Eindejaarsgeschenken

De mooiste eindejaarsgeschenken voor het kroonjaar 2021 vindt u op www.kerstpakketten.nl! Bekijk hieronder snel hoe u de mooiste eindejaarsgeschenken kunt bestellen!

Het komende jaar is een prachtig kroonjaar, 2021! Een mooi rond getal waarbij elke datum er beter uitziet. Er is geen beter moment voor een echte nieuwjaarsborrel met een geweldig eindejaarsgeschenk als cadeau. Uw collega’s zullen het geweldig vinden en erg dankbaar zijn. Er is geen betere manier om het nieuwe jaar te starten en er samen weer tegenaan te gaan. Een mooi eindejaarschenk zal nieuwe en frisse moed geven voor het nieuwe jaar en een prachtig nieuw begin zijn. Het motiveert uw werknemers en collega’s maximaal om weer een goed jaar te gaan draaien!

Happy New Year

Wens uw werknemers een echt Happy New Year met deze fantastische eindejaarsgeschenken! Boordevol gevuld met lekkers én met een prachtig artikel wat ze nooit weg zullen gooien. In combinatie met een bijvoorbeeld een mooie BBQ van goede kwaliteit geeft u een echt mooi eindejaarsgeschenk weg waar iedereen blij van wordt. De waardering van uw collega’s zal enorm groot zijn. Een eindejaarsgeschenk voelt voor uw werknemers als een schouderklopje dat het goed gegaan is het afgelopen jaar. En zeker in deze tijden is dat hard nodig!

Ons assortiment hebben we zelf samengesteld in samenwerking met onze specialisten die altijd voor u klaar zullen staan om het perfecte eindejaarsgeschenk voor u en uw werknemers te zoeken. Wilt u een echt origineel kerstpakket uitzoeken dit jaar? Ons assortiment is altijd vernieuwend, origineel en hip! Zoals elk jaar gaan onze specialisten speciaal voor u op zoek naar het meest geschikte kerstgeschenk voor u en uw collega’s. Er wordt gekeken naar eindejaarsgeschenken speciaal voor mannen en eindejaarsgeschenken speciaal voor vrouwen. Hierdoor zult u bij ons altijd een hip eindejaarsgeschenk vinden waar iedereen blij van wordt!

Mee met de trends

Ga dit jaar mee met de trend en kies voor een echt hip nieuwjaarsgeschenk. Het is u vast niet ontgaan, maar afgelopen jaar was het Rembrandtjaar. Geef uw werknemers daarom dit jaar een eindejaarsgeschenk met de Grote Hollandse Meesters op de verpakkingen! Klassiek en hip tegelijk.

Gezondheid staat dit jaar hoog in het vaandel bij werkgevers en werknemers en dat merkt u ook in de eindejaarsgeschenken. Er zitten gezondere artikelen in dan normaal. Met een mooie felle kleur op de artikelen in combinatie met een natuurproduct geeft u uw werknemers en collega’s een bewust eindejaarsgeschenk dit jaar.

Bestel nu uw eindejaarsgeschenken

Als u uw eindejaarsgeschenken gekozen hebt die u graag dit jaar wilt weggeven aan uw werknemers bent u klaar om de bestelling te plaatsen! Dat kunt u het gemakkelijkste doen via onze webshop, tenzij u een afspraak heeft gemaakt met één van onze specialisten. Uw bestelling is compleet als deze voor 19 december 12:00 uur betaald en geplaatst is. U kunt uiteraard ook uw eindejaargeschenken achteraf op factuurbasis in het nieuwe jaar betalen, mits wij een akkoord van onze kredietverzekeraar krijgen. Wij gebruiken daarvoor uw KvK-nummer om uw bedrijf te toetsen op verschillende zaken. Na uw ontvangen order gaan wij ons uiterste best doen om deze perfect bij u af te leveren. Wij werken samen met een gerenommeerd bedrijf om alles tot in de puntjes verzorgd bij u af te leveren. U kunt uw bestelling volgen in het moderne Track&Trace systeem van onze vervoerder. Wilt u nog een tijdvak kiezen voor uw bezorging? Dan kan dat hier.

Copyright © 2021 X-Masters, Inc. Alle rechten voorbehouden.