Veiligheidswaarschuwing Pretzels XXXL 3 smaken 150 gram (sesam-allergie).  Lees verder

 

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Meldt u aan voor onze nieuwsbrief en ben direct op de hoogte wanneer onze kerstpakketten weer beschikbaar zijn!

 

Tapas Kerstpakketten

Laat uw werknemers lekker borrelen met Kerst met een Tapas Kerstpakket van Kerstpakketten.nl. Deze typische Spaanse kerstpakketten bevatten overheerlijke delicatessen om uren van te genieten met Kerst. Door onze ervaring van 30 jaar weten wij precies wat mensen graag krijgen met Kerst. Een van de kerstpakketten in 2021 is het Tapas Kerstpakket. Het eten van tapas is heel populair en met een Tapas Kerstgeschenk verrast u uw medewerkers met een origineel kerstpakket.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Origineel Kerstpakket

Veel werkgevers willen hun personeel een origineel kerstpakket schenken. Daarom bieden wij het Tapas Kerstpakket aan. Laat uw medewerkers genieten van lekker kleine hapjes met Kerst. U heeft de keuze uit kerstpakketten volledig gericht op tapas gerechten of kerstpakketten met een aan tapas. Een van de tapas kerstpakketten met de focus op tapas is het Kerstpakket Tapas And More. Dit pakket bevat een serveerplank, schaaltjes, servetten, een wijn en natuurlijk allerlei tapas. Verrast u uw personeel met dit originele kerstpakket?

Bier en Wijn bij de Tapas

Het is belangrijk om te genieten bij het eten van tapas. Naast goed gezelschap is een lekker biertje of wijntje zeer geschikt. Ook daar hebben wij aan gedacht. Zo hebben we tapas kerstpakketten waar de drank al aan is toegevoegd, maar u kunt ook zelf een biertje of wijn uitzoeken. Bekijk snel welke bierpakketten en wijnen u kunt bestellen bij Kerstpakketten.nl.

Tapas pakket

Een tapas pakket is zeker geschikt als kerstpakket. Een van de vele tradities met Kerst is gourmetten. Daarbij genieten de mensen ook van kleine hapjes. Om nog even na te borrelen met het gezelschap zijn tapas zeer toepasselijk. Door een tapas pakket als kerstpakket te schenken kunnen ook uw werknemers heerlijk na borrelen! Ook zonder het gourmetten is een tapas kerstpakket geschikt om cadeau te doen.

Zelf een tapas kerstpakket samenstellen

Bent u overtuigd om een tapas kerstpakket te schenken aan uw personeel, maar wilt u liever een andere samenstelling aan tapasproducten? Geen probleem, bij Kerstpakketten.nl kunt u bij een bestelling vanaf 50 dezelfde kerstpakketten zelf uw kerstpakketten samenstellen. Alle producten uit ons assortiment kunt u gebruiken bij het samenstellen van een tapas kerstpakket. Met behulp van onze specialisten kunt u zelf een tapas kerstgeschenk samenstellen. Maak daarvoor een telefonisch afspraak, wij staan u graag te woord.

Wilt u graag nog eens alle kerstpakketten van Kerstpakketten.nl bekijken? Met het ruime assortiment van Kerstpakketten.nl kunt u iedere werknemer een gewenst kerstpakket schenken!

Copyright © 2021 X-Masters, Inc. Alle rechten voorbehouden.