Veiligheidswaarschuwing Pretzels XXXL 3 smaken 150 gram (sesam-allergie).  Lees verder

 

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Meldt u aan voor onze nieuwsbrief en ben direct op de hoogte wanneer onze kerstpakketten weer beschikbaar zijn!

 

Italiaans kerstpakket

Wilt u uw werknemers een kerstpakket cadeau doen waarmee ze echt het gevoel krijgen dat ze in het buitenland zijn? Dan zijn de Italiaanse kerstpakketten van Kerstpakketten.nl echt iets voor u! Met onze Italiaanse kerstpakketten wanen uw werknemers en/of relaties zich in Italië, waardoor ze na Kerstmis weer fris en uitgerust aan de slag kunnen. Veel werknemers waarderen een typisch Italiaans kerstpakket, met onder andere Italiaanse soepen, pasta's, sauzen en pizzarette's. U kunt deze Italiaanse kerstpakketten hieronder bestellen.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Waarom een Italiaans kerstpakket?

Italië is het land van de mooie natuur met groene heuvels, bergen en meren. Ook zijn in Italië prachtige steden met een rijke historie, cultuur en architectuur. Maar niet te vergeten is de heerlijke Italiaanse keuken: lekkere wijn, verse pizza, overheerlijke pasta’s en nog veel meer. Dit zijn dan ook belangrijke redenen waarom zoveel toeristen elk jaar naar Italië trekken. Wilt u uw werknemers even meenemen naar dit prachtige land, zodat ze na Kerstmis helemaal uitgerust zijn? Dan gaat u dit jaar voor een Italiaans kerstpakket!

Wat zit er in onze Italiaanse kerstpakketten?

In onze Italiaanse kerstpakketten zitten verschillende heerlijke Italiaanse ingrediënten. U kunt hierbij denken aan olijven, Parmezaanse kaas, truffels en pesto. Maar er zitten niet alleen heerlijke ingrediënten in onze Italiaanse kerstpakketten. U kunt ook Italiaanse wijn, pizzadeeg, pasta, heerlijke ham, etc. vinden in onze Italiaanse kerstpakketten. Met onze Italiaanse kerstpakketten kunt u dus de Italiaanse keuken naar uw medewerkers en/of klanten brengen. Met deze Italiaanse producten wordt ieder kerstdiner een groot succes. Gasten genieten van een lekker Italiaans wijntje, terwijl een heerlijke Italiaanse pasta wordt geserveerd. Gegarandeerd een gezellige avond met heerlijk eten uit de Italiaanse keuken.

Italiaans kerstpakket

Uw Italiaanse kerstpakket zelf samenstellen

Als u meer dan 50 dezelfde kerstpakketten nodig heeft, dan kunt u zelf uw kerstpakket samenstellen. U kunt zo een uniek kerstpakket aan uw werknemers geven. U heeft vele mogelijkheden waardoor u precies kunt geven wat u wilt. Zo kunt u er ook voor kiezen om een Italiaans kerstpakket zelf samen te stellen. U kiest de Italiaanse producten die u wilt en voegt ze samen tot een geheel Italiaans kerstpakket. Wilt u een Italiaans kerstpakket maar ook nog met een luxe product erin? Dat kan ook, u kunt kiezen uit alle producten die wij aanbieden. Zo is het kerstpakket helemaal op maat.

Italiaans kerstpakket kopen

Wilt u een Italiaans kerstpakket kopen? Op Kerstpakketten.nl is dat heel eenvoudig. Om een Italiaans kerstpakket te kopen kunt u kiezen of u deze online in onze webshop koopt of in onze showroom bestelt. Wij leveren uw Italiaanse kerstpakketten op het juiste adres op de gewenste datum en eventueel tijdstip bij u af. Wij leveren onze Italiaanse kerstpakketten in een feestelijk cadeauverpakking waardoor het extra feestelijk wordt. Kijk snel verder of laat je nu al verleiden door de Smaak van Italië of de Pizzeria Della Casa!

 

Copyright © 2021 X-Masters, Inc. Alle rechten voorbehouden.