Kerstpakketten trends van 2019

Het jaar 2018 was nog niet voorbij of we zijn al aan de slag gegaan voor de nieuwste collectie kerstpakketten in 2019. Wij van X-Masters Inkoopgroep B.V. zijn een professioneel team met ruim 30 jaar ervaring in het samenstellen en verkopen van kerstpakketten. Als grootste online kerstpakketten leverancier doen wij daarom onze uiterste best om u ook dit jaar te voorzien van de meest trendy kerstpakketten. Op basis van onze ervaring en het bezoeken van kerstpakkettenbeurzen zoals GePeBe en De Nederlandse Kerstpakkettenbeurs zijn wij er uit. Dit zijn volgens ons de kerstpakketten trends van 2019:

1.      Made for You 2020

We sluiten het jaar in stijl af. De feestdagen zullen niet ongemerkt voorbijgaan waarna we 2019 achter ons gaan laten. Een jaar boordevol mooie en dierbare herinneringen. Hoe speciaal is het als u met een persoonlijk kerstpakket deze herinneringen kunt koesteren. Dat is wat ons betreft ook dé trend van 2019: een persoonlijk kerstpakket.

Kerstpakket 2020

In een unieke lijn ‘Made for You 2020’ brengen we de persoonlijke boodschap over in de vorm van een kerstpakket. Daarnaast leggen we een link met het aankomende bijzonder jaar; 2020! Twintig-twintig, zoals het gemakkelijk klinkt, is een jaar waarin we veel tegemoet gaan. Samen met degenen die u een kerstpakket wilt schenken kunt u ook van 2020 een onvergetelijk jaar maken. Laat zien dat u deze mensen een warm hart toedraagt en bekijk de kerstpakketten Made for You 2020 online op X-Masters Inkoopgroep B.V..

 

 

2.      Samenwerking staat centraal

Een kerstpakket wordt vaak geschonken als blijk van waardering, bijvoorbeeld richting de werknemers voor bewezen diensten het afgelopen jaar. Maar ook als dank voor de steun en aanwezigheid van bepaalde personen wordt een kerstpakket geschonken. Alles om ook in 2020 samen met deze personen sterk te staan. Teamwork is hierin het sleutelwoord.

Ook dit jaar hebben we dit sleutelwoord weten te vertalen naar een kerstpakket. De inhoud van deze originele kerstpakketten staat symbool voor een goede samenwerking. Een samenwerking die gewaardeerd wordt. Door middel van een Teamwork kerstpakket laat u uw werknemers rond de feestdagen uw blijk van waardering zien. Enerzijds toont u zich vrijgevig, anderzijds blijven uw werknemers gemotiveerd en enthousiast om voor u te werken. Hét kerstpakket dat in onze ogen een win-winsituatie oplevert.

 

 

3.      Food kerstpakketten blijven geliefd

Ook dit jaar vallen de food kerstpakketten goed in de smaak. Hierbij moet wel gesteld worden dat u niet ieder food kerstpakket zomaar kunt schenken. De inhoud bepaalt de waarde van het geschenk. Heel veel variatie is niet gewenst, men waardeert het wanneer de inhoud op elkaar is afgestemd.

Kerstpakket Uit Paulines Keuken

Daar hebben we dan ook rekening mee gehouden. We hebben ons best gedaan om de inhoud van ieder kerstpakket perfect op elkaar af te stemmen. Onze topper van dit jaar is het kerstpakket Uit Paulines keuken. Pauline is een foodblogger. Ze blogt over lekkere, mooie en écht makkelijke gerechten. Deze hebben we dan ook terug laten komen in dit thema. Voor de keukenprinsen en -prinsessen binnen uw bedrijf misschien wel hét kerstpakket van 2019!

 

 

Doe inspiratie op

Wilt u zich nog verder oriënteren voordat u kerstpakketten gaat bestellen? Wij voorzien u graag van het beste advies. Als hulpmiddel in uw zoektocht hebben we de pagina Inspiratie voor u gemaakt. Hier staan alle topthema’s van dit jaar op een rijtje en kunt u per thema de kerstpakketten bekijken en inspiratie opdoen. Wilt u iedereen voorzien van eenzelfde kerstpakket of denkt u dat meerdere thema’s passen bij uw personeel?

 

 

U kunt voor advies altijd bij ons terecht. Wij staan voor u klaar en heten u van harte welkom in onze showroom waar u de kerstpakketten met eigen ogen kunt zien. Tevens bestaat de mogelijkheid om zelf een kerstpakket samen te stellen bij een afname van minimaal 50 dezelfde kerstpakketten. Zo heeft u mogelijkheden genoeg om uw personeel, klanten of andere relaties een mooi kerstpakket te schenken!

 

 

Copyright © 2021 X-Masters, Inc. Alle rechten voorbehouden.