Goede doelen kerstpakketten

Kerstpakketten.nl steunt ook dit jaar weer een aantal goede doelen. In totaal hebben we 24 kerstpakketten waarbij wij 5% afdragen aan het gekoppelde goede doel. Je kunt per kerstpakket zien aan welk goed doel we 5% zullen doneren. 

Wil je meer weten over de goede doelen die we dit jaar steunen? Ga dan naar Ronald McDonald Kinderfonds, Kika, Make-A-Wish of Natuurmonumenten.

24 producten

per pagina

Goede doelen kerstpakketten: Ronald McDonald Kinderfonds

Wij hebben goede doelen kerstpakketten die het Ronald McDonald Kinderfonds steunen. Het Ronald McDonald Kinderfonds is een organisatie die zieke of gehandicapte kinderen en hun familie helpt. Het Ronald McDonald kinderfonds zorgt ervoor dat er Ronald McDonald Huizen staan, in deze huizen kunnen gezinnen logeren om dicht bij hun kind in het (psychiatrisch)ziekenhuis of revalidatiecentrum te zijn. Ook zijn er Ronald McDonald Huiskamers waar de gezinnen even kunnen ontspannen tijdens de behandeling van het kind. Daarnaast is er Ronald McDonald Sport & Spel en Vakantie waar zieke of gehandicapte kinderen samen kunnen spelen, sporten of met hun gezin er even tussenuit kunnen gaan. Met sommige van onze goede doelen kerstpakketten steunt u dus dit goede doel.

Goede doelen kerstpakketten: KiKa (Kinderen Kankervrij)

Sommige van onze goede doelen kerstpakketten steunen Kika, dit staat voor Kinderen Kankervrij. Kika werft fondsen die ten goede komen aan de zeven kindercentra in Nederland. Verder doet KIKa onderzoek waarmee deze centra versneld therapieën beschikbaar willen maken voor een betere behandeling en genezing van kinderkanker. KiKa gaat daarbij voor minder pijn, minder strijd, meer genezing en meer kwaliteit. Wilt u graag KiKa steunen? Dan kiest u voor een goede doelen kerstpakket dat KiKa steunt.

Goede doelen kerstpakketten: Make-a-Wish

U kunt ook Make-a-Wish steunen met onze goede doelen kerstpakketten. Make-a-Wish Nederland vervult de wensen van kinderen tussen 3 en 18 jaar met een levensbedreigende ziekte. Deze kinderen zijn vanwege hun ziekte vaak alleen patiënt, maar door Make-a-Wish krijgen ze vaak de kracht om ook kind te zijn. Het verwezenlijken van dromen van deze kinderen kan in de toekomst veel verschil betekenen. Daarom heeft Kerstpakketten.nl gekozen voor dit goede doel. Door het kiezen voor een goede doelen kerstpakket kunt u Make-a-Wish steunen.

Goede doelen kerstpakketten: natuurmonumenten

Het laatste goede doel dat u met onze goede doelen kerstpakketten kunt steunen is natuurmonumenten. Natuurmonumenten is een organisatie die mensen, van jong tot oud, wil fascineren voor de natuur en wil activeren om naar buiten in de natuur te gaan. Dit doet Natuurmonumenten door een stuk natuur te kopen en veilig te stellen zodat het blijft bestaan. Ook wil Natuurmonumenten de natuur beheren en toegankelijk maken voor iedereen, zodat we langer van de Nederlandse natuur kunnen genieten. Vindt u dit ook belangrijk en wilt u graag dit goede doel steunen? Dan kiest u voor één van de goede doelen kerstpakketten van Kerstpakketten.nl.

Copyright © 2017 X-Masters, Inc. Alle rechten voorbehouden.