Kleine Kerstpakketten Bezorgen

Wilt u kleine kerstpakketten bezorgen? Dan kan u maar beter het zekere voor het onzekere nemen en voor topkwaliteit gaan. Kerstpakketten zijn ideaal om uw medewerkers, klanten en partners mee te verrassen en hen te bedanken voor de samenwerking van het afgelopen jaar. In tegenstelling tot een wenskaart of een bedrukte balpen is een kerstpakket allesbehalve saai. U springt ertussenuit en scoort gegarandeerd. Bovendien zijn kleine kerstpakketten synoniem met genieten en zullen ze uw relaties lang bijblijven.

 

Kleine kerstpakketten bezorgen: maak je keuze uit ons uitzonderlijk aanbod

Wil je kleine kerstpakketten bezorgen? Dan ben je bij Kerstpakketten.nl aan het juiste adres. Wij zijn de grootste online leverancier van kerstpakketten met ruim 25 jaar ervaring in de sector. Wij bieden een erg mooi en uitgebreid assortiment aan waarin je vast en zeker je gading vindt. Bij ons kan je per thema kiezen: luxe, duurzaam, Italiaans, bijzonder, speciaal voor vrouwen of mannen, … Het is allemaal mogelijk. Neem snel een kijkje in onze webshop en bestel je kerstpakketten online.

Kleine kerstpakketten, daar praten uw personeel, medewerkers en relaties nog járen over na. “Maar waar koop ik kleine kerstpakketten?” horen we u vragen. Welnu, bij Kerstpakketten.nl bent u alvast aan het juiste adres om de meest kleine kerstpakketten ooit te vinden! Ontdek ons uitgebreide aanbod, kies uit de vele kleine kerstpakketten een pakket dat past binnen uw budget, en plaats uw bestelling online, via mail of telefonisch. De juiste kerstpakketten kiezen, was nooit eenvoudiger!

Het belastingvoordeel op uw kerstpakketten in 2021

Bent u op zoek naar een manier om uw medewerkers een extraatje te gunnen? Dan zijn kerstpakketten ideaal. Het zijn leuke en originele geschenken die zeker in de smaak vallen. Bovendien zijn kerstpakketten ook fiscaal aftrekbaar.

Dankzij de nieuwe werkkostenregeling, die sinds begin 2016 van kracht is, kunt u kerstpakketten belastingvrij schenken. Ze behoren namelijk tot de zogenaamde vrije ruimte die u kunt benutten om medewerkers onbelast te vergoeden. Het percentage bedraagt voortaan 1,2 procent van de totale fiscale loonsom
 

Kleine kerstpakketten bezorgen: Draag je steentje bij en steun een goed doel met de kerstpakketten van Kerstpakketten.nl

Indien je een van onze kerstpakketten voor goede doelen koopt, steun je automatisch een goed doel. Kerstpaketten.nl steunt hiermee de organisaties Ronald McDonald Kinderfonds, Make-a-Wish en enkele andere, door onze klant uitgekozen, organisaties. 5% van de totale aankoopwaarde van deze specifieke kerstpakketten wordt automatisch doorgestort naar de desbetreffende organisatie.

De goede doelen die gesteund worden met deze kerstpakketten zijn o.a. Ronald McDonald Kinderfonds, Make-a-Wish en enkele door onze klant uitgekozen organisaties.Engageer je samen met Kerstpakketten.nl voor een goed doel!

Kleine kerstpakketten bezorgen in een handomdraai

Bij Kerstpakketten.nl doen we er alles aan om onze klanten snel en vakkundig te bedienen. Dat merk je ook wanneer je kerstpakketten online bestelt. Het is snel, gemakkelijk en 100% veilig. Wist je trouwens dat je ook een selectie kan maken op prijsklasse? Zo is je keuze meteen afgestemd op je budget.

Kleine kerstpakketten bezorgen is bij ons echt kinderspel. Neem de proef op de som en bestel je favoriete kerstpakketten vandaag nog online!

 

Copyright © 2021 X-Masters, Inc. Alle rechten voorbehouden.