ONLINE KERSTPAKKETTEN KOPEN?
Vanaf 20 juni staat onze nieuwe collectie 2018 weer online.

BENT U NU AL OP ZOEK NAAR EEN ORIGINEEL IDEE VOOR UW KERSTPAKKET?
Bel ons of laat uw gegevens achter en wij nemen direct contact met u op!

Voor mannen

Kerstpakketten voor mannen

Wilt u een kerstpakket voor de mannen in uw bedrijf bestellen waar ze echt blij van worden? Dan zijn de kerstpakketten voor mannen van Kerstpakketten.nl echt iets voor u. Bij de samenstelling van kerstpakketten voor mannen hebben wij gekeken naar de wensen van mannen en samen met onze 25 jaar ervaring hebben wij de leukste en stoerste kerstpakketten voor mannen kunnen samenstellen. Vaak vinden mannen andere kerstpakketten leuk dan vrouwen, daarom bieden wij aparte kerstpakketten voor mannen en voor vrouwen aan. Zo krijgt iedereen een geschikt en leuk kerstpakket. Natuurlijk vindt niet iedere man hetzelfde leuk, daarom hebben wij een ruim aanbod van kerstpakketten voor mannen, zodat u genoeg keuze heeft!

1 - 24 van 212 kerstpakketten

per pagina

Zelf een kerstpakket voor mannen samenstellen

Heeft u al een leuk idee wat er in uw kerstpakket voor mannen moet zitten en wilt u het kerstpakket helemaal zelf samenstellen? Als u meer dan 50 dezelfde kerstpakketten voor mannen wilt bestellen, dan kunt u zelf uw kerstpakketten samenstellen. Bij het samenstellen van een kerstpakket voor mannen kunt u producten kiezen uit ons gehele assortiment kerstpakketten. U heeft dus keuze uit een ruim assortiment en u kiest helemaal zelf hoe uw kerstpakket voor mannen eruit komt te zien en wat de prijsklasse is. Bij het samenstellen kunt u ook een zelf aangeleverde wenskaart, brief of artikel mee laten verpakken om de kerstpakketten voor mannen extra persoonlijk te maken. Tot slot biedt Kerstpakketten.nl de mogelijkheid om de zelf samengestelde kerstgeschenken te bezorgen op een locatie naar wens.

Met een kerstpakket voor mannen het goede doel steunen

Met onze kerstpakketten voor mannen kunt u het goede doel steunen. Wij hebben een aantal kerstpakketten geselecteerd die het goede doel steunen. Deze geselecteerde kerstpakketten zijn te vinden in ons gehele assortiment en zijn te herkennen aan het logo van het goede doel bij de producten. De goede doelen die wij steunen zijn:

- Make-a-Wish
- Ronald McDonald kinderfonds
- Natuurmonumenten

5% van de totale omzet van de geselecteerde kerstpakketten gaat naar het goede doel. U kunt goede doelen kerstpakketten niet alleen vinden bij de kerstpakketten voor mannen, maar in ons gehele assortiment. Wilt u snel een overzicht van alle goede doelen kerstpakketten dan kunt u die bij de thema’s aanklikken.

Kerstpakketten voor mannen bestellen

Op Kerstpakketten.nl kunt u eenvoudig online kerstpakketten voor mannen bestellen. Dit kunt u snel doen via onze webshop. Vindt u het lastig welk kerstpakket voor mannen u wilt bestellen? Dan kunt een bezoek op afspraak brengen aan onze showroom, waar wij u graag verder helpen. Ook als u meer dan 50 dezelfde kerstpakketten voor mannen wilt samenstellen, kunt naar onze showroom komen. Bij de levering van uw kerstpakketten voor mannen zorgen wij dat uw kerstpakketten prachtig en feestelijk zijn verpakt in een mooie cadeauverpakking, hierdoor maakt u de kerst van uw medewerkers en/of klanten extra feestelijk.

Copyright © 2017 X-Masters, Inc. Alle rechten voorbehouden.