Veiligheidswaarschuwing Pretzels XXXL 3 smaken 150 gram (sesam-allergie).  Lees verder

 

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Meldt u aan voor onze nieuwsbrief en ben direct op de hoogte wanneer onze kerstpakketten weer beschikbaar zijn!

 

Nordic kerstpakketten

Nordic Kerstpakketten zijn helemaal van deze tijd! In 2018 heeft het Nordic-thema zijn intreden gedaan en ook in 2021 mag het Nordic Kerstpakket natuurlijk niet ontbreken. Dit thema is ontstaan door een combinatie van de Scandinavische woontrend, de landschappen die passen bij Kerst en moment van samenzijn onder het genot van een koffie of een borrel. Kerstpakketten.nl speelt hierop in met twee complete Nordic Kerstpakketten. Wacht niet langer en ga jouw Nordic Kerstpakketten bestellen!

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Nordic Kerstpakket

Het Nordic Kerstpakket is hét kerstpakket wat in zijn geheel past bij de decembermaanden! Het kerstpakket straalt alles uit van deze periode en bevat typische producten in de Nordic stijl. Misschien kent u iemand die helemaal opleeft van een Nordic Kerstpakket. Dan bent u bij Kerstpakketten.nl aan het juiste adres!

Kerstpakket 2021

Voor 2021 hebben we een tweetal Nordic Kerstpakketten samengesteld. Met de inhoud van deze kerstpakketten kunt u genieten van uw gezelschap onder het genot van een van de warme producten. Daarnaast hebben we deze kerstpakketten speciaal voorzien van Kerst-gerelateerde producten. Het Nordic Kerstpakket is daarmee hét kerstpakket van 2021 om te schenken.

Inhoud Nordic Kerstpakketten

De twee Nordic Kerstpakketten zijn zo samengesteld dat ze wel thematisch zijn, maar niet identiek. Het Kerstpakket Nordic bestaat uit 2 stijlvolle mokken en een tal van winterse lekkernijen. Daarnaast bevat het kerstpakket een sierlijk zelfbouw houten kerstboom. Dit Nordic kerstpakket is te bestellen voor maar € 24,50. Het tweede Nordic kerstpakket, Kerstpakket Backpack, kan ook wel bestempeld worden als een avontuurlijk kerstpakket! Geheel in de Nordic stijl bevat dit kerstpakket een trendy backpack en een inhoud voor een echte avonturier.

Copyright © 2021 X-Masters, Inc. Alle rechten voorbehouden.