ONLINE KERSTPAKKETTEN KOPEN?
Vanaf 20 juni staat onze nieuwe collectie 2018 weer online.

BENT U NU AL OP ZOEK NAAR EEN ORIGINEEL IDEE VOOR UW KERSTPAKKET?
Bel ons of laat uw gegevens achter en wij nemen direct contact met u op!

Duurzame kerstpakketten

Wilt u uw werknemers en/of klanten een duurzaam kerstpakket cadeau doen? In onze webshop vindt u een compleet assortiment duurzame kerstpakketten. Is duurzaamheid belangrijk in uw bedrijf of wilt u dit jaar een keer een ander kerstpakket cadeau geven aan uw werknemers of relaties? Dan is een duurzaam kerstpakket van Kerstpakketten.nl precies wat u zoekt! Onze duurzame kerstpakketten bestaan uit producten die het milieu niet belasten en onder eerlijke werkomstandigheden zijn gemaakt. Er wordt dus rekening gehouden met people, planet en profit. Wij stellen onze duurzame kerstpakketten voor u samen en letten daarbij op of de gekozen producten onder goede omstandigheden zijn geproduceerd. Dus bent u op zoek naar een duurzaam kerstpakket? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

1 - 24 van 203 kerstpakketten

per pagina

Stijgende belangstelling voor duurzame kerstpakketten

Bedrijven worden steeds duurzamer. Zo kiezen bedrijven ook vaker voor een duurzaam kerstpakket voor hun werknemers of relaties. U denkt misschien dat duurzame kerstpakketten duurder zijn maar Kerstpakketten.nl laat zien dat dat niet altijd zo hoeft te zijn: wij bieden al vanaf € 9,95 duurzame kerstpakketten aan die u kunt bestellen in onze webshop. Met onze duurzame kerstpakketten zorgt u niet alleen goed voor de wereld en voor uw werknemers of klanten, maar u helpt ook het goede doel. Een deel van onze totale omzet gaat namelijk naar een goed doel. Door het kiezen van één van onze kerstpakketten draagt u zo uw steentje bij.

Wat houden onze duurzame kerstpakketten in?

Bij de samenstelling van de duurzame kerstpakketten letten wij op verschillende aspecten. Bij het kiezen van producten hebben wij altijd oog voor people, planet en profit. Natuurlijk is het belangrijk dat de producten die wij toevoegen aan onze duurzame kerstpakketten geen schade toebrengen aan het milieu en dus ook aan de verschillende milieuregels voldoen. Daarnaast is het belangrijk voor onze duurzame kerstpakketten dat de producten die erin zitten in goede en eerlijke werkomstandigheden worden gemaakt.

U kunt denken aan producten met een keurmerk als:

- Fairtrade (Max Havelaar)
- Eko
- UTZ
- Etc.

Maar ook andere duurzame producten en accessoires kunt u vinden in onze duurzame kerstpakketten. Met onze duurzame kerstpakketten helpt u mee aan een milieuvriendelijke toekomst.

Duurzame kerstpakketten kopen

Wilt u een duurzaam kerstpakket kopen? Dat kan, u kunt onze duurzame kerstpakketten bestellen vanaf € 9,95. U kunt kiezen uit ons grote assortiment, zo heeft u genoeg keuze en bepaalt u zelf de prijsklasse. U kunt al bestellen vanaf 1 stuk en bij een bestelling vanaf 50 dezelfde kerstpakketten kunt u zelfs uw pakket naar eigen wens samenstellen. Wij zorgen dan voor een snelle levering en goede service. Als u voor meer dan € 500,- excl. BTW bestelt, dan wordt uw bestelling gratis bij u afgeleverd. Als u nog vragen heeft kunt u ons altijd bereiken via info@kerstpakketten.nl of 088-5010444. Of breng een bezoek aan onze showroom in Uden. 

Copyright © 2017 X-Masters, Inc. Alle rechten voorbehouden.