nl in zee gaat, ben je zeker van een optimaal resultaat. Wij hebben niet alleen een uitgebreid assortiment in de aanbieding. We kunnen ook een mooi palmares voorleggen en hebben maar liefst 25 jaar ervaring in de sector.

Leuke kerstpakketten, daar praten uw personeel, medewerkers en relaties nog járen over na. “Maar waar koop ik leuke kerstpakketten?” horen we u vragen. Welnu, bij Kerstpakketten.nl bent u alvast aan het juiste adres om de meest leuke kerstpakketten ooit te vinden! Ontdek ons uitgebreide aanbod, kies uit de vele leuke kerstpakketten een pakket dat past binnen uw budget, en plaats uw bestelling online, via mail of telefonisch. De juiste kerstpakketten kiezen, was nooit eenvoudiger!

Het fiscaal voordeel op kerstpakketten in 2021

Bent u op zoek naar een manier om uw medewerkers een extraatje te gunnen? Dan zijn kerstpakketten ideaal. Het zijn leuke en originele geschenken die zeker in de smaak vallen. Bovendien zijn kerstpakketten ook fiscaal aftrekbaar.

Dankzij de nieuwe werkkostenregeling, die sinds begin 2016 van kracht is, kunt u kerstpakketten belastingvrij schenken. Ze behoren namelijk tot de zogenaamde vrije ruimte die u kunt benutten om medewerkers onbelast te vergoeden. Het percentage bedraagt voortaan 1,2 procent van de totale fiscale loonsom
 

Leuke kerstpakketten kopen: al gedacht aan een goed doel?

De feestdagen staan in teken van delen, mededogen en harmonie. Dit zijn we bij Kerstpakketten.nl niet uit het oog verloren. Daarom draag je bij Kerstpakketten.nl bij elke bestelling sowieso een steentje bij voor een goed doel. Daarnaast zijn er ook 'goede doelen kerstpakketten', specifiek opgesteld voor het steunen van een goed doel. 5% van de aankoopwaarde van deze kerstpakketten wordt automatisch gedoneerd aan het desbetreffende goed doel.

Benieuwd welke goede doelen gesteund worden bij Kerstpakketten.nl? Vandaag genieten Ronald McDonald Kinderfonds, Make-a-Wish en enkele door de klant uitgekozen organisaties van onze steun! Draag je steentje bij en bestel je kerstpakketten bij Kerstpakketten.nl.

Leuke kerstpakketten kopen in een vingerknip

Bij Kerstpakketten.nl doen we er alles aan om onze klanten snel en vakkundig te bedienen. Dat merk je ook wanneer je kerstpakketten online bestelt. Het is snel, gemakkelijk en 100% veilig. Wist je trouwens dat je ook een selectie kan maken op prijsklasse? Zo is je keuze meteen afgestemd op je budget.

Leuke kerstpakketten kopen is bij ons echt kinderspel. Neem de proef op de som en bestel je favoriete kerstpakketten vandaag nog online!

 

Copyright © 2021 X-Masters, Inc. Alle rechten voorbehouden.