Verhoging vrije ruimte

De vrije ruimte over uw fiscale loon tot en met € 400.000 wordt in 2020 verhoogd van 1,7% naar 3%. Hier mee kunt u, als u daarvoor de financiële ruimte heeft, uw werknemers extra tegemoet komen. Lees meer over de verhoging van de vrije ruimte bij de Belastingdienst.

Kerstpakketten Samenstellen

Op Kerstpakketten.nl heeft u verschillende mogelijkheden om kerstpakketten te bestellen. U kunt kiezen uit een van de kerstpakketten 2020, een Kerstcadeauvoucher, of als u meer dan 50 dezelfde kerstpakketten wilt bestellen, zelf een eigen kerstpakket samenstellen. Als u kiest voor een standaard kerstpakket, dan kunt u uit verschillende thema’s kiezen. Denk hierbij aan bijzondere of originele kerstpakketten. Wilt u een combinatie van verschillende thema’s of helemaal zelf uw inhoud bepalen? Dan kunt u zoals verteld vanaf 50 dezelfde kerstpakketten geheel naar eigen wens uw kerstpakket zelf samenstellen.

Zelf uw kerstpakketten samenstellen

Zelf uw eigen kerstpakket samenstellen is mogelijk op Kerstpakketten.nl, als u minimaal 50 dezelfde kerstpakketten wilt bestellen. Samen met één van onze verkoopadviseurs kiest u producten die u in uw kerstpakket wilt. Als u uw kerstpakket samenstelt, dan kunt u kiezen uit alle producten die te vinden zijn in de standaard samengestelde kerstpakketten van Kerstpakketten.nl, of een bezoek brengen aan één van onze showrooms met meer dan 4.000 verschillende artikelen. Zo kunt u uw kerstpakket helemaal naar eigen wens samenstellen. U kunt er zelfs voor kiezen om bij uw samengestelde kerstpakket een door u aangeleverde brief/kaart/artikel mee te laten verpakken, hierdoor wordt het samengestelde kerstpakket extra persoonlijk. U kunt natuurlijk altijd een bezoek brengen aan één van onze showrooms in het land om uw eigen kerstpakket samen te stellen, dit kan uitsluitend op afspraak zodat we u het beste kunnen adviseren.

Kerstpakketten 2020

Wilt u graag zelf kerstpakketten samenstellen met de kerstpakketten van 2020? Ook dit jaar hebben we kerstpakketten samengesteld met de trends van 2020. Laat u inspireren door de leukste thema's van 2020 en kies uw favoriete producten om zelf een geschikt kerstpakket samen te stellen. Op zoek naar een kerstpakket idee met kerstpakketten van 2020? We laten overzichtelijk zien welke kerstpakketten in ons uitgebreid assortiment zitten. Zo kunt u ook komen tot een origineel idee voor een kertspakket in 2020. Om u nog verder op weg te helpen hebben we een samenstelling gemaakt van originele kerstpakketten. Verras uw werknemers en relaties met een origineel kerstpakket. Deze kerstpakketten kunt u natuurlijk ook als particulier kopen bij Kerstpakketten.nl. Meer info vind u op de pagina voor kerstpakketten particulier zelf samenstellen. Vindt u het makkelijker om de kerstpakketten op prijs samen te stellen? Klik dan op een van onderstaande buttons om de kerstpakketten per prijsklasse te vinden.

 

De levering van uw kerstpakketten

Wij leveren uw kerstpakketten tegen zéér scherpe transportkosten. Wij zorgen dat de levering op het juiste adres en op de door u opgegeven datum (en eventueel tijdstip) worden afgeleverd. Bij de levering zorgen wij voor een perfecte verpakking in een feestelijke kerstdoos (tenzij anders aangegeven) waardoor het kerstpakket extra feestelijk eruitziet. De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal bestelde samengestelde kerstpakketten, bij een orderwaarde vanaf €500,- excl. BTW rekenen wij geen transportkosten voor uw samengestelde kerstpakketten.

Samengestelde kerstpakketten kopen

Wilt u een door u zelf samengesteld kerstpakket bestellen, breng dan een bezoek aan onze showroom. Hier kunt u samen met een van onze medewerkers het kerstpakket voor uw werknemers samenstellen of één van onze medewerkers online een pakket voor samen laten stellen. Wij helpen u graag op weg bij het uitzoeken van een geschikt kerstpakket voor uw werknemers/klanten. U kunt een afspraak maken door te mailen of te bellen en dan bent u van harte welkom in onze showroom in Uden. Wilt u toch liever zelf een door ons samengesteld kerstpakket of een Kerstcadeauvoucher bestellen? Dan kunt u die bestellen via onze webshop of in een van onze showrooms. Als u nog vragen heeft, bijvoorbeeld over de door u samengestelde kerstpakketten, kunt u ons altijd bellen of mailen, dan helpen wij u graag verder.

 

Copyright © 2020 X-Masters, Inc. Alle rechten voorbehouden.