Veiligheidswaarschuwing Pretzels XXXL 3 smaken 150 gram (sesam-allergie).  Lees verder

 

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Meldt u aan voor onze nieuwsbrief en ben direct op de hoogte wanneer onze kerstpakketten weer beschikbaar zijn!

 

Kaas Kerstpakketten

Op zoek naar een kaas kerstpakket voor die echte liefhebbers van kaas? Wacht niet langer en bestel uw kaas kerstpakketten op Kerstpakketten.nl. Dankzij 30 jaar ervaring weten wij precies hoe gevarieerd een assortiment moet zijn om voor iedereen een perfect kerstpakket te hebben. Een van de speciale kerstpakketten is daarom ook wel het kaas kerstpakket. Door kaas toe te voegen aan een kerstpakket heeft u een optimaal kerstgeschenk voor uw medewerkers. Bestel daarom snel een van onze kaas kerstcadeaus.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Een Kaaspakket als Kerstpakket

Het schenken van een kaaspakket kan in onze ogen altijd wel. Maar hoe leuk en lekker is het om een kaaspakket te schenken als kerstpakket! Verras uw medewerkers met een lekker stukje kaas als blijk van waardering voor de verrichte werkzaamheden gedurende het jaar. Een kerstpakket met kaas zien wij als een origineel kerstgeschenk voor de échte liefhebber. Heeft u een werknemer in dienst die wel gebaat is bij een lekker stukje kaas? Wacht dan niet langer en bestel een kaas kerstpakket op Kerstpakketten.nl.

Kaas schenken aan uw relaties

Bent u van plan om uw relaties en/of klanten te verrassen met een kerstgeschenk. Hét ideale kerstcadeau is een kerstpakket met kaas. Voor de echte fijnproevers hebben wij kaas kerstpakketten samengesteld of kerstpakketten met kaas. Voor een goede prijs kunt u een exclusief kerstpakket schenken aan uw relaties en/of klanten. Zo hebben we het Kerstpakket Hamburg met kaasbolletjes en het Kerstpakket Eerlijk met tapenade oude kaas. Bestel nu uw kaas kerstpakket om te schenken op Kerstpakketten.nl

Het goede doel steunen met kaas kerstpakketten

Door het kopen van bepaalde kaas kerstpakketten op Kerstpakketten.nl kunt u het goede doel steunen. Als u kiest voor een van onze kaas kerstpakketten waarbij staat aangegeven dat het een goed doel steunt, gaat 5% van de totale opbrengst van die kerstpakketten naar het goede doel. De goede doelen die wij dit jaar steunen zijn:

Niet alleen kaas kerstpakketten steunen het goed doel. Wij hebben nog talloze andere kerstpakketten waarmee de goede doelen gesteund worden. Kijk daarvoor op de pagina Goede Doelen Kerstpakketten en zie met welke kerstpakketten u nog meer het goede doel kunt steunen.

Zelf een kerstpakket samenstellen met kaas

Bij Kerstpakketten.nl is het mogelijk om zelf een kerstpakket samen te stellen wanneer u meer dan 50 dezelfde kerstpakketten bestelt. Daarbij heeft u de keuze uit alle producten die wij aanbieden. Een van de veel gemaakte keuzes is het toevoegen van kaas aan een kerstpakket. Een kerstpakket met kaas is namelijk zeer geliefd om te schenken, maar ook om te krijgen. Het samenstellen van het kerstpakket met kaas kan op verschillende manieren. Enerzijds kunt u contact met ons opnemen om een pakket samen te stellen. In onze eigen fotostudio maken wij dan een prachtige opname die wij per e-mail versturen, zodat u kunt zien hoe het kerstpakket eruit gaat zien. Anderzijds bent u van harte welkom in onze showroom te Uden. Hier kunt u, eventueel met behulp van een specialist, zelf alle artikelen uitzoeken, vasthouden en samenstellen. Indien u wilt langskomen in onze showroom, vragen wij wel van tevoren telefonisch een afspraak te maken. Natuurlijk verpakken wij gratis een eventueel mee te verpakken artikel of kerstwens.

Copyright © 2021 X-Masters, Inc. Alle rechten voorbehouden.