Filteren
Selectie verfijnen
Filter op Prijs
 1. € 0,00 - € 25,00
 2. € 25,00 - € 35,00
 3. € 35,00 - € 45,00
 4. € 45,00 +
Filter op Artikelen
 1. 0 tot 10 artikelen
 2. 10 tot 20 artikelen
 3. 20 tot 30 artikelen
 4. 30 + artikelen
Filter op Kleur
 1. Blauw
 2. Goud
 3. Groen
 4. Rood
 5. Zilver
 6. Zwart
 7. Oranje
Verfijn uw keuze

Originele kerstpakketten

Wilt u uw werknemers en/of klanten een keer iets anders geven? Dan zijn de originele kerstpakketten van Kerstpakketten.nl iets voor u. Het is een uitdaging om ieder jaar een origineel kerstpakket voor uw werknemers en/of klanten uit te zoeken. Wij helpen u daar graag bij, daarom bieden wij originele kerstcadeaus aan. Dit zijn kerstpakketten met allemaal originele producten erin. Om onze originele kerstpakketten origineel te houden, veranderen de kerstpakketten ieder jaar van inhoud. Zo blijft het originele kerstgeschenk vernieuwend en origineel. Wij hebben 25 jaar ervaring in kerstpakketten, waardoor wij weten wat uw medewerkers en/of klanten willen. Zo kunnen wij de origineelste kerstpakketten samenstellen voor uw medewerkers en/of klanten.

1 - 24 van 188 kerstpakketten

per pagina

Originele kerstpakketten kopen

Wilt u een origineel kerstpakket van Kerstpakketten.nl kopen voor uw werknemers en/of klanten? Dat kan, wij bieden onze originele kerstpakketten al aan vanaf € 9,95. In ons zeer ruime assortiment kunt u zeker een geschikt kerstpakket voor uw werknemers en/of klanten vinden. Onze originele kerstpakketten zijn makkelijk en snel te bestellen via onze webshop. U kunt ook een bezoek op afspraak brengen aan onze showroom, hier helpen wij u graag verder met het uitzoeken en bestellen van uw originele kerstpakketten. Daarnaast kunt u ook de kerstpakketten vanuit de showroom laten versturen naar een locatie naar wens.

Inspiratie opdoen

Veel mensen zijn op zoek naar een uniek kerstpakket. Dat komt doordat ze willen laten zien dat er moeite is besteed aan het uitzoeken van een kerstpakket. Daarom moet een kerstpakket origineel zijn. Wij denken graag met deze mensen mee. Ons assortiment is heel divers waardoor een bezoeker veel inspiratie kan opdoen bij uitzoeken van een kerstpakket voor zijn of haar werknemers. Om u vast een handje te helpen kunt u bijvoorbeeld kijken naar de duurzame en bijzondere kerstpakketten van Kerstpakketten.nl.

Uw originele kerstpakket zelf samenstellen

Kunt u niet precies vinden wat u zoekt in onze webshop en wilt u meer dan 50 dezelfde originele kerstpakketten bestellen? Dan kunt u uw kerstpakket zelf samenstellen. U weet het beste wat u uw werknemers en/of klanten afgelopen jaar cadeau heeft gedaan en u kunt dus een heel origineel kerstpakket samenstellen. U kunt kiezen uit alle producten die wij aanbieden in de door ons samengestelde kerstpakketten en alle combinaties zijn mogelijk. U kunt dus uw kerstpakket samenstellen zoals u wilt in elke gewenste prijsklasse. U kunt het originele kerstpakket dat door u is samengesteld extra bijzonder maken door een door u aangeleverde brief, wenskaart of product toe te laten voegen.

KerstcadeauKiezen

Vindt u het lastig welk origineel kerstpakket u uw werknemers en/of klanten cadeau moet geven? Dan kunt u kiezen om een voucher cadeau te doen. De vouchers die Kerstpakketten.nl aanbiedt kunt u vinden op de pagina KerstcadeauKiezen. Bij een KerstcadeauKiezen kunnen uw werknemers en/of klanten zelf hun eigen origineel kerstpakket online uitkiezen. U geeft ze een unieke code waarmee ze zelf online uit alle kerstpakketten die wij aanbieden hun gewenste kerstpakket kunnen uitzoeken. Zo weet u zeker dat u iets geeft waar uw medewerkers en/of klanten iets aan hebben. Een KerstcadeauKiezen is al beschikbaar vanaf € 20,- en is te verhogen met € 5,- tot het gewenste bedrag. Het maximale bedrag van een KerstcadeauKiezen is € 70,-. Met een KerstcadeauKiezen maakt u uw werknemers en/of klanten altijd blij en zij kunnen het originele kerstpakket uitzoeken wat zij willen.

Copyright © 2017 X-Masters, Inc. Alle rechten voorbehouden.