Veiligheidswaarschuwing Pretzels XXXL 3 smaken 150 gram (sesam-allergie).  Lees verder

 

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Meldt u aan voor onze nieuwsbrief en ben direct op de hoogte wanneer onze kerstpakketten weer beschikbaar zijn!

 

Fair Trade Kerstpakketten

 

Mensen hechten steeds meer waarde aan producten met een keurmerk, daarom kunt u bij ons kerstpakketten kiezen die gevuld zijn met producten met een keurmerk. Dit zijn de Fair Trade kerstpakketten. U kunt onze Fair Trade kerstpakketten vinden in verschillende thema’s, omdat onze Fair Trade kerstpakketten niet één apart thema is. Wij hebben verschillende Fair Trade kerstpakketten samengesteld. U kunt dus een Fair Trade kerstpakket bestellen dat precies aansluit op de wensen van uw werknemer en/of klanten. Een Fair Trade kerstpakket is dus een leuk geschenk voor Kerstmis. 

Wat is Fair Trade?

Fair Trade is één van de bekendste keurmerken die bestaan. Fair Trade helpt boeren en arbeiders in ontwikkelingslanden. Ze helpen voornamelijk met het verwerven van een betere plek in de handelsketen, waardoor de boeren en arbeiders beter kunnen leven van hun werk en kunnen investeren in een duurzame toekomst. Fair Trade is belangrijk voor de boeren en de arbeiders, ze hebben door Fair Trade de mogelijkheid om voor hun gezin te zorgen en een goede toekomst op te bouwen. Fair Trade stelt strikte handelsvoorwaarden om inkomenszekerheid van de boeren te verbeteren:

  • Kopers die producten afnemen bij een Fair Trade boerencoöperatie zijn verplicht de minimumprijs te betalen.
  • De coöperaties ontvangen van hun afnemers een premie bovenop de prijs die zij betalen voor de producten.
  • Boeren en de coöperaties moeten zich houden aan de sociale en milieucriteria.

Wat kunt u vinden in onze Fair Trade kerstpakketten?

In onze Fair Trade kerstpakketten kunt u verschillende food producten vinden die het Fair Trade keurmerk hebben en dus aan bovenstaande voorwaarden voldoen. U kunt denken aan koffie, thee, hagelslag, vruchtensap, wijn, etc. Met deze producten kunt u dus hele leuke en goed gevulde Fair Trade kerstpakketten samenstellen. Wij hebben dit al voor u gedaan als u kiest voor een door ons samengesteld Fair Trade kerstpakket. Wilt u liever zelf uw Fair Trade kerstpakket samenstellen en bestelt u minimaal 50 dezelfde Fair Trade kerstpakketten? Dan kunt u zelf uw kerstpakketten samenstellen! U kunt kiezen uit ons gehele assortiment kerstpakketten en kunt dus Fair Trade producten combineren met veel andere producten. U bepaalt zelf de grote en de prijsklasse van uw Fair Trade kerstpakket.

Fair Trade kerstpakketten bestellen

Wilt u Fair Trade kerstpakketten bestellen bij Kerstpakketten.nl? Dat kan eenvoudig en snel online in onze webshop. U heeft keuze uit een ruim assortiment, in verschillende thema’s zoals duurzame kerstpakketten of kerstpakketten die goede doelen steunen. Onze Fair Trade kerstpakketten zijn verdeeld over die thema’s zodat u een Fair Trade kerstpakket aan uw werknemers en/of klanten cadeau kunt doen dat helemaal voor hen geschikt is. Wilt u liever zelf uw Fair Trade kerstpakket samenstellen of wilt u hulp bij de keuze van een Fair Trade Kerstpakket? Breng een bezoek op afspraak aan onze showroom waar wij u graag verder helpen!

 

Copyright © 2021 X-Masters, Inc. Alle rechten voorbehouden.