Veiligheidswaarschuwing Pretzels XXXL 3 smaken 150 gram (sesam-allergie).  Lees verder

 

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Meldt u aan voor onze nieuwsbrief en ben direct op de hoogte wanneer onze kerstpakketten weer beschikbaar zijn!

 

Kerstcadeaus Particulieren Bezorgen

De eindejaarsperiode is hét moment om uw relaties te bedanken voor de samenwerking van het afgelopen jaar en hen het allerbeste te wensen voor het komende jaar. Om uw waardering te uiten voor uw klanten, partners of medewerkers zijn kerstcadeaus ideaal. Het zijn leuke en verrassende geschenken waar mensen echt iets aan hebben. Bij Kerstpakketten.nl hebben we een uitgebreid assortiment in de aanbieding. Bestel vandaag nog uw kerstcadeaus voor particulieren en laat uw relaties volop genieten.

 

Kerstcadeaus voor particulieren: kies een excellente partner

Iedereen krijgt graag een cadeau. Ook in de bedrijfswereld worden er allerlei geschenken uitgedeeld. Kerstcadeaus voor particulieren bezorgen zijn de perfecte manier om positief in de kijker te komen en tegelijk je relaties in de watten te leggen. En daarvoor ben je bij Kerstpakketten.nl aan het juiste adres. Ons aanbod is ongezien en we hebben voor elk wat wils. Niet verwonderlijk als je weet dat we degrootste online leverancier zijn van kerstcadeaus (met 25 jaar ervaring in het vak!). Ons aanbod gaat van Italiaanse over luxueuze tot duurzame kerstcadeaus. En nog veel meer! In onze webshop kan je het allemaal zelf ontdekken.

Kerstcadeaus fiscaal aftrekbaar in 2021?

Als u kerstcadeaus aan uw medewerkers schenkt, geniet u een aanzienlijk belastingvoordeel. In 2016 waren er nog twee regelingen van kracht, maar daar is sinds januari 2016 verandering in gekomen. U moet nog enkel rekening houden met de nieuwe werkkostenregeling die alle wetten en regels bundelt rond de verschillende vergoedingen aan werknemers.

De vrije ruimte die u als bedrijf krijgt om uw medewerkers onbelast te vergoeden, bedraagt voortaan 1,2 procent van de totale fiscale loonsom. Kerstcadeaus behoren tot de vrije ruimte en kunt u dus belastingvrij aan uw medewerkers cadeau doen.

Kerstcadeaus particulieren bezorgen: al gedacht aan een goed doel?

Indien je een van onze kerstcadeaus voor goede doelen koopt, steun je automatisch een goed doel. Kerstpaketten.nl steunt hiermee de organisaties Ronald McDonald Kinderfonds, Make-a-Wish en enkele andere, door onze klant uitgekozen, organisaties. 5% van de totale aankoopwaarde van deze specifieke kerstcadeaus wordt automatisch doorgestort naar de desbetreffende organisatie.

De goede doelen die gesteund worden met deze kerstcadeaus zijn o.a. Ronald McDonald Kinderfonds, Make-a-Wish en enkele door onze klant uitgekozen organisaties.Engageer je samen met Kerstpakketten.nl voor een goed doel!

Kerstcadeaus voor particulieren bezorgen in een vingerknip

Hoe moet je je kerstcadeaus voor particulieren bezorgen? Je surft naar onze webshop, kiest je favoriete kerstcadeaus en rond je bestelling af. Bij het invullen van het bestelformulier kan je de gewenste afleverdatum invullen, waarmee we zo veel mogelijk rekening houden. De levertermijn bedraagt minimaal vier weken.

Heb je nog vragen of wil je extra informatie? Dan kan je altijd contact met ons opnemen via e-mail of telefoon.

 

Copyright © 2021 X-Masters, Inc. Alle rechten voorbehouden.