Veiligheidswaarschuwing Pretzels XXXL 3 smaken 150 gram (sesam-allergie).  Lees verder

 

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Meldt u aan voor onze nieuwsbrief en ben direct op de hoogte wanneer onze kerstpakketten weer beschikbaar zijn!

 

Kerstpakket mannen

Toepasselijke en geschikte kerstpakketten voor mannen vindt u bij Kerstpakketten.nl. Hier hebben wij dé kerstpakketten waar de heren binnen uw bedrijf echt blij van worden samengesteld. Bij de samenstelling van de kerstpakketten hebben wij gekeken naar de wensen van mannen. Daarnaast draagt onze ervaring van ruim 30 jaar bij aan het samenstellen van de leukste en stoerste kerstpakketten voor mannen. Natuurlijk vindt niet iedere man hetzelfde leuk. Daarom hebben wij een ruim aanbod van kerstpakketten voor mannen, zodat u genoeg keuze heeft! Tot slot bieden we niet alleen kerstgeschenken voor mannen aan. Ook hebben we gedacht aan de dames binnen uw organisatie. Voor hen hebben we kerstpakketten voor vrouwen op maat samengesteld. Zo krijgt iedereen een geschikt en leuk kerstpakket.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

 

Kerstpakketten voor mannen bestellen

Op Kerstpakketten.nl kunt u eenvoudig online kerstpakketten voor mannen bestellen. Dit kunt u snel doen via onze webshop. Wat dacht u van de volgende kerstpakketten: Snelle Klus, Voor Echte Mannen en Authentic BBQ? Dat zijn nog eens typische mannen kerstpakketten! Vindt u het lastig welk kerstpakket voor mannen u wilt bestellen? Dan kunt op afspraak een bezoek brengen aan onze showroom, waar wij u graag verder helpen. Bij de levering van uw kerstpakketten voor mannen zorgen wij dat uw kerstpakketten prachtig en feestelijk zijn verpakt in een mooie cadeauverpakking, hierdoor maakt u de kerst van uw medewerkers en/of klanten extra feestelijk.

Kerstpakket voor Mannen - Snelle Klus Kerstpakket voor Mannen - Voor Echte Mannen Kerstpakket voor Mannen - Authentic BBQ

 

Origineel kerstpakket voor mannen

Op zoek naar een origineel kerstpakket voor mannen binnen uw organisatie? Wij denken met u mee. U kunt kijken naar alle orginele kerstpakketten op Kerstpakketten.nl, of onze toppers bekijken. Zie hieronder een aantal orginele kerstpakketten die wij, op basis van onze ervaring en inzichten, speciaal hebben samengesteld voor mannen. Kunt u de mannen binnen uw bedrijf hiermee gelukkig maken? Wij denken van wel!

Kerstpakket voor Mannen - Kampioen Kerstpakket voor Mannen - Werkverlichting Kerstpakket voor Mannen - 180

 

Hét kerstpakket van 2021

We laten met 2021 een jaar achter ons en maken ons op voor het bijzonder jaar 2021. Daar hebben we dan ook zeker op ingespeeld. Een speciaal 2021 thema hebben we gewijd aan dit bijzonder jaar. Een jaar waarin waardering richting uw werknemers nog steeds belangrijk is. Ondanks het feit dat we diverse toppers in ons assortiment hebben, willen we een toepasselijk kerstpakket met betrekking tot eerder genoemd thema uitlichten: Kerstpakket Hartverwarmend! Dit kerstpakket bestaat uit non-food en foodartkelen. Met het oog op het ingaan van het nieuwe jaar is het pakket gevuld met toepasselijke producten, zoals een oliebollenschaal en partypoppers. Vooral voor de jongeren mannen binnen uw onderneming of binnen uw kring is dit volgens ons een uitstekend kerstpakket!

Kerstpakket 2019 - Hartverwarmend

Een van de kerstpakketten die we kunnen aanraden: Kerstpakket Hartverwarmend

 

Zelf een kerstpakket voor mannen samenstellen

Heeft u al een leuk idee wat er in uw kerstpakket voor mannen moet zitten en wilt u het kerstpakket helemaal zelf samenstellen? Als u meer dan 50 dezelfde kerstpakketten wilt bestellen, dan kunt u ook zelf uw kerstpakketten samenstellen. Bij het samenstellen van een kerstpakket voor mannen kunt u producten kiezen uit ons gehele assortiment kerstpakketten. U heeft dus keuze uit een ruim assortiment en u kiest helemaal zelf hoe uw kerstpakket eruit komt te zien en wat de prijsklasse is. Bij het samenstellen kunt u ook een zelf aangeleverde wenskaart, brief of artikel mee laten verpakken om de kerstpakketten extra persoonlijk te maken. Neem contact met ons op om uw wensen te bespreken of een afspraak te maken.

 

Copyright © 2021 X-Masters, Inc. Alle rechten voorbehouden.