Verhoging vrije ruimte

De vrije ruimte over uw fiscale loon tot en met € 400.000 wordt in 2020 verhoogd van 1,7% naar 3%. Hier mee kunt u, als u daarvoor de financiële ruimte heeft, uw werknemers extra tegemoet komen. Lees meer over de verhoging van de vrije ruimte bij de Belastingdienst.

Kerstattentie Personeel

Zoekt u een kerstattentie voor het personeel van uw bedrijf of het bedrijf waar u voor werkt? Verdienen de werknemers een beloning voor de werkzaamheden die ze hebben verricht gedurende het hele jaar en wilt u een blijk van waardering tonen door middel van een kerstattentie? Kerstpakketten.nl heeft voor al uw personeel een uitkomst! Aangezien kerstattenties zeer gewaardeerd worden kunt u bij Kerstpakketten.nl zelf bepalen wat de prijs en de grootte van de kerstattentie wordt. Belangrijk daarbij is dat het past bij uw personeel; het gaat immers om het gebaar richting de werknemers.

Waardeer uw personeel met Kerst door middel van een kerstattentie

Uit onderzoek is gebleken dat een werknemer waardering wil van de baas met Kerst. Het sleutelwoord waardering kan ingevuld worden door middel van een kerstattentie. Personeel hecht waarde aan het gebaar van een werkgever. Kerst is hét ideale moment in het jaar om mensen samen te brengen, dus ook de werkgever en zijn of haar personeel. Kerstpakketten.nl zorgt voor binding tussen u en uw personeel door middel van een leuke kerstattentie.

MOGELIJKE KERSTATTENTIES

Kerstpakketten.nl biedt u de mogelijkheid om een kerstattentie te selecteren op basis van de prijs of een thema. Daarnaast kunt u uw personeel ook verwennen met een Rituals-pakket, een overheerlijke fles champagne of een lekker flesje wijn. Indien u de kerstattentie gepersonaliseerd wil maken kunt u ervoor kiezen om zelf iets samen te stellen. Neem daarvoor contact op met onze specialisten, telefonisch via het nummer 088-5010444 of per mail

KERSTCADEAUKIEZEN

Vindt u het lastig om te bepalen met wat voor een kerstattentie u uw personeel content kunt maken? Daarvoor heeft Kerstpakketten.nl een oplossing. Met een cadeaukaart van KerstcadeauKiezen geeft u uw personeel de mogelijkheid om zelf online één of meerdere cadeaus uit te zoeken. U bepaalt het bedrag en de medewerker kan zelf iets uitzoeken. Komen ze wat tekort voor het cadeau dat ze uitkiezen? Dan kunnen ze eventueel het resterende bedrag gemakkelijk via iDeal bijbetalen.

Daarom KerstcadeauKiezen:

 • Uw personeel kiest zelf online een cadeau
 • Keuze uit ruim 1.000 cadeaus
 • Kwaliteit voor ieder budget
 • Levering cadeaus binnen 48 uur
 • Uw personeel tevreden, u tevreden
 • ALS BEDRIJF EEN KERSTATTENTIE BESTELLEN

  Geen gedoe en gemakkelijk een kerstattentie op uw bedrijf laten leveren? Kerstpakketten.nl zorgt ervoor dat de kerstattenties voor uw personeel met zorg geleverd worden. Zo lang de voorraad strekt kunt u tot en met 21 december 12:00 uur uw bestelling plaatsen. Kerstpakketten.nl zorgt er vervolgens voor dat de kerstattenties nog vóór de Kerst geleverd worden. Dit gebeurt door middel van professionele bezorging. Onze partner heeft een modern Track en Trace systeem, zodat u precies kunt zien waar de bestelling precies is en wanneer deze geleverd gaat worden. Ook kunt u een tijdvak uitkiezen. Meer daarover vindt u hier.

  Wenst u als bedrijf om de kerstattenties voor uw personeel op factuurbasis te verkrijgen? Bij een orderbedrag vanaf €750,- excl. btw kunt u de keuze maken om te bestellen op factuurbasis. Daarvoor hebben wij uw KvK-nummer nodig. Uw bedrijf wordt vervolgens door ons getoetst op verschillende zaken. Op basis daarvan wordt bepaald of wij op factuurbasis mogen leveren.

  Copyright © 2020 X-Masters, Inc. Alle rechten voorbehouden.