Zomervakantie

In verband met onze zomervakantie is ons kantoor verminderd telefonisch bereikbaar van maandag 16 juli tot en met vrijdag 3 augustus

Bij vragen en/of wensen verzoeken wij u een e-mail te sturen, waarop wij zo spoedig mogelijk zullen reageren.

Goedkope kerstpakketten

Bent u op zoek naar leuke kerstpakketten voor uw werknemers en/of klanten maar wilt u niet te veel betalen? Dan zijn de goedkope kerstpakketten van Kerstpakketten.nl echt iets voor u. Onze goedkope kerstpakketten zijn goed gevuld en aantrekkelijk geprijsd. Al vanaf €9.95 stellen wij een prachtig gevuld pakket voor u samen. Deze goedkope kerstpakketten verschillen van inhoud zodat u zeker een geschikt goedkoop kerstpakket kunt vinden voor uw werknemers en/of klanten. Onze goedkope kerstpakketten kunt u bestellen in onze webshop.

1 - 24 van 60 kerstpakketten

Pagina
per pagina

Waarom een goedkoop kerstpakket?

Er zijn diverse redenen om voor een goedkoop kerstpakket te kiezen. U heeft bijvoorbeeld aanzienlijk veel medewerkers waardoor de totaalsom van het aantal kerstpakketten boven uw budget uitkomt of u wilt gewoon een kleinigheidje geven als waardering voor uw werknemers en/of klanten. Want dat is een goedkoop kerstpakket namelijk: een leuk cadeau om aan uw werknemers/klanten cadeau te doen. Een goedkoop kerstpakket is ook van uitstekende kwaliteit net zoals de kerstpakketten in de duurdere prijsklassen. Kwaliteit hebben wij hoog in het vaandel staan in alle kerstpakketten.

Een kerstpakket is bedoeld als aardigheidje en als bedankje voor je werknemers en/of klanten. Een goedkoop kerstpakket is dus ideaal als presentje. Met een goedkoop kerstpakket kunt u een kwalitatief goed kerstpakket cadeau geven en kunt u zo uw waardering tonen aan uw werknemers en/of klanten, zonder veel geld uit te geven.

Het goede doel steunen met uw goedkope kerstpakketten

U kunt bij het kopen van goedkope kerstpakketten op Kerstpakketten.nl het goede doel steunen. Als u kiest voor één van onze goedkope kerstpakketten waarbij staat aangegeven dat het een goed doel steunt, gaat 5% van de totale opbrengst van die kerstpakketten naar het goede doel. De goede doelen die wij dit jaar steunen zijn:

- Ronald McDonald Kinderfonds
- Make-a-Wish

Ondanks de lage prijs maakt u dus niet alleen uw werknemers en/of klanten blij met een van onze goedkope kerstpakketten, maar steunt u ook nog eens het goede doel. Maar niet alleen de goedkope kerstpakketten steunen het goede doel, er zijn ook kerstpakketten in andere thema’s die het goede doel steunen, zo heeft u nog genoeg keuze uit verschillende kerstpakketten en kunt u het goede doel steunen.

Een goedkoop kerstpakket kopen

Wilt u een goedkoop kerstpakket kopen? Dat kan u kunt onze goedkope kerstpakketten online bestellen in de webshop. U kunt natuurlijk ook een bezoek brengen aan één van onze showrooms, u hoeft hiervoor alleen een afspraak te maken en wij helpen u met het zoeken naar een geschikt goedkoop kerstpakket. Wilt u liever toch een kerstpakket met een ander thema? Daarvoor kunt u ook kijken in onze webshop waar u keuze heeft uit kerstpakketten uit ons brede assortiment. Denk hierbij aan extra originele kerstpakketten, luxe kerstpakketten, goedkope kerstpakketten, etc.

Weet u niet goed welk kerstpakket u cadeau moet geven aan uw werknemers en/of klanten? Dan kunt u kiezen voor een kerstcadeauvoucher. U kunt kerstcadeauvouchers al bestellen vanaf €20,- en zijn uit te bereiden tot €70,-. Uw personeel kan met deze voucher geheel naar eigen wens een kerstpakket of cadeau uitzoeken wat ze zelf leuk vinden.

Copyright © 2017 X-Masters, Inc. Alle rechten voorbehouden.