Veiligheidswaarschuwing Pretzels XXXL 3 smaken 150 gram (sesam-allergie).  Lees verder

 

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Meldt u aan voor onze nieuwsbrief en ben direct op de hoogte wanneer onze kerstpakketten weer beschikbaar zijn!

 

Kerstpakketten 2021 bij Kerstpakketten.nl!

Kerstpakketten.nl is de grootste online leverancier van kerstpakketten 2021. We hebben leuke kerstpakketten, traditionele kerstpakketten, maar ook originele kerstpakketten. De goedgevulde pakketten zijn door onze specialisten samengesteld met goede én duurzame producten. Daarnaast kunt u ook zelf kerstpakketten samenstellen. Je kunt kiezen uit vele verschillende producten, waaronder vlees, kaas, bier, wijn, champagne en diverse non-food artikelen.

In 2021 hebben we weer een aantal bijzondere kerstpakketten, zoals pakketten voor de BBQ én Italiaanse en Scandinavische pakketten. Ook hebben we speciale kerstpakketten voor mannen en voor vrouwen. Daarin kunt u ook nog eens onderscheid maken tussen een luxe kerstpakket of juist de goedkope kerstpakketten. Bepaal zelf uw keuze kerstpakket!

Bekijk nu al onze kerstpakketten, toon waardering richting de mensen die veel voor u waard zijn en verras ze met een kerstpakket 2021 van Kerstpakketten.nl!

 

 

Originele kerstpakketten 2021

Wanneer u onze webshop bezoekt gaan we er stiekem vanuit dat u op zoek bent naar unieke kerstpakketten voor uw personeel en/of klantrelaties. Het is ieder jaar weer een uitdaging om originele kerstpakketten uit te zoeken. Moet u nu hetzelfde kerstgeschenk voor iedereen halen? Of moet u juist per persoon het perfecte kerstpakket op maat samenstellen? Om u een handje op weg te helpen kunt u uiteraard kijken naar de meest originele kerstpakketten van dit jaar, samengesteld door onze specialisten. Een andere optie is een kerstpakket idee opdoen via onze inspiratiepagina. Hier vindt u diverse thema's waar de goedgevulde kerstpakketten op elkaar afgestemd zijn. Denk daarbij aan de hoeveelheid producten, het gebruik van kleuren, maar ook aan de keuze van de producten. Onze specialisten hebben deze pakketten zo op elkaar afgestemd dat u gemakkelijk een keuze kunt maken. Wat dacht u van onderstaande unieke kerstpakketten?

Origineel Kerstpakket - Bloemlezing Origineel Kerstpakket - A La Planche

 

Traditionele kerstpakketten 2021

Ongeacht of u ieder jaar een origineel kerstpakket wilt schenken, het kan ook zo zijn dat u iets meer traditioneel bent. U bent op zoek naar iets wat typisch bij uw bedrijf of uw personeel past. Dan raden wij u zeker aan een kijkje te nemen bij de traditionele kerstpakketten van 2021. Wederom een selectie waarvan ons deskundige personeel zegt dat het zeer goed past in ons ruim assortiment. Wat te denken van het typisch Hollands kerstpakket Groeten uit Holland! Een echt traditioneel kerstpakket waarmee u indruk zult maken. Of wat dacht u van het kerstpakket Made For You? Zoals de naam al doet vermoeden past dit bijzondere kerstpakket bij bijna iedereen. Bekijk beide kerstpakketten online door op onderstaande afbeeldingen van de geschenken te klikken.

Traditioneel Kerstpakket - Groeten Uit Holland Traditioneel Kerstpakket - Made For You

 

Duurzame kerstpakketten 2021

Duurzaamheid is in 2021 belangrijker dan ooit. We zijn steeds meer bewust van het belang van duurzaamheid. Daarom bevatten onze duurzame kerstpakketten vele verantwoorde producten, die onder goede omstandigheden zijn geproduceerd én geen schade hebben toegebracht aan ons milieu.

Daarnaast hebben we vele biologische producten én bijzondere producten met een speciale uitstraling of een duidelijke boodschap. Een van de gezonde kerstpakketten die ook nog eens duurzaam is, is het kerstpakket Vogelvrij. Een fair trade kerstpakket boordevol duurzame producten. Door een duurzaam kerstpakket te bestellen draagt u in 2021 een warme kerstgedachte uit aan iedereen. Daarnaast draagt u met dit verrassend kerstpakket bij aan een duurzame omgeving. Iets wat u ook zeker doet wanneer u gaat voor het kerstpakket Bewaartip. Ontdek snel de voordelen!

Duurzaam Kerstpakket - Vogelvrij Duurzaam Kerstpakket - Bewaartip

 

Luxe kerstpakketten 2021

Kerst is ook wel het moment om terug te blikken op het voorgaande jaar. Heeft u een goed jaar gehad? Misschien wel dankzij uw werknemers of uw klantrelaties. Dan is dit hét moment om uw waardering uit te spreken. Dat kan in de vorm van een luxe kerstpakket. Ook in 2021 hebben we weer een selectie gemaakt van de meeste luxe kerstgeschenken. Maar wat houdt luxe nu eigenlijk in? Denken we dan meteen aan de prijs? Of bepaalt de kleurstelling van een maatwerk kerstpakket of het nu luxe is? Ons deskundig personeel is in ieder geval van mening dat ons grootste assortiment kerstpakketten van Nederland en België weer de luxe kerstpakketten bij uitstek bevat. Daarom stellen we graag twee toppers voor.

Hieronder ziet u de luxe én goedgevulde kerstpakketten Hello Winter en Draadloos Geluid. Twee betaalbare kerstpakketten die luxe uitstralen. Bekijk ze snel!

Luxe Kerstpakket - Hello Winter Luxe Kerstpakket - Draadloos Geluid

 

Kerstpakketten voor iedereen

Kerstpakketten.nl is de populairste verkoper van kerstpakketten in Nederland. Omdat we zoveel verschillende kerstpakketten hebben, kan écht iedereen bij ons terecht. Onze specialisten hebben de leukste pakketten samengesteld voor verschillende soorten werknemers om ze een knetterende Kerst te bezorgen. U kunt met een gerust hart een reisje boeken, met de kerstpakketten van Kerstpakketten.nl zult u uw personeel en relaties gelukkig maken.

Ons kerstpakket assortiment is heel divers. De kerstpakket collectie bestaat naast eerder genoemde thema's uit speciale pakketten voor mannen en vrouwen. Zo kunt u eenvoudig een selectie maken en voor iedere werknemer een geschikt kerstcadeau uitzoeken. Schenkt u komende Kerst een bier kerstpakket aan de heren en een wijn kerstpakket aan de dames? Het kan allemaal via Kerstpakketten.nl.

Daarnaast hebben we pakketten met speciale thema’s, zoals de Italiaanse kerstpakketten, de Goede Doelen kerstpakketten, de Rituals kerstpakketten en alle hippe kerstpakketten. Kies uw pakketten uit en wij zorgen voor een stipte levering! Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u altijd contact opnemen. Wij staan voor u klaar.

 

Kerstpakketten voor mannen

We hebben verschillende kerstpakketten voor mannen samengesteld. We hebben bijvoorbeeld BBQ-pakketten voor stoere mannen, kerstpakketten met zoetigheid én pakketten voor mannen die van een lekker drankje houden. Bekijk deze toppers en schenk het perfecte kerstpakket aan de heren waarmee u te maken heeft. Bestel de kerstpakketten online en u kunt een spetterende Kerst tegemoet gaan!

Kerstpakket voor Mannen - Toerist In Eigen Land Kerstpakket voor Mannen - Uitdelen Maar Kerstpakket voor Mannen - Bierproeverij

 

Kerstpakketten voor vrouwen

Bij de zoektocht naar een typisch kerstpakket voor vrouwen kunnen wij u zeker helpen. We hebben namelijke speciale pakketten die een glimlach op het gezicht van iedere vrouw tevoorschijn toveren! Zo bestaat ons assortiment uit vele verschillende wellness kerstpakketten met producten van Rituals. Een Ritualspakket is geen food kerstpakket, maar het bevat wel de beste producten van Rituals. Deze producten zorgen voor rust tijdens de hectische kerstdagen. Uiteraard hebben we ook food kerstpakketten voor vrouwen die daar gelukkig van worden. Zie de kerstpakket collectie voor vrouwen, speciaal door ons samengesteld, hieronder.

Kerstpakket voor Vrouwen - Thuiswerken Kerstpakket voor Vrouwen - Care & Beauty Kerstpakket voor Vrouwen - Gezellig

 

Drank kerstpakket 2021

Kerstmis is een aangelegenheid bij uitstek om gezamenljik een drankje te nuttigen met een bijzonder gezelschap. Speciaal voor deze liefhebbers hebben we kerstpakketten met alcohol samengesteld. Deze bestaan uit bierpakkettenwijnpakketten en champagnepakketten.

 

Bier kerstpakket

Kerstmis is hét moment om te genieten van een biertje. Daarom hebben we zo’n 20 heerlijke bierpakketten samengesteld, met bier van bijvoorbeeld Hertog Jan, Hoegaarden, Westmalle en nog een aantal andere speciaalbieren.

Ons assortiment van bierpakketten bestaat in 2021 uit een aantal hele bijzondere pakketten met exclusieve biertjes, zoals de Piraat Geschenkverpakking en de Lowlander Giftpack. Bekijk welk bierpakket het best past bij degene aan wie u het wilt schenken en bestel deze eenvoudig online.

Bierpakket Piraat Bierpakket Lowlander Giftpack

 

Wijn kerstpakket

U heeft misschien medewerkers die behoren tot de échte wijnliefhebbers. Voor deze medewerker hebben we speciale wijnpakketten samengesteld. Deze kerstpakketten bevatten één of meerdere heerlijke flessen wijn.

Ons assortiment bestaat écht uit alle soorten wijn, van rode wijn tot witte wijn en rosé. De wijnsoorten variëren van een lekkere port tot een smakelijke Merlot. Daarnaast zijn er wijnen van uiteenlopende merken te bestellen, zoals Siante-Croix, Guilhem, Black & Bianco, Dalva, Supreme, Vonkel Wine en Proyecto. In totaal kun je kiezen uit meer dan 50 verschillende soorten wijnpakketten! Bekijk alle wijnpakketten online of zie onze toppers hieronder.

Wijn Kerstpakket - Guilhem Rouge Blanc Wijn Kerstpakket - Drostdy 6-vaks

 

Champagne kerstpakket

Bij de feestdagen hoort natuurlijk ook een goede fles champagne. Het is de ideale drank om te proosten op gezondheid en geluk én om het nieuwe jaar in te luiden. Daarom hebben we een uitgebreid assortiment van kerstpakketten met een champagnefles.

U kunt verschillende soorten champagne bestellen, waaronder droge Brut champagne, gezoete Demi-sec champagne en droge Rosé. We verkopen champagnekerstpakketten van merken als Moët & Chandon, Laforge, Piper-Heidsieck, Louis Roederer, Laurent Perrier en Veuve Clicquot. Iedere liefhebber van champagne vindt de perfecte fles op Kerstpakketten.nl, omdat we honderden verschillende champagnepakketten verkopen!

Champagne Kerstpakket - Moët & Chandon Brut Champagne Kerstpakket - Louis Roederer Brut

 

Grootste online aanbieder van kerstpakketten

Jaarlijks leveren we kerstpakketten door heel Nederland. We zijn 30 jaar geleden begonnen met een missie om de mooiste en leukste kerstpakketten samen te stellen en deze aan te bieden tegen een scherpe prijs.

Inmiddels zijn we uitgegroeid tot dé grootste online aanbieder van kerstpakketten en hebben we honderden geweldige pakketten in ons assortiment. Daarnaast hebben we een gemotiveerd team dat helpt bij het samenstellen van een kerstpakket én het plaatsen van bestellingen.

 

                                                              

 

Waarom schenken we met kerstmis een kerstpakket?

Kerstmis wordt wereldwijd in zo’n 60 landen gevierd. Met Kerstmis vieren we de geboorte van Jezus. Kerstmis is verdeeld in twee dagen; eerste en tweede kerstdag, traditiegetrouw 25 en 26 december. Veel Nederlanders zetten met Kerst een kerstboom op, bezoeken een kerststal, genieten van een heerlijk kerstdiner én mogen een kerstpakket in ontvangst nemen.

Werkgevers wensen werknemers een prettige kerst door een kerstpakket te overhandigen. Daarnaast zien werknemers een kerstpakket als een blijk van waardering; een extra kerstattentie voor het harde werk dat in 2021 is geleverd. In Nederland en veel andere landen is het geven van een kerstpakket een échte traditie geworden. Vrijwel alle Nederlandse werknemers ontvangen in december een kerstpakket.

Waar een kerstpakket vroeger nog vrij eenvoudige kerstpakketten waren, zijn er in 2021 vele bijzondere, exclusieve en duurzame pakketten verkrijgbaar. Daarnaast zijn er veel kerstpakketten die gekoppeld zijn aan een goed doel. Hiermee wordt een goede invulling gegevens aan de kerstgedachte.

 

Geschiedenis van het kerstpakket

Een kerstpakket is inmiddels moeilijk weg te denken, maar waar komt deze traditie eigenlijk vandaan?

Het gebruik is ontstaan in de 19e eeuw. Het was toen moeilijker om voedsel te bewaren in de koude wintermaanden. Wanneer mensen bij een boerengezin langsging om ze een prettig kerstfeest te wensen, was het de gewoonte om de bezoeker wat te eten en drinken aan te bieden. Ook werknemers van het boerenbedrijf mochten dan meegenieten van bijvoorbeeld krentenbrood, amandelspijs en warme chocolademelk.

De mensen die werkten en woonden op de boerderij kregen tijdens tweede kerstdag vrij. Ze mochten naar huis om kerstmis met hun familie te vieren, maar kregen ook allerlei lekkernijen én nuttige spullen mee voor de hele familie. Het zorgde voor een extra leuke kerst én was natuurlijk een mooie waardering voor het werk van de knechten en meiden. Dat vormde de grondslag voor het kerstpakket zoals we dat vandaag de dag kennen.

De medewerkers van boerderijen waren de eersten die kerstpakketten ontvingen. Vervolgens namen ook ambachtslieden deze traditie over. Hun personeelsleden kregen ook allerlei lekkernijen en nuttige spullen voor het gezien om mee naar huis nemen.

Nadat ambachtslieden de traditie overnamen, begonnen bedrijven en overheidsorganisaties ook met het geven van kerstpakketten. Zo kregen bijvoorbeeld militairen die actief waren in Nederlands-Indië een kerstpakket opgestuurd. Inmiddels was iedereen namelijk van mening dat iedere Nederlander een kerstpakket verdiende om het kerstfeest te vieren, zelfs militairen die zo ver van huis waren.

In 2021 is het nog steeds een traditie om kerstpakketten te geven. De pakketten zijn alleen niet meer te vergelijken met de pakketten die de boeren vroeger gaven. Bedrijven stellen nu zelf geen kerstpakketten meer samen, maar geven dat uit handen aan leveranciers als Kerstpakketten.nl. Bedrijven kunnen tegenwoordig een keuze maken uit vele honderden kerstpakketten én deze eenvoudig online bestellen. Zo zijn er bijvoorbeeld speciale kerstpakketten voor mannen en vrouwen, bierpakketten én kerstpakketten met duurzame producten.

Om invulling te geven aan de oude traditie, waarbij boeren en bedrijven zelf de pakketten samenstelden, is het op Kerstpakketten.nl mogelijk om zelf de inhoud van het kerstpakket te bepalen.

 

Zelf samenstellen?

Onze specialisten hebben honderden verschillende kerstpakketten samengesteld, maar het is in 2021 ook mogelijk om zelf een origineel pakket samen te stellen. U kunt bij een bestelling vanaf 50 dezelfde pakketten zelf bepalen welke producten in het pakket moeten zitten. U kunt inspiratie opdoen door alle kerstpakketten te bekijken en vervolgens de leukste producten uit verschillende pakketten met elkaar te combineren. Ook voor een kerstpakket idee moet u bij Kerstpakketten.nl zijn.

U kunt een kerstpakket naar eigen idee samenstellen, door ons te bellen om een afspraak te maken. U kunt vervolgens langskomen in onze showroom. We zorgen ervoor dat het een bijzonder en uniek kerstpakket gaat worden. U kunt namelijk niet alleen zelf de producten kiezen, maar ook de verpakking is naar eigen wens samen te stellen. In onze professionele fotostudio maken we mooie foto’s van uw eigen kerstpakket!

 

 

Belangrijkste belastingregels van 2020

Een werkgever wil de kerstpakketten het liefst fiscaalvriendelijk bestellen. De belastingregels met betrekking tot kerstpakketten zijn in 2020 vereenvoudigd. Voorheen waren er vele belastingregels, maar in 2020 zijn er nog maar twee belangrijke regels.

 

De Werkkostenregeling

Werkgevers konden vóór 2020 een kerstpakket tot maximaal 70 euro fiscaalvriendelijk kopen en schenken aan een werknemer. Daarover betaalde men dan een eindheffing van 20%. Daarbij moest de boekhouder rekening houden met een flink aantal regels. Deze belastingregel is vereenvoudigd, waardoor het vooral makkelijker wordt om de kerstpakketten fiscaal af te trekken.

De kerstpakketten vallen nu onder het ‘niet-verrekenbare deel’ van het WKR-budget. Het WKR-budget is sinds 2015 1,2% van de totale fiscale loonsom, die ook forfaitaire ruimte wordt genoemd. U kunt de kerstpakketten dus verrekenen middels deze werkkostenregeling.

U betaalt over het bedrag boven de 1,2% van de totale loonsom een belastingpercentage van 80%. Houd hier rekening mee om een onaangename aanslag te voorkomen. Houd daarnaast rekening met de zogenaamde ‘gebruikelijkheidstoets’. Deze zegt dat de uitgaven maar 30% mogen afwijken van soortgelijke bestedingen binnen het bedrijf of de branche.

 

Kerstpakketten belastingvrij kopen

Het is in 2021 nog steeds mogelijk om kerstpakketten belastingvrij aan te schaffen. De grens voor het belastingvrij aanschaffen van kerstpakketten wordt bepaald door de Werkkostenregeling, zoals hierboven beschreven. Alle kerstpakketten die onder de 1,2% van de totale loonsom vallen zijn dus belastingvrij te bestellen. Wanneer de loonsom is toegenomen, kunnen er dus meer kerstpakketten belastingvrij worden besteld.

Lees meer over de Werkkostenregeling van 2020 van de Belastingdienst

 

Online bestellen

De kerstpakketten van Kerstpakketten.nl zijn eenvoudig online te bestellen. Ga naar het kerstpakket dat u wilt bestellen en geef aan hoeveel pakketten je wilt bestellen. Voeg deze vervolgens toe aan het winkelmandje om de bestelling te plaatsen. U kunt uiteraard verschillende pakketten toevoegen aan een winkelmandje. U doorloopt vervolgens een aantal stappen en binnen een paar minuten is de bestelling geplaatst. Wij gaan vervolgens aan de slag om de kerstpakketten samen te stellen én te leveren! Neem hiervoor ook de algemene voorwaarden voor bedrijven en voor consumenten door.

We leveren tot 20 december 2021. U kunt daardoor tot uiterlijk 19 december 12.00 een bestelling plaatsen. Uw pakket is eenvoudig te volgen met Track and Trace. Vervolgens gaan wij ervoor zorgen dat de kerstpakketten vóór Kerst worden geleverd! U kunt namelijk een stipte levering en bezorging verwachten van ons.

Bij een order vanaf €750,- exclusief btw is het mogelijk om te bestellen op factuurbasis. U heeft hiervoor een KvK-nummer nodig. Wanneer de kredietverzekeraar aangeeft dat we mogen leveren op factuurbasis, gaan we de pakketten samenstellen.

U kunt zorgeloos bestellen, want we geven een kwaliteitsgarantie op onze kerstpakketten. Dit betekent dat wanneer de producten kapot zijn óf niet naar behoren functioneren, we deze zo snel mogelijk omruilen.

 

 

Copyright © 2021 X-Masters, Inc. Alle rechten voorbehouden.