Kerstpakketten 2019 bestel je bij Kerstpakketten.nl !

Kerstpakketten.nl is de grootste online leverancier van kerstpakketten. We hebben leuke én originele pakketten. De goedgevulde pakketten zijn door onze specialisten samengesteld met goede én duurzame producten. Daarnaast is het mogelijk om zelf kerstpakketten samen te stellen. Je kunt kiezen uit vele verschillende producten, waaronder vlees, kaas, bier, wijn en champagne.

In 2019 hebben we weer een aantal bijzondere kerstpakketten, zoals pakketten met producten van Rituals, pakketten voor de BBQ én Italiaanse en Scandinavische pakketten. We hebben speciale kerstpakketten voor mannen en voor vrouwen.

Om betekenis te geven aan de kerstgedachte, hebben we bovendien diverse kerstpakketten die gekoppeld zijn aan verschillende goede doelen.

Bekijk nu al onze kerstpakketten en plaats vervolgens een bestelling…

Grootste online aanbieder van kerstpakketten

Jaarlijks leveren we kerstpakketten door heel Nederland. We zijn 30 jaar geleden begonnen met een missie om de mooiste en leukste kerstpakketten samen te stellen en deze aan te bieden tegen een scherpe prijs.

Inmiddels zijn we uitgegroeid tot dé grootste online aanbieder van kerstpakketten en hebben we honderden geweldige pakketten in ons assortiment. Daarnaast hebben we een gemotiveerd team dat helpt bij het samenstellen van een kerstpakket én het plaatsen van bestellingen.

                                                              

Waarom schenken we met kerstmis een kerstpakket?

Kerstmis wordt wereldwijd in zo’n 60 landen gevierd. Met Kerstmis vieren we de geboorte van Jezus. Kerstmis is verdeeld in twee dagen; eerste en tweede kerstdag, traditiegetrouw 25 en 26 december. Veel Nederlanders zetten met Kerst een kerstboom op, bezoeken een kerststal, genieten van een heerlijk kerstdiner én mogen een kerstpakket in ontvangst nemen.

Werkgevers wensen werknemers een prettige kerst door een kerstpakket te overhandigen. Daarnaast zien werknemers een kerstpakket als een blijk van waardering; een extra kerstattentie voor het harde werk dat in 2019 is geleverd. In Nederland en veel andere landen is het geven van een kerstpakket een échte traditie geworden. Vrijwel alle Nederlandse werknemers ontvangen in december een kerstpakket.

Waar een kerstpakket vroeger nog vrij eenvoudige kerstpakketten waren, zijn er in 2019 vele bijzondere, exclusieve en duurzame pakketten verkrijgbaar. Daarnaast zijn er veel kerstpakketten die gekoppeld zijn aan een goed doel. Hiermee wordt een goede invulling gegevens aan de kerstgedachte.

Geschiedenis van het kerstpakket

Een kerstpakket is inmiddels moeilijk weg te denken, maar waar komt deze traditie eigenlijk vandaan?

Het gebruik is ontstaan in de 19e eeuw. Het was toen moeilijker om voedsel te bewaren in de koude wintermaanden. Wanneer mensen bij een boerengezin langsging om ze een prettig kerstfeest te wensen, was het de gewoonte om de bezoeker wat te eten en drinken aan te bieden. Ook werknemers van het boerenbedrijf mochten dan meegenieten van bijvoorbeeld krentenbrood, amandelspijs en warme chocolademelk.

De mensen die werkten en woonden op de boerderij kregen tijdens tweede kerstdag vrij. Ze mochten naar huis om kerstmis met hun familie te vieren, maar kregen ook allerlei lekkernijen én nuttige spullen mee voor de hele familie. Het zorgde voor een extra leuke kerst én was natuurlijk een mooie waardering voor het werk van de knechten en meiden. Dat vormde de grondslag voor het kerstpakket zoals we dat vandaag de dag kennen.

De medewerkers van boerderijen waren de eersten die kerstpakketten ontvingen. Vervolgens namen ook ambachtslieden deze traditie over. Hun personeelsleden kregen ook allerlei lekkernijen en nuttige spullen voor het gezien om mee naar huis nemen.

Nadat ambachtslieden de traditie overnamen, begonnen bedrijven en overheidsorganisaties ook met het geven van kerstpakketten. Zo kregen bijvoorbeeld militairen die actief waren in Nederlands-Indië een kerstpakket opgestuurd. Inmiddels was iedereen namelijk van mening dat iedere Nederlander een kerstpakket verdiende om het kerstfeest te vieren, zelfs militairen die zo ver van huis waren.

In 2019 is het nog steeds een traditie om kerstpakketten te geven. De pakketten zijn alleen niet meer te vergelijken met de pakketten die de boeren vroeger gaven. Bedrijven stellen nu zelf geen kerstpakketten meer samen, maar geven dat uit handen aan leveranciers als Kerstpakketten.nl. Bedrijven kunnen tegenwoordig een keuze maken uit vele honderden kerstpakketten én deze eenvoudig online bestellen. Zo zijn er bijvoorbeeld speciale kerstpakketten voor mannen en vrouwen, bierpakketten én kerstpakketten met duurzame producten.

Om invulling te geven aan de oude traditie, waarbij boeren en bedrijven zelf de pakketten samenstelden, is het op Kerstpakketten.nl mogelijk om zelf de inhoud van het kerstpakket te bepalen.

Zelf samenstellen?

Onze specialisten hebben honderden verschillende kerstpakketten samengesteld, maar het is in 2019 ook mogelijk om zelf een origineel pakket samen te stellen. Je kunt bij een bestelling vanaf 50 dezelfde pakketten zelf bepalen welke producten in het pakket moeten zitten. Je kunt inspiratie opdoen door alle kerstpakketten te bekijken en vervolgens de leukste producten uit verschillende pakketten met elkaar te combineren.

Je kunt een kerstpakket naar eigen idee samenstellen, door ons te bellen om een afspraak te maken. Je kunt vervolgens langskomen in onze showroom. We zorgen ervoor dat het een bijzonder en uniek kerstpakket gaat worden. Je kunt namelijk niet alleen zelf de producten kiezen, maar ook de verpakking is naar eigen wens samen te stellen. In onze professionele fotostudio maken we mooie foto’s van je eigen kerstpakket!

Lees alles over het zelf samenstellen van een kerstpakket

Krijg een kerstpakket én steun een goed doel

Kerst is een ideale periode om wat meer aan anderen te denken. Je kunt andere mensen helpen door een speciaal ‘goede doelen pakket’ te bestellen. Met deze kerstpakketten wordt een goed doel financieel gesteund. Je helpt hiermee bijvoorbeeld zieke en gehandicapte kinderen, arme gezinnen, de Nederlandse voedselbank en het milieu.

We hebben zo’n 25 pakketten die verbonden zijn aan een goed doel. Zo hebben we bijvoorbeeld ‘goede doelen pakketten’ voor Ronald McDonald Kinderfonds, Make-A-Wish Nederland en Natuurmonumenten.

Bestel nu een kerstpakket en steun een goed doel

Duurzame kerstpakketten

Duurzaamheid is in 2019 belangrijker dan ooit. We zijn steeds meer bewust van het belang van duurzaamheid. Daarom bevatten onze kerstpakketten vele verantwoorde producten, die onder goede omstandigheden zijn geproduceerd én geen schade hebben toegebracht aan ons milieu.

Daarnaast hebben we vele biologische producten én bijzondere producten met een speciale uitstraling of een duidelijke boodschap. Denk bijvoorbeeld aan de Fair & Share kerstpakketten met unieke producten en een verbinding met de Voedeselbank en Stichting Present. Door een duurzaam kerstpakket te bestellen draag je in 2019 een warme kerstgedachte uit aan iedereen.

Bekijk alle duurzame kerstpakketten

Kerstpakketten voor iedereen

Kerstpakketten.nl is de populairste verkoper van kerstpakketten in Nederland. Omdat we zoveel verschillende kerstpakketten hebben, kan écht iedereen bij ons terecht. Onze specialisten hebben de leukste pakketten samengesteld voor verschillende soorten werknemers.

We hebben speciale pakketten voor mannen en vrouwen. Daarnaast hebben we pakketten met speciale thema’s, zoals Italiaanse kerstpakketten en Scandinavische kerstpakketten.

Mannen

We hebben verschillende pakketten, die speciaal voor mannen zijn samengesteld. We hebben bijvoorbeeld BBQ-pakketten voor stoere mannen, Italiaanse pakketten met wijn en pasta, voor mannen die van koken houden én pakketten voor mannen die van zoetigheid houden.

Bekijk nu alle kerstpakketten voor mannen

Vrouwen

We hebben speciale pakketten die een glimlach op het gezicht van iedere vrouw tevoorschijn toveren! Zo bestaat ons assortiment uit vele verschillende wellnesspakketten met producten van Rituals. In deze pakketten zitten geen etenswaren, maar wel de beste producten van Rituals. Deze producten zorgen voor rust tijdens de hectische kerstdagen. Uiteraard hebben we ook levensmiddelenpakketten voor vrouwen, met de lekkerste wijnen, de heerlijkste producten én een leuk kerstmagazine.

Bekijk nu alle kerstpakketten voor vrouwen

Moslims

We hebben speciale halalpakketten voor medewerkers die moslim zijn. Deze pakketten zijn samengesteld volgens islamitische regels en bevatten bijvoorbeeld geen alcoholische dranken of varkensvlees. We hebben een uitgebreide keuze uit halalkerstpakketten. Denk aan ons Vierkant het Lekkerst pakket, het Bekerwinnaar pakket of het Light deluxe pakket. Dit zijn slechts een paar voorbeelden van pakketten die geschikt zijn voor moslims.

Bekijk nu alle kerstpakketten voor moslims

Kerstpakketten met alcohol

Bierpakketten

Kerstmis is hét moment om te genieten van een biertje. Daarom hebben we zo’n 20 heerlijke bierpakketten samengesteld, met bier van bijvoorbeeld Hertog Jan, Hoegaarden, Westmalle, Corsendonk en Tempelier.

Ons assortiment van bierpakketten bestaat in 2019 uit een aantal hele bijzondere pakketten met exclusieve biertjes, zoals de Corsendonk Agnus. Dit pakket bevat een grote fles speciaalbier mét een origineel Corsendonk geschenkblik. Daarnaast bieden we het Pauwel Kwak pakket aan; een kerstpakket met 4 flessen bier én een bijzonder glas met glashouder!

Bekijk nu alle bierpakketten

Wijnpakketten

Je hebt misschien medewerkers die behoren tot de échte wijnliefhebbers. Voor deze medewerker hebben we speciale wijnpakketten samengesteld. Deze kerstpakketten bevatten één of meerdere heerlijke flessen wijn.

Ons assortiment bestaat écht uit alle soorten wijn, van rode wijn tot witte wijn en rosé. De wijnsoorten variëren van een lekkere port tot een smakelijke Merlot. Daarnaast zijn er wijnen van uiteenlopende merken te bestellen, zoals Siante-Croix, Guilhem, Black & Bianco, Dalva, Supreme, Vonkel Wine en Proyecto. In totaal kun je kiezen uit meer dan 50 verschillende soorten wijnpakketten!

Bekijk nu alle wijnpakketten

Champagnepakketten

Bij de feestdagen hoort natuurlijk ook een goede fles champagne. Het is de ideale drank om te proosten op gezondheid en geluk én om het nieuwe jaar in te luiden. Daarom hebben we een uitgebreid assortiment van kerstpakketten met een champagnefles.

Je kunt verschillende soorten champagne bestellen, waaronder droge Brut champagne, gezoete Demi-sec champagne en droge Rosé. We verkopen champagnekerstpakketten van merken als Moët & Chandon, Laforge, Piper-Heidsieck, Louis Roederer, Laurent Perrier en Veuve Clicquot. Iedere liefhebber van champagne vindt de perfecte fles op kerstpakketten.nl, omdat we honderden verschillende champagnepakketten verkopen!

Bekijk nu alle champagnepakketten

Ontspannen medewerkers door Rituals

In 2019 hebben we een uitgebreid assortiment van kerstpakketten van de nieuwste Rituals producten. De wellnesspakketten zijn samengesteld met douche- en badproducten, huidverzorging én de lekkerste geuren die écht zorgen voor ontspanning.

Rituals is een populair cosmeticamerk dat vooral ‘een goed gevoel’ verkoopt. Rituals verkoopt producten die geïnspireerd zijn op eeuwenoude Aziatische tradities, die lichaam en geest in balans brengen. Doordat de producten zijn gericht op het triggeren van de zintuigen, zorgen ze automatisch voor een geluksgevoel.

De pakketten van Rituals zijn al verkrijgbaar vanaf 15 euro! Het wordt een ontspannen kerst voor iedereen die deze Rituals-kerstpakketten mag ontvangen!

Bekijk onze kerstpakketten van Rituals

Belangrijkste belastingregels van 2019

Een werkgever wil de kerstpakketten het liefst fiscaalvriendelijk bestellen. De belastingregels met betrekking tot kerstpakketten zijn in 2019 vereenvoudigd. Voorheen waren er vele belastingregels, maar in 2019 zijn er nog maar twee belangrijke regels.

De Werkkostenregeling

Werkgevers konden vóór 2019 een kerstpakket tot maximaal 70 euro fiscaalvriendelijk kopen en schenken aan een werknemer. Daarover betaalde men dan een eindheffing van 20%. Daarbij moest de boekhouder rekening houden met een flink aantal regels. Deze belastingregel is vereenvoudigd, waardoor het vooral makkelijker wordt om de kerstpakketten fiscaal af te trekken.

De kerstpakketten vallen nu onder het ‘niet-verrekenbare deel’ van het WKR-budget. Het WKR-budget is sinds 2015 1,2% van de totale fiscale loonsom, die ook forfaitaire ruimte wordt genoemd. Je kunt de kerstpakketten dus verrekenen middels deze werkkostenregeling.

Je betaalt over het bedrag boven de 1,2% van de totale loonsom een belastingpercentage van 80%. Houd hier rekening mee om een onaangename aanslag te voorkomen. Houd daarnaast rekening met de zogenaamde ‘gebruikelijkheidstoets’. Deze zegt dat de uitgaven maar 30% mogen afwijken van soortgelijke bestedingen binnen het bedrijf of de branche.

Kerstpakketten belastingvrij kopen

Het is in 2019 nog steeds mogelijk om kerstpakketten belastingvrij aan te schaffen. De grens voor het belastingvrij aanschaffen van kerstpakketten wordt bepaald door de Werkkostenregeling, zoals hierboven beschreven. Alle kerstpakketten die onder de 1,2% van de totale loonsom vallen zijn dus belastingvrij te bestellen. Wanneer de loonsom is toegenomen, kunnen er dus meer kerstpakketten belastingvrij worden besteld.

Lees meer over de Werkkostenregeling van 2019 van de Belastingdienst

Online bestellen

De kerstpakketten van kerstpakketten.nl zijn eenvoudig online te bestellen. Ga naar het kerstpakket dat je wilt bestellen en geef aan hoeveel pakketten je wilt bestellen. Voeg deze vervolgens toe aan het winkelmandje om de bestelling te plaatsen. Je kunt uiteraard verschillende pakketten toevoegen aan een winkelmandje. Je doorloopt vervolgens een aantal stappen en binnen een paar minuten is de bestelling geplaatst. Wij gaan vervolgens aan de slag om de kerstpakketten samen te stellen én te leveren!

We leveren tot 20 december 2019. Je kunt daardoor tot uiterlijk 19 december 12.00 een bestelling plaatsen. Je pakket is eenvoudig te volgen met Track and Trace. Vervolgens gaan wij ervoor zorgen dat de kerstpakketten vóór kerst worden geleverd! Je kunt namelijk een stipte bezorging verwachten van ons.

Bij een order vanaf €750,- exclusief btw is het mogelijk om te bestellen op factuurbasis. Je hebt hiervoor een KvK-nummer nodig. Wanneer de kredietverzekeraar aangeeft dat we mogen leveren op factuurbasis, gaan we de pakketten samenstellen.

Je kunt zorgeloos bestellen, want we geven een kwaliteitsgarantie op onze kerstpakketten. Dit betekent dat wanneer de producten kapot zijn óf niet naar behoren functioneren, we deze zo snel mogelijk omruilen.

 

Copyright © 2017 X-Masters, Inc. Alle rechten voorbehouden.