Veiligheidswaarschuwing Pretzels XXXL 3 smaken 150 gram (sesam-allergie).  Lees verder

 

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Meldt u aan voor onze nieuwsbrief en ben direct op de hoogte wanneer onze kerstpakketten weer beschikbaar zijn!

 

Kerstpakketten Particulieren - zelf samenstellen

Bent u op zoek naar kerstpakketten voor uw relaties, maar vindt u niet meteen iets origineels? Dan kan u uw zoektocht stopzetten. Met onze kerstpakketten voor particulieren scoort u gegarandeerd. Het zijn verrassende en leuke geschenken die uw klanten, medewerkers en business partners zeker weten te appreciëren. Ontdek het uitgebreide assortiment in onze webshop, maak u keuze en bestel vandaag nog!

 

Kerstpakketten voor particulieren: een ongezien aanbod

Iedereen krijgt graag een cadeau. Ook in de bedrijfswereld worden er allerlei geschenken uitgedeeld. Kerstpakketten voor particulieren zelf samenstellen zijn de perfecte manier om positief in de kijker te komen en tegelijk je relaties in de watten te leggen. En daarvoor ben je bij Kerstpakketten.nl aan het juiste adres. Ons aanbod is ongezien en we hebben voor elk wat wils. Niet verwonderlijk als je weet dat we de grootste online leverancier zijn van kerstpakketten (met 25 jaar ervaring in het vak!). Ons aanbod gaat van Italiaanse over luxueuze tot duurzame kerstpakketten. En nog veel meer! In onze webshop kan je het allemaal zelf ontdekken.

Het belastingvoordeel op uw kerstpakketten in 2021

Wilt u uw medewerkers op het einde van het jaar een plezier doen? Dan zijn kerstpakketten ideaal. Het zijn originele en leuke cadeaus die zeker in de smaak vallen.

Maar er is meer. Kerstpakketten zijn ook fiscaal aftrekbaar. Sinds begin 2016 is de nieuwe werkkostenregeling van kracht, waarmee u kerstpakketten belastingvrij kunt schenken. Ze behoren namelijk tot de zogenaamde vrije ruimte: 1,2 procent van de totale loonsom die u kunt benutten om medewerkers onbelast te vergoeden. 

Kerstpakketten particulieren zelf samenstellen: al gedacht aan een goed doel?

Kerstpakketten.nl zet zich in voor goede doelen. Bij elke bestelling wordt automatisch een goed doel gesteund. Daarnaast biedt Kerstpakketten.nl ook specifieke 'goede doelen kerstpakketten' aan. Deze kerstpakketten zijn specifiek voor opgesteld voor het steunen van een goed doel en 5% van de totale orderwaarde gaat naar een bepaald goed doel.

De goede doelen die we vandaag steunen zijn Ronald McDonald Kinderfonds, Make-a-Wish en enkele andere, door onze klant uitgekozen, organisaties. Met de goede doelen kerstpakketten wenst u niet enkel u collega’s en zakenrelaties een gelukkig Nieuwjaar, maar ook zieke en gehandicapte kinderen!

Kerstpakketten voor particulieren zelf samenstellen in een vingerknip

Hoe moet je je kerstpakketten voor particulieren zelf samenstellen? Je surft naar onze webshop, kiest je favoriete kerstpakketten en rond je bestelling af. Bij het invullen van het bestelformulier kan je de gewenste afleverdatum invullen, waarmee we zo veel mogelijk rekening houden. De levertermijn bedraagt minimaal vier weken.

Heb je nog vragen of wil je extra informatie? Dan kan je altijd contact met ons opnemen via e-mail of telefoon.

 

Copyright © 2021 X-Masters, Inc. Alle rechten voorbehouden.