Kerstattentie Personeel

Een kerstpakket is zeer geschikt als kerstattentie voor uw personeel. Een kleine kerstattentie in de vorm van een kerstpakket wordt zeer gewaardeerd door uw personeel. Daarom helpen we u alvast op weg door een aantal thema's voor te schotelen. Hier kunt u inspiratie opdoen om een leuk kerstpakket idee te bedenken voor uw werknemers en relaties.

Een kerstattentie voor personeel dient in ieder geval origineel te zijn. We vertellen hier graag meer over in onderstaande video.

 

Kleine kerstattentie

We begrijpen uw vraag als u een fysiek kerstcadeau wilt overhandigen aan uw personeel en relaties, maar dat u daarvoor een beperkt budget kunt veroorloven. Geen probleem! We hebben een aantal leuke kerstgeschenken voor een lage prijs. Met deze kerstattenties toont u een blijk van waardering richting de mensen die het hele jaar voor u klaar hebben gestaan. Want het gaat voornamelijk om het gebaar. Daar hebben we bij het samenstellen van ons assortiment dan ook rekening mee gehouden. Zo kunt u bijvoorbeeld eens een kijkje nemen op de pagina waarbij we al onze kerstpakketten sorteren op prijs. U kunt bijvoorbeeld al een keuze maken tussen de €0,00 - €25,00.

Onze ervaren specialisten hebben ook dit jaar weer een uitgebreid assortiment kerstpakketten voor 2021 gemaakt. Met het oog op een kleine kerstattentie hebben wij toch wel een lichte voorkeur voor een aantal toppers uit ons assortiment. Dit zijn de goedkope kerstpakketten die origineel zijn en voor ieder type ontvanger leuk zijn. Zie hieronder een selectie kerstpakketten die volgens ons het meest populair zijn:

Kerstattentie - Just Perfect Kerstattentie - Strong Kerstattentie - Toost Op Jou

 

Kerstpakketten 2021

We begrijpen u volledig als u ieder jaar weer een unieke attentie wilt schenken met Kerst. Daarom hebben we ons gehele assortiment van dit jaar weer samengesteld: Kerstpakketten 2021! Hier kunt u de meest trendy en uniek kerstpakketten van dit jaar weer zien. Kunt u hier een kerstattentie voor uw personeel vinden? Bepaal zelf de grootte van het kerstgeschenk en daarmee ook de prijs. Wat dacht u van onderstaande kerstpakket ideeën?

Kerstattentie - Pauzemoment Kerstattentie - Natuurlijk Kerstattentie - Thank You

 

Bierpakket, wijnpakket of champagnepakket

Een klein kerstgeschenk dat ook heel goed bij Kerst past is een drankpakket. Bij ons heeft u de keuze uit bierpakketten, wijnpakketten en champagnepakketten. Voor een aantrekkelijke prijs kunt u uw personeel en/of relaties al verrassen met een bierpakket, wijnpakket of een fles champagne. Een leuke kleine kerstattentie als u het ons vraagt. De meeste mensen kunnen een overheerlijk drankje met de Kerst namelijk wel waarderen. Bij ons heeft u de keuze uit verschillende geschenken: losse flessen, meerdere flessen in een pakket of een combinatie van een fles met producten. En dat alles tegen goedkope prijzen! Hieronder vindt u al drie voorbeelden van drankpakketten van Kerstpakketten.nl.

Kerstattentie - Bierpakket Kerstattentie - Wijnpakket Kerstattentie - Champagnepakket

 

Kerstpakket samenstellen

Wilt u liever zelf een kerstpakket samenstellen? Bij een afname van minimaal 50 dezelfde kerstpakketten bieden wij de mogelijkheid om zelf een kerstpakket samen te stellen. Samen met één van onze ervaren verkoopadviseurs kiest u de producten die u in uw kerstpakketten wilt. Dat kan door een bezoek te brengen aan één van onze showrooms in Nederland. U heeft hier de keuze uit meer dan 4.000 verschillende kerstartikelen. U kunt ook een particulier kerstpakket samenstellen en bestellen bij Kerstpakketten.nl. Met een persoonlijke brief of kaart kunt u uw kerstpakketten extra persoonlijk maken. Genoeg redenen om eens met ons te kijken naar de mogelijkheden, toch? Maak van tevoren een afspraak met ons, zodat we u het beste kunnen adviseren. Neem daarvoor contact met ons op.

 

KerstcadeauKiezen

Eerder zijn er allerlei opties gegeven om een kerstpakket idee op te doen. Niet altijd is een idee voldoende. Een werkgever kan zijn werknemer bij Kerstpakketten.nl ook de mogelijkheid geven om zelf zijn of haar kerstpakket idee uit te werken. De oplossing is een cadeaukaart van KerstcadeauKiezen. Deze cadeaukaart geeft u uw personeel de mogelijkheid om zelf online één of meerdere cadeaus uit te zoeken. U bepaalt het bedrag en de medewerker kan zelf iets uitzoeken. Komen ze wat tekort voor het cadeau dat ze uitkiezen? Dan kunnen ze eventueel het resterende bedrag gemakkelijk via iDeal bijbetalen.

Daarom KerstcadeauKiezen:

  • Uw personeel kiest zelf online een cadeau
  • Keuze uit ruim 1.000 cadeaus
  • Kwaliteit voor ieder budget
  • Levering cadeaus binnen 48 uur
  • Uw personeel tevreden, u tevreden

 

Copyright © 2021 X-Masters, Inc. Alle rechten voorbehouden.