Luxe kerstpakketten

Wij hebben het grootste assortiment luxe kerstpakketten van Nederland. Ons assortiment bestaat uit exclusieve kerstpakketten met alleen de allerbeste producten. De pakketten zijn uitermate betaalbaar. Luxe kerstpakketten dus, maar met eenvoudige prijzen! Ons Luxe-assortiment is er speciaal voor medewerkers die iets extra’s hebben verdiend. Het zijn zeer complete kerstpakketten met bijzondere thema’s en premium producten. Denk bijvoorbeeld aan luxe drankpakketten met bruisende Moët & Chandon champagne, of prachtige Italiaanse pakketten, die alle producten bevatten om zelf lekkere pizza’s te maken. In ons assortiment luxepakketten vind je ook complete BBQ-pakketten met écht alles wat nodig is voor een geweldige BBQ, van houtskool tot een grill en zelfs hamburgers! Ook hebben we bijzondere wellness-pakketten met premium Rituals-producten. Bekijk nu wat de populairste luxe kerstgeschenken zijn. Ontdek daarnaast welke luxe pakketten we speciaal voor mannen én voor vrouwen hebben samengesteld.

Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren

Luxueus en betaalbaar

Luxueuze kerstpakketten zijn net iets duurder dan de goedkoopste kerstpakketten, maar we hebben slim ingekocht voor 2019. Omdat we de grootste aanbieder van kerstpakketten zijn, hebben we scherpe prijzen kunnen afdwingen. Jij profiteert hiervan! Je kunt hierdoor namelijk luxe kerstpakketten bestellen voor eenvoudige prijzen! Luxe kan ook betaalbaar zijn. Dat zie je terug in de diversiteit van onze luxe pakketten. De meest voordelige pakketten zijn al te bestellen vanaf € 20,00!

Luxe kerstpakketten voor hem

Speciaal voor de hardwerkende mannen hebben we een aantal bijzondere kerstpakketten samengesteld. Het zijn bij bijzonder luxe pakketten, die gaan zorgen voor een heerlijke kerst. Hieronder staan drie exclusieve pakketten speciaal voor mannen.

Luxe kerstpakket voor mannen - Vuurschaal Luxe kerstpakket voor mannen - Bakken op niveau Luxe kerstpakket voor mannen - BBQ Etagere

Lees meer over deze pakketten óf bekijk alle kerstpakketten voor mannen.

Overdekt Grillen

Het pakket ‘Overdekt Grillen’ is misschien wel het meest luxe kerstpakket uit ons assortiment. Onze specialisten hebben het pakket speciaal voor mannen samengesteld. Veel mannen houden van BBQ’en én van lekker eten. Ons ’Overdekt Grillen’-pakket is met deze gedachte samengesteld. Het is hét BBQ-pakket van deze winter! Het pakket bevat meer dan 30 producten! Alle ingrediënten voor een geslaagde winterbarbecue zitten in dit pakket, van pitabrood tot een serveerplank tot een geweldige, exclusieve rookbarbecue! Maar er is meer. Het pakket bevat een cadeaubon van de Postcode Loterij, een wijnvoordeel kortingscheque én een Landal Greenparks Cadeaucheque! Als dat geen luxe meer is!

Kerstpakket Overdekt Grillen

Altijd Raak!

Altijd Raak! is een schot in de roos! Het is een écht mannenpakket, met heerlijk bier, mooie bierglazen, lekkere snacks én een dartbord met pijlen! Dit maakt het pakket anders dan andere kerstpakketten. Het is een ideaal geschenk voor mannen die van darten houden en graag een gezellige avond organiseren. Het pakket bevat alles om deze gezellige avond te kunnen organiseren, maar er is meer! Het pakket bevat ook een cadeaubon van de Nationale Postcode Loterij, een wijnvoordeel kortingscheque én een cheque van Landal Greenparks! Het ‘Altijd Raak pakket’ laat zien dat een bijzonder geschenk niet duur hoeft te zijn en is verkrijgbaar voor € 36,50.

Kerstpakket Altijd Raak!

Bourgondisch genieten

Wij Brabanders houden van lekker eten en drinken. Kerst is een periode om even bourgondisch te genieten! Met het kerstpakket ‘Positief’ komt dat zeker goed! Het is een zeer uitgebreid pakket met producten van topkwaliteit! Het pakket bevat allerlei heerlijke producten van A-merken. Denk bijvoorbeeld aan Coca-Cola Zero, bier van Hertog Jan, snoep van Mars, Mentos en Venco én een fles goede rode wijn. Het complete pakket bestaat uit zo’n 40 producten! De veelzijdigheid aan premiumproducten is niet het enige dat het pakket bijzonder maakt. Het pakket deelt kernwaardes die veel bedrijven hebben. Zo staan de woorden ‘Betrokken’, ‘Passie’, ‘Vertrouwen’ en ‘Motivatie’ centraal. Net als de andere luxe kerstpakketten voor mannen, bevat dit pakket een cadeaubon van de Nationale Postcode-loterij, een wijnvoordeel kortingsscheque én een cheque van Landal Greenparks!

Kerstpakket Positief!

Luxe kerstpakketten voor haar

Welke vrouwen hebben écht een goede bijdrage geleverd aan de bedrijfsresultaten van 2018? Deze vrouwen verdienen een extra bijzonder kerstpakket! Check alle kerstpakketten voor vrouwen. Wij adviseren het luxe kerstpakket 'De Smaak van Italië'. Een echt kerstpakket voor vrouwen, voorzien van alle luxe. Wat denkt u hiervan?

Luxe kerstpakket voor vrouwen - Italiaans pakket

Wilt u zelf een keuze maken? Neem eens een kijkje bij ons overzicht van alle beschikbare kerstpakketten op Kerstpakketten.nl en schenk een perfect kerstpakket aan uw werknemers!

 

Copyright © 2017 X-Masters, Inc. Alle rechten voorbehouden.