Verhoging vrije ruimte

De vrije ruimte over uw fiscale loon tot en met € 400.000 wordt in 2020 verhoogd van 1,7% naar 3%. Hier mee kunt u, als u daarvoor de financiële ruimte heeft, uw werknemers extra tegemoet komen. Lees meer over de verhoging van de vrije ruimte bij de Belastingdienst.

Kerstpakket vrouwen

Kerstpakket voor vrouwen online bestellen? Dat kan gemakkelijk bij Kerstpakketten.nl. Vrouwen hebben vaak andere wensen dan mannen als het over kerstpakketten gaat. Daarom hebben wij kerstpakketten speciaal voor vrouwen samengesteld. Wij hebben al 25 jaar ervaring in het samenstellen van kerstpakketten en verzinnen ieder jaar nieuwe originele kerstpakketten voor vrouwen. Hierdoor blijven de kerstpakketten voor vrouwen vernieuwend en gevuld met leuke, eigentijdse producten. Kerstpakketten voor vrouwen zijn gevuld met allerlei producten waar vrouwen blij van worden, u kunt denken aan food producten en non-food producten. Niet iedere vrouw vindt hetzelfde leuk en daarom hebben wij verschillende kerstgeschenken voor vrouwen samengesteld, zodat u kunt kiezen voor een geschikt kerstpakket voor vrouwen. U kunt bij Kerstpakketten.nl ook terecht voor kerstpakketten voor mannen.

Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren

Kerstpakket voor vrouwen bestellen

Wilt u voor uw vrouwelijke medewerkers en/of klanten leuke kerstpakketten voor vrouwen bestellen van Kerstpakketten.nl? Dat kan heel eenvoudig en snel online via onze webshop. U kiest de kerstpakketten die u wilt, vult uw gegevens in en wij zorgen dat uw kerstpakketten op het juiste moment en op de juiste tijd worden geleverd. U kunt bij ons al bestellen vanaf 1 stuk en bij de levering zorgen wij voor een zeer feestelijke cadeauverpakking. Wilt u hulp bij het samenstellen van uw kerstpakketten voor vrouwen? Dan kunt een bezoek op afspraak brengen aan showroom, wij helpen u graag verder!

Onderstaande kerstpakketten zijn speciaal voor vrouwen samengesteld en zijn zeer origineel:

Kerstpakket vrouw - Gevoel voor sfeer Kerstpakket vrouw - Stijlvol Kerstpakket vrouw - Thuisrestaurant

 

Hét kerstpakket voor vrouwen van 2020

Ieder jaar doen wij ons best om de beste en hipste kerstpakketten voor u samen te stellen. Daarvoor bezoeken wij beurzen, spelen we in op de kerstpakkettentrends en vertrouwen we op onze expertise. Zodoende hebben we ook dit jaar weer een topper in ons assortiment. Wees hier snel bij, want u bent zeker niet de enige die hierin geïnteresseerd is! 

Dames staan rond de feestdagen graag in de keuken om familie en vrienden te voorzien van een heus kerstmaal. Daar hebben we van Kerstpakketten.nl op geanticipeerd met een kerstpakket op maat. Het pakket Uit Paulines Keuken bevat dé producten om een overheerlijke maaltijd te bereiden. Het geschenk ontleent zijn producten aan de populaire vlogsters die van kokkerellen een deugd maakt. Vandaar dat deze topper hét kerstpakket voor vrouwen van dit jaar is volgens ons!

Kerstpakket Uit Paulines Keuken

 

Kerstpakketten voor vrouwen zelf samenstellen

Wilt u zelf uw kerstpakketten voor vrouwen samenstellen, omdat u al weet hoe het kerstpakket voor vrouwen eruit mag zien? Dan kunt u, als u meer dan 50 dezelfde kerstpakketten bestelt, zelf online uw kerstpakket voor vrouwen samenstellen in onze webshop. Bij het samenstellen heeft u keuze uit ons gehele assortiment producten en alle combinaties zijn mogelijk. U kunt dus helemaal zelf uw kerstpakket voor vrouwen samenstellen naar de wensen en behoeftes van uw vrouwelijke werknemers en/of klanten. Ook is het mogelijk om een door u aangeleverde wenskaart, brief of artikel mee te laten verpakken, hierdoor maakt u de kerst van uw werknemers en/of klanten extra persoonlijk.

Wilt u graag alle kerstpakketten in het assortiment van Kerstpakketten.nl bekijken? Klik dan op onderstaande button.

 

Copyright © 2020 X-Masters, Inc. Alle rechten voorbehouden.