Veiligheidswaarschuwing Pretzels XXXL 3 smaken 150 gram (sesam-allergie).  Lees verder

 

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Meldt u aan voor onze nieuwsbrief en ben direct op de hoogte wanneer onze kerstpakketten weer beschikbaar zijn!

 

Kernwaarden kerstpakketten

Kernwaarden kerstpakketten laten zien dat u er écht over nagedacht heeft. Wij kunnen stellen dat de kerstpakketten Kernwaarden passen bij de identiteit, kernwaarden of doelstellingen van uw organisatie. Toon op een creatieve manier uw waardering richting uw werknemers met deze leuke kerstpakketten. Een Kernwaarden kerstpakket bevat producten met daarop sleutelwoorden die model staan voor wat belangrijk is binnen uw bedrijf / organisatie.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Origineel Kerstpakket

De Kernwaarden kerstpakketten zijn zeer originele kerstpakketten. De pakketten bevatten producten met daarop diverse kernwaarden. Deze kernwaarden kunt u symbolisch zien als sleutelwoorden binnen de organisatie. Daarnaast onderstrepen ze de werkzaamheden van uw medewerkers. Voorbeelden van deze sleutelwoorden zijn uniek, vitaal, visie, kracht, teamwork, energie, succes en inspiratie. In plaats van de standaard bekende verpakkingen stralen de producten meer uit met deze krachttermen.

Krachtig

Een goed voorbeeld van een uniek kerstpakket met Kernwaarden is het kerstpakket Krachtig. Geef in 2021 je werknemers een krachtig kerstpakket met de kernwaarden op de feestelijke producten! Een goede boodschap om te geven aan je collega's die je er zeer dankbaar voor zullen zijn! Het Krachtig kerstpakket kan hét passend kerstgeschenk zijn voor uw medewerkers.

Trots

Een ander kerstpakket waarmee je kan de waardering voor de werkzaamheden in 2021 kan tonen is het kerstpakket Trots. Dit prachtig kerstpakket met kernwaarden zorgt ervoor dat je goed kunt laten zien hoe trots je bent op je werknemers en / of op je collega's! Een feestelijke kerstdoos gevuld met ieders favorieten! En dat alles met dé kernwaarden die trots uitspreken.

Wat Een Team

Ben je van plan extra uit te pakken met een totaal kerstpakket met kernwaarden? Dan adviseren we om het Wat Een Team kerstpakket te bestellen. Deze producten zijn alleen al een team bij elkaar. Alles is samen gecombineerd waardoor het een fantastisch pakket is om te krijgen! Bedenk je dan eens hoe leuk het is om zo'n mooi kerstpakket weg te geven! We hebben het dan niet alleen over de producten, maar ook de mogelijkheid om de werkzaamheden van het team binnen uw bedrijf / organisatie te benadrukken.

Kleuren Kerstpakketten

De samenstellingen van de Kernwaarden kerstpakketten gebeurt zeer nauwkeurig door ons ervaren team. We kijken bijvoorbeeld ook specifiek naar de kleuren die passen bij een kerstpakket. Zo kunt u ervoor kiezen om de kleur die past bij uw bedrijf / organisatie symbool te laten staan voor een kernwaarden kerstpakket. Veel voorkomende kleuren in ons assortiment zijn rood, oranje, groen, zwart, grijs, bruin en blauw. Een goede combinatie van deze kleuren zorgt voor het perfecte kerstpakket.

Uw Kernwaarden pakket zelf samenstellen

Bij een bestelling van meer dan 50 dezelfde kerstpakketten heeft u ook de keuze om zelf uw kerstpakketten samen te stellen. Daardoor heeft u de ruimte om zelf een Kernwaarden kerstpakket samen te stellen. Kies de kernwaarden die bij uw bedrijf /organisatie passen en combineer de kleuren naar keuze. Wij helpen u graag daarbij! Maak daarvoor een afspraak om onze showroom te komen bezoek. Verras uw collega’s met een gepersonaliseerd kerstpakket met door u gekozen kernwaarden.

Copyright © 2021 X-Masters, Inc. Alle rechten voorbehouden.