Veiligheidswaarschuwing Pretzels XXXL 3 smaken 150 gram (sesam-allergie).  Lees verder

 

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Meldt u aan voor onze nieuwsbrief en ben direct op de hoogte wanneer onze kerstpakketten weer beschikbaar zijn!

 

Uniek kerstpakket

Klopt het als we zeggen dat u graag een kerstpakket wilt schenken, maar dat het geen standaard kerstpakket mag zijn? U wilt met iets origineels en unieks aankomen! Dan bent u bij Kerstpakketten.nl aan het juist adres. Wij hebben ons assortiment met zorg samengesteld en een aantal zeer unieke kerstpakketten opgenomen in onze collectie. Zo kunt u ook dit jaar weer een uniek kerstpakket schenken aan de werknemers die daar het hele jaar hard voor hebben gewerkt. Verras ze met een van de originele kerstpakketten en bepaal welke u het meest geschikt vindt. Plaats deze kerstpakketten in de winkelwagen en haal met een druk op de knop een uniek kerstpakket in huis. Wij leveren uw kerstpakketten voor de Kerstdagen op een locatie naar keuze. Bekijk snel ons assortiment en schenk een uniek kerstpakket naar keuze.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Uniek kerstpakket kopen

Een kerstpakket is pas uniek als het producten bevat die exclusief zijn of als het geheel geen standaard pakket is wat iedereen zou kunnen krijgen. Daarom hebben wij van Kerstpakketten.nl ook dit jaar weer een selectie gemaakt van unieke kerstpakketten. De samenstelling van deze producten is bepaald door onze specialisaten die al meer dan 25 jaar in het vak zitten. U kunt een uniek kerstpakket vergelijken met een origineel kerstpakket. Hierbij houden wij rekening met de producten in het pakket, de samenstelling van kleuren, maar ook de verpakking van het geheel. Zo ontstaan een aantal thema's waar wij onze collectie ondergebracht hebben. Daarom adviseren wij u om ons assortiment aandachtig door te nemen. Een uniek kerstpakket kopen dient zorgvuldig te gebeuren, waarbij wij u graag ondersteunen. Neem contact met ons op voor advies op maat en haal de perfecte kerstgeschenken in huis!

 

Wees uniek met een Rituals kerstpakket

Een kerstpakket van Rituals is een uniek en zeer gewaardeerd geschenk. Een Rituals kerstpakket is in samenwerking met Rituals samengesteld en zeer exclusief. De verkrijgbaarheid van deze unieke kerstpakketten is beperkt, vandaar dat u uw personeel hiermee enorm kunt verwennen. Aangezien Rituals een een zeer populair en geliefd merk is, zien we deze kerstpakketten als hét kerstgeschenk van het jaar. Het verwenpakket is verzorgd samengesteld in een prachtige verpakking en bevat overheerlijke verzorgingsproducten. De Rituals kerstpakketten zijn beschikbaar voor vrouwen, maar ook voor mannen. Daardoor hoeft u geen onderscheid te maken in kerstgeschenken binnen uw organisatie. Toch kunt u er bewust voor kiezen om andere kerstpakketten uit te zoeken voor mannen en/of voor vrouwen. Daarvoor verwijzen wij u naar onze speciaal samengestelde kerstpakketten voor mannen en kerstpakketten voor vrouwen. U bepaalt zelf welk uniek kerstgeschenk u met Kerst wilt geven.

 

De meest unieke kerstpakketten van 2021

Wij zijn van mening dat u indruk kunt maken met een kerstpakket van deze tijd. Daarom gaan wij ook met de tijd mee. Daarom hebben we de collectie kerstpakketten 2021 aangevuld met hedendaagse producten. Dat zorgt ervor dat onze kerstpakketten de meest populaire en trendy kerstpakketten zijn die u kunt bestellen. Daarbij hebben we rekening gehouden met de wensen van alle personen. Van man tot vrouw, van geloofsovertuiging tot mensen die graag een drankje doen, met alles en iedereen houden wij rekening. Ook is het mogelijk om een goede doelen kerstpakket te kopen bij Kerstpakketten.nl waarmee u automatisch een goed doel steunt. Het overdragen van de Kerstgedachte wordt meestal wel gewaardeerd door degene die van u een kerstpakket zal ontvangen, zonder dat het kerstpakket niet goed gevuld is. 5% van de opbrengst van deze kerstpakketten wordt geschonken aan de gekozen goede doelen van dit jaar. Wij denken dat we met recht mogen spreken van een origineel kerstpakket!

 

Zelf uw uniek kerstpakket samenstellen

Keuze genoeg. Maar toch kunnen wij het begrijpen als u niet precies heeft gevonden wat u zocht in onze webshop. Kunt u bijvoorbeeld niet kiezen tussen meerdere kerstpakketten doordat ieder kerstpakket wel iets leuks heeft? Zoek niet langer verder, de oplossing is nabij. Bij Kerstpakketten.nl kunt u zelf uw origineel kerstpakket samenstellen. Doordat u zelf waarschijnlijk het beste weet wat u uw personeel en/of relaties willen kunt u een gepersonaliseerd kerstpakket samenstellen. Kies de producten van kerstpakketten die u voor ogen had en maak zelf de leukste combinaties. Alles combinaties zijn mogelijk. U kunt van deze mogelijkheid gebruikmaken als u meer dan 50 dezelfde kerstpakketten besteld. Zo bepaalt u zelf de gewenste prijsklasse en kunt u ook ieder kerstpakket voorzien van een door u aangeleverde wenskaart of brief. Neem snel contact met ons op voor het maken van een afspraak en bezoek vervolgens onze showroom om uw kerstpakketten samen te stellen.

 

Wilt u uiteindelijk zelf een kerstpakket uitzoeken uit het assortiment van Kerstpakketten.nl? Bekijk dan snel al onze kerstpakketten in onze webshop.

 

Copyright © 2021 X-Masters, Inc. Alle rechten voorbehouden.