Hippe kerstpakketten

Leuke en hippe kerstpakketten van dit jaar vindt u op Kerstpakketten.nl! Lees hieronder hoe u de hipste kerstpakketten kunt bestellen.

Een hip kerstpakket is de nieuwste rage! Hip heeft vele betekenissen maar is vooral van deze tijd. Een tijd van duurzaam, trendy en op de toekomst gericht. Denk eens aan het prachtige nieuwe jaar wat we tegemoet gaan! Een echt kroonjaar is het komend jaar en 2021 ziet er dan ook nog een keer geweldig uit op de producten. Dit jaar is goud en zilver ook weer hip! Het mag allemaal weer wat luxer en dat zie je aan de etalages. Overal goud en 2021 en dat hebben wij doorvertaald in de hippe kerstpakketten waarmee u een geweldig kerstgeschenk aan uw collega’s geeft!

Hippe kerstpakketten 2021

Er komt een kroonjaar aan en dat ziet u overal! Hiermee begint 2021 meteen goed en trendy. Het kroonjaar is hip en daardoor zult u dit ook terugvinden in de kerstpakketten en eindejaarsgeschenken van dit seizoen. In combinatie met stoere basiskleuren is het geschikt voor heren en dames. Om het kerstpakket extra feestelijk te maken kunnen we er ook nog wat prachtige producten in goud en zilver bij doen. Hierdoor zijn het echt hippe kerstpakketten!

Het assortiment van Kerstpakketten.nl is met veel zorg uitgezocht door specialisten. Zij hebben gekeken of de artikelen hip en happening zijn. Hierdoor krijgt u de mooiste en hipste kerstpakketten voor mooie prijzen. Het assortiment is origineel en altijd vernieuwend. Ieder jaar weer gaat ons professionele team op zoek naar originele producten voor de hippe kerstpakketten. Hierdoor zijn de kerstpakketten altijd geschikt voor iedereen! Ieder jaar werken wij met nieuwe thema’s om de kerstpakketten trendy en hip te houden. Kijk dit jaar eens naar de Vitality kerstpakketten. Biologisch, ecologisch verantwoord en opvallend met de prachtige kleuren! Maar vergeet niet dat het afgelopen jaar het Rembrandt jaar is geweest en geef eens een hip kunst kerstpakket met afbeeldingen van de grote meesters van de Nederlandse schilderkunst. De waardering van uw collega’s zal enorm zijn!

Eens wat anders

Doe eens wat anders met de kerstpakketten dit jaar en geef een echt hip kerstpakket! De tijd van Kerstmis en het nieuwe jaar komt er aan en dat is altijd een zeer warme en gezellige tijd. Ook Kerstpakketten.nl heeft dit jaar bij deze gedachte stilgestaan en prachtige pakketten van gemaakt. De kerstpakketten van komend jaar zijn van deze tijd en erg hip! Het internet overstroomt met foodbloggers. De leukste en hipste foodblogger van dit moment is natuurlijk Uit Pauline’s keuken en zij heeft een prachtige lijn gemaakt met door haar samengestelde producten. Geef uw personeel dit jaar een pakket waarmee ze uren in de keuken kunnen vertoeven om heerlijk tot rust te komen en bewust met eten bezig kunnen zijn!

Bestel snel kerstpakketten

Wanneer u weet welk kerstpakket u graag zou willen om uw personeel te verrassen dan is het tijd om de bestelling te plaatsen. De bestelling kunt u het gemakkelijkst via onze webshop plaatsen, tenzij u een afspraak heeft gemaakt met één van onze specialisten. De bestelling is helemaal compleet als deze voor 20 december 12:00 uur is geplaatst en is betaald of op factuurbasis. U kunt bij ons op factuurbasis betalen vanaf een order bedrag van € 750,- exclusief BTW. Daarvoor gebruiken we uw KVK-nummer om uw bedrijf te toetsen of verschillende zaken voor onze verzekering. Vervolgens gaan wij er alles aan doen om de bestelling perfect bij u af te leveren door middel van professionele bezorging. U kunt uw bestelling tracken in het Track&Trace systeem van onze vervoerder. U kunt hier meer lezen over de bezorging.

Copyright © 2021 X-Masters, Inc. Alle rechten voorbehouden.