Advies nodig? Bel 088-5010444

Welkom bij Kerstpakketten.nl

Italiaanse kerstpakketten

Er zijn helaas geen artikelen aanwezig welke voldoen aan uw zoekcriteria.

Wellicht kunt u uw zoekopdracht aanpassen of telefonisch contact met ons opnemen.

Mediterraans genieten met een Italiaans kerstpakket

Met een Italiaans kerstpakket geeft u een origineel kerstcadeau met een mediterraans tintje. Wie houdt er nu niet van een fijne pizza, pasta, of een lekker glas wijn? Met een Italiaans kerstpakket gunt u uw medewerkers het gevoel van ‘la dolce vita’: ze zullen zich even in het zonnige Italië wanen met de overheerlijke ingrediënten van dit pakket.

 De origineelste kerstpakketten

Voor de origineelste kerstpakketten bent u bij Kerstpakketten.nl altijd aan het juiste adres. Naast Italiaanse kerstpakketten kunt ook kerstpakketten samenstellen. In onze webwinkel vindt u altijd precies wat u zoekt: wij bieden alleen het allerbeste voor uw medewerkers.

Daarom bestelt u bij Kerstpakketten.nl

Bij Kerstpakketten.nl profiteert u niet alleen van een uitgebreid assortiment kerstpakketten, wij leveren uw kerstpakketten ook eens op de gewenste datum bij u af. Houd hierbij wel rekening met een leveringstermijn van ten minste 4 weken. Vele klanten gingen u al voor in het bestellen van hun kerstpakketten.

Vragen?

Wilt u meer informatie over onze kerstpakketten, of vraagt u zich af of een Italiaans kerstpakket wel bij uw medewerkers past? Bel ons op 0413-334168 of stel uw vraag via info@kerstpakketten.nl. Onze medewerkers hebben ruime ervaring met het samenstellen van het ideale kerstpakket, en helpen u graag het juiste kerstpakket te kiezen voor uw personeel.

Laden, even geduld... Laden, even geduld...