Kerstpakketten Particulieren Versturen

Bent u op zoek naar kerstpakketten voor uw relaties, maar vindt u niet meteen iets origineels? Dan kan u uw zoektocht stopzetten. Met onze kerstpakketten voor particulieren scoort u gegarandeerd. Het zijn verrassende en leuke geschenken die uw klanten, medewerkers en business partners zeker weten te appreciëren. Ontdek het uitgebreide assortiment in onze webshop, maak u keuze en bestel vandaag nog!

 

Originele kerstpakketten voor particulieren

Iedereen krijgt graag een cadeau. Ook in de bedrijfswereld worden er allerlei geschenken uitgedeeld. Kerstpakketten voor particulieren versturen zijn de perfecte manier om positief in de kijker te komen en tegelijk je relaties in de watten te leggen. En daarvoor ben je bij Kerstpakketten.nl aan het juiste adres. Ons aanbod is ongezien en we hebben voor elk wat wils. Niet verwonderlijk als je weet dat we de grootste online leverancier zijn van kerstpakketten (met 25 jaar ervaring in het vak!). Ons aanbod gaat van Italiaanse over luxueuze tot duurzame kerstpakketten. En nog veel meer! In onze webshop kan je het allemaal zelf ontdekken.

Kerstpakketten fiscaal aftrekbaar in 2019?

Bent u op zoek naar een manier om uw medewerkers een extraatje te gunnen? Dan zijn kerstpakketten ideaal. Het zijn leuke en originele geschenken die zeker in de smaak vallen. Bovendien zijn kerstpakketten ook fiscaal aftrekbaar.

Dankzij de nieuwe werkkostenregeling, die sinds begin 2016 van kracht is, kunt u kerstpakketten belastingvrij schenken. Ze behoren namelijk tot de zogenaamde vrije ruimte die u kunt benutten om medewerkers onbelast te vergoeden. Het percentage bedraagt voortaan 1,2 procent van de totale fiscale loonsom
 

Kerstpakketten particulieren versturen: al gedacht aan een goed doel?

Indien je een van onze kerstpakketten voor goede doelen koopt, steun je automatisch een goed doel. Kerstpaketten.nl steunt hiermee de organisaties Ronald McDonald Kinderfonds, Make-a-Wish en enkele andere, door onze klant uitgekozen, organisaties. 5% van de totale aankoopwaarde van deze specifieke kerstpakketten wordt automatisch doorgestort naar de desbetreffende organisatie.

De goede doelen die gesteund worden met deze kerstpakketten zijn o.a. Ronald McDonald Kinderfonds, Make-a-Wish en enkele door onze klant uitgekozen organisaties.Engageer je samen met Kerstpakketten.nl voor een goed doel!

Kerstpakketten voor particulieren versturen in een vingerknip

Kerstpakketten voor particulieren versturen doe je niet bij eender wie. Wil je zeker zijn van kwaliteit en een optimale dienst na verkoop? Kies dan voor Kerstpakketten.nl. Wij zijn een betrouwbare partner die klantgerichtheid hoog in het vaandel draagt. Bovendien hanteren we vlijmscherpe prijzen. Neem een kijkje in onze webshop en grasduin rustig in onze kerstpakketten voor particulieren. Je vindt er vast en zeker je gading!

Nog vragen of extra info nodig? Neem dan contact met ons op. We staan je met plezier te woord!

 

Copyright © 2021 X-Masters, Inc. Alle rechten voorbehouden.