Veiligheidswaarschuwing Pretzels XXXL 3 smaken 150 gram (sesam-allergie).  Lees verder

 

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Meldt u aan voor onze nieuwsbrief en ben direct op de hoogte wanneer onze kerstpakketten weer beschikbaar zijn!

 

BBQ Masters kerstpakketten

BBQ Kerstpakket kopen voor de mannen binnen uw bedrijf? Mannen voelen zich de koning te rijk als ze eenmaal achter een barbecue staan. Barbecueën heeft een uitgesproken mannelijk karakter; het is ruig en stoer. Ziet u die ene werknemer al voor zich? Helemaal in zijn nopjes met een spatel in zijn ene hand en een flesje bier in zijn andere hand. Nou, daar kunt u dus voor zorgen! Schenk uw werknemers een BBQ kerstpakket van Kerstpakketten.nl! De BBQ Masters kerstpakketten zijn stoer, ruig en mannelijk! De rokerige beelden van BBQ gerechten dagen je uit om de beste BBQ Master te worden. Ruw hout met ingebrande teksten zorgen voor een robuust karakter. Hier draait het puur en alleen om de BBQ!

Geen producten gevonden voor deze selectie.

BBQ kerstpakket voor uw personeel

Een kerstpakket staat voor een teken van waardering richting uw personeel. Werknemers voelen zich zeer gewaardeerd wanneer een werkgever aan ze denkt met Kerst. Daarom is het BBQ kerstpakket een ideaal geschenk. Het is voornamelijk geschikt voor mannen, maar u kunt natuurlijk uw vrouwelijke werknemers ook verrassen met een BBQ kerstpakket. Al met al spannen de mannen toch wel de kroon als het gaat om wie de lapjes vlees omdraait. Zij zullen uw gebaar zeer waarderen wanneer ze een BBQ kerstpakket in ontvangst mogen nemen aan het einde van het jaar.

BBQ Masters

Wij dagen u uit échte BBQ Masters van uw personeel te maken! Dat kan door middel van een van de vier BBQ kerstpakketten van Kerstpakketten.nl. De barbecue kerstpakketten zijn samengesteld voor verschilende prijsklasses. Voor de Grillmasters hebben we al een BBQ kerstpakket vanaf € 30,00. Met dit pakket kan uw werknemer zijn collega's overtuigen van zijn barbecue kwaliteiten. Wilt u groots uitpakken? Wat dacht u van de BBQ Etagère? Dit is het grootste BBQ kerstpakket van Kerstpakketten.nl! De BBQ is zeer goed van kwaliteit en de in de BBQ kun je eten bereiden op 3 plaatsen!

Als bedrijf een kerstpakket bestellen

Geen gedoe en gemakkelijk een kerstpakket op uw bedrijf laten leveren? Kerstpakketten.nl zorgt ervoor dat de kerstattenties voor uw personeel met zorg geleverd worden. Zo lang de voorraad strekt kunt u tot en met 21 december 12:00 uur uw bestelling plaatsen. Kerstpakketten.nl zorgt er vervolgens voor dat de kerstpakketten nog vóór de Kerst geleverd worden. Dit gebeurt door middel van professionele bezorging. U hoeft zich geen zorgen te maken of de grote BBQ kerstpakketten zonder problemen op het door u gewenste adres geleverd worden. Onze partner heeft een modern Track en Trace systeem, zodat u precies kunt zien waar de bestelling precies is en wanneer deze geleverd gaat worden. Ook kunt u een tijdvak uitkiezen. Meer daarover vindt u hier.

Wenst u als bedrijf om de kerstattenties voor uw personeel op factuurbasis te verkrijgen? Bij een orderbedrag vanaf €750,- excl. btw kunt u de keuze maken om te bestellen op factuurbasis. Daarvoor hebben wij uw KvK-nummer nodig. Uw bedrijf wordt vervolgens door ons getoetst op verschillende zaken. Op basis daarvan wordt bepaald of wij op factuurbasis mogen leveren.

Bestel online uw BBQ kerstpakketten

Bent u overtuigd dat een BBQ kerstpakket hét geschenk is voor uw personeel, wacht dan niet langer en bestel snel! Heeft u twijfels of een BBQ kerstpakket ook net zo gewaardeerd wordt door uw vrouwelijke werknemers als door de mannelijke, geen zorgen. Kijk gerust even naar het assortiment van alle kerstpakketten van Kerstpakketten.nl en vind een alternatief kerstpakket!

 

Copyright © 2021 X-Masters, Inc. Alle rechten voorbehouden.