Eindejaarpakketten Particulieren - zelf samenstellen

Wilt u uw klanten, medewerkers of partners verrassen en hen bedanken voor de samenwerking van het afgelopen jaar? Dan zijn eindejaarspakketten de ideale oplossing. Onze eindejaarspakketten voor particulieren zijn niet alleen origineel en leuk, ze zijn ook op-en-top genieten. Bovendien vormen ze de perfecte kers op de taart aan het einde van het jaar en brengen ze uw relaties ongetwijfeld in een feeststemming.

 

Eindejaarspakketten voor particulieren: een ongezien aanbod

Als je eindejaarspakketten voor particulieren wilt kopen, wil je uiteraard het zekere voor het onzekere nemen. Kerstpakketten.nl is niet zomaar een leverancier. Wij hebben 25 jaar ervaring in de sector en garanderen topkwaliteit. Bovendien kan je kiezen uit een brede waaier aan eindejaarspakketten: luxueuze, duurzame, Italiaanse, voor goede doelen, … We hebben het allemaal in de aanbieding. We staan voor vlijmscherpe prijzen en een optimale dienst na verkoop.

Het fiscaal voordeel op eindejaarspakketten in 2021

Als u eindejaarspakketten aan uw medewerkers schenkt, geniet u een aanzienlijk belastingvoordeel. In 2016 waren er nog twee regelingen van kracht, maar daar is sinds januari 2016 verandering in gekomen. U moet nog enkel rekening houden met de nieuwe werkkostenregelingdie alle wetten en regels bundelt rond de verschillende vergoedingen aan werknemers.

De vrije ruimte die u als bedrijf krijgt om uw medewerkers onbelast te vergoeden, bedraagt voortaan 1,2 procent van de totale fiscale loonsom. Eindejaarspakketten behoren tot de vrije ruimte en kunt u dus belastingvrij aan uw medewerkers cadeau doen.

Eindejaarspakketten particulieren zelf samenstellen: al gedacht aan een goed doel?

Indien je een van onze eindejaarspakketten voor goede doelen koopt, steun je automatisch een goed doel. Kerstpaketten.nl steunt hiermee de organisaties Ronald McDonald Kinderfonds, Make-a-Wish en enkele andere, door onze klant uitgekozen, organisaties. 5% van de totale aankoopwaarde van deze specifieke eindejaarspakketten wordt automatisch doorgestort naar de desbetreffende organisatie.

De goede doelen die gesteund worden met deze eindejaarspakketten zijn o.a. Ronald McDonald Kinderfonds, Make-a-Wish en enkele door onze klant uitgekozen organisaties. Zet je samen met Kerstpakketten.nl in voor een goed doel!

Eindejaarspakketten voor particulieren: snel en eenvoudig zelf samenstellen

Eindejaarspakketten voor particulieren zelf samenstellen doe je niet bij eender wie. Wil je zeker zijn van kwaliteit en een optimale dienst na verkoop? Kies dan voor Kerstpakketten.nl. Wij zijn een betrouwbare partner die klantgerichtheid hoog in het vaandel draagt. Bovendien hanteren we vlijmscherpe prijzen. Neem een kijkje in onze webshop en grasduin rustig in onze eindejaarspakketten voor particulieren. Je vindt er vast en zeker je gading!

Nog vragen of extra info nodig? Neem dan contact met ons op. We staan je met plezier te woord!

 

Copyright © 2021 X-Masters, Inc. Alle rechten voorbehouden.