Momenteel zijn wij achter de schermen druk bezig met de collectie kerstpakketten voor 2020. 

Waardering; meer dan ooit actueel!

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Meldt u aan voor onze nieuwsbrief en ben direct op de hoogte wanneer onze kerstpakketten weer beschikbaar zijn!

Kerstpakket

Op zoek naar hét kerstpakket van 2019 om te schenken aan iemand die uw cadeau wel kan waarderen? Zoek niet langer verder, bij Kerstpakketten.nl bent u aan het juiste adres. Met ruim 30 jaar ervaring kunnen we stellen dat we ook dit jaar weer een fraai assortiment hebben samengesteld aan kerstgeschenken. Voor ieder een kerstpakket op maat. Bestel uw kerstpakket eenvoudig online en wij bezorgen het op de locatie naar wens.

Om u alvast op weg te helpen hebben we onze kerstpakketten verdeeld in een aantal categorieën. Naar welk type kerstpakket bent u op zoek?

Natuurlijk kunt u ook al onze kerstpakketten bekijken en zelf uw keuze maken.


 

Verras met een toepasselijk kerstpakket

Het schenken van een kerstpakket koppelen we vaak aan een blijk van waardering tonen. Werken met plezier, gezondheid en goed werkgeverschap zijn zomaar wat termen die aansluiten bij een eindejaarsgeschenk van een werkgever. Wij van Kerstpakketten.nl denken met u mee. Hoe kunt u uw werknemers of relaties verrassen met een toepasselijk kerstpakket? Het moet natuurlijk geen standaard geschenk zijn of artikelen bevatten die totaal niet aansluiten bij de persoon. Daar hebben wij over nagedacht en op basis daarvan zorgvuldig ons assortiment samengesteld. Dit assortiment hebben we gekoppeld aan diverse thema's. Per thema kunt u geschikte kerstpakketten uitzoeken, maar ook kunt u per categorie een keuze maken. Zo kunt u met zekerheid uw personeel en overige klantrelaties verrassen!

Een van deze thema's is het thema Black & White. Deze kerstpakketten zijn chique, subtiele stillevens in zwartwit met een vleugje goud. De samenstelling van dit kerstpakket zorg is een waar kunstwerk. In onderstaande video kunt u meer gevoel krijgen bij het thema:

 

Inspiratie voor het perfecte kerstpakket

Wanneer u uw werknemers en/of relaties jaarlijks verrast met een kerstpakket, dan wil u natuurlijk wel origineel zijn. Om u alvast op weg te helpen hebben de meest originele kerstpakketten alvast op een rijtje gezet. Maar daar blijft het niet bij! Zoals eerder gesteld hebben we thema's samengesteld bestaande uit diverse kerstpakketten die aansluiten bij het thema. De samenstelling van de thema's vindt u op onze inspiratiepagina. Per thema komen kleuren, specifieke producten of gedachtes terug. Zo kunt u met een bepaalde insteek uw werknemers en/of relaties blij maken met een uniek en hip kerstpakket. Neem snel een kijkje op onze inspiratiepagina en zoek toepasselijke kerstpakketten uit.

 

Inspiratie opdoen

 

Wat zijn de kerstpakkettentrends van 2019?

Logischerwijs wil u een trendy kerstpakket schenken en niet uit de toon vallen. Waar we eerder al ondersteunen bij het opdoen van inspiratie voor het schenken van een kerstpakket, delen we nu de kerstpakkettentrends van 2019 met u. Deze trends hebben we in kaart gebracht door het bezoeken van diverse kerstpakkettenbeurzen, onderzoek onder onze klanten in 2018 en onze ervaring door de jaren heen.

Wat opvalt is de opkomst van foodpakketten. Werknemers hechten veel waarde aan het krijgen van een toepasselijk foodpakket. Om helemaal met de tijd mee te gaan hebben wij hierop ingespeeld. Foodbloggers zijn tegenwoordig namelijk zeer populair. Niet alleen maken zij diverse gerechten, ook delen ze het met hun publiek. Zo kunnen liefhebbers zelf aan de slag met het bereiden van de heerlijkste gerechten, iets wat rond de feestdagen zeer aantrekkelijk is. Speciaal daarom hebben we in samenwerking met foodblogger Pauline Weuring een assortiment samengesteld met kerstpakketten Uit Paulines Keuken. Met een handvol verse ingrediënten laat Pauline zien dat koken helemaal niet zo ingewikkeld hoeft te zijn en dat je al snel een maaltje op tafel zet.

 

Kerstpakket Uit Paulines Keuken

 

Komend jaar gaan we een speciaal jaar in, namelijk 2020. Ook hier hebben we op ingespeeld. Speciale kerstpakketten waarbij 2020 centraal staat. Degene waaraan u een 2020 kerstpakket schenkt kan gaan aftellen naar dit jaar. Bij deze kerstpakketten moet u denken aan een gouden randje, luxe, glamour, art deco en natuurlijk aftellen naar het nieuwe jaar. Wellicht spreekt onderstaande video direct tot de verbeelding.

 

Tot slot willen we er ook op wijzen dat teamwork ook dit jaar weer belangrijk is binnen diverse organisaties. Wat is nu een beter moment om deze samenwerking te bezegelen? Inderdaad, met de Kerst! Onze speciale teamwork kerstpakketten zijn voorzien van een inhoud waarmee een werkgever een blijk van waardering kan tonen richting degene die het cadeau geschonken krijgt. De producten staan symbool voor een goede samenwerking. Neem snel een kijkje in dit speciaal samengesteld assortiment!

 

Teamwork Kerstpakketten

 

Meer informatie

Voor meer informatie over alle kerstpakketten en onze dienstverlening kunt u altijd contact opnemen met ons verkoopteam. Met onze ruim 25 jaar ervaring in het verzorgen van de meest uiteenlopende kerstpakketten, helpen zij u graag het perfecte kerstpakket samen te stellen. Bel 088-5010444 of mail ons op info@kerstpakketten.nl.

Copyright © 2017 X-Masters, Inc. Alle rechten voorbehouden.