Filteren

Bierpakket

Kerstmis is hét moment om te genieten van een biertje. Op Kerstpakketten.nl staan de mooiste bierpakketten. Speciaal voor bierliefhebbers hebben we een aantal bijzondere pakketten samengesteld. Deze pakketten zijn het ideale kerstgeschenk voor 2021!

Ons assortiment bestaat uit vele verschillende bierpakketten. Het zijn speciale ‘merkpakketten’, met verschillende bieren van bijvoorbeeld Hertog Jan en Hoegaarden. Ook kun je voor een bierpakket in de vorm van een grote fles in een houten schuifkist kiezen. Toppers zijn de bierpakketten van merken als Westmalle en Hertog Jan. Daarnaast hebben we een aantal heel bijzondere bierpakketten, zoals de Belgische speciaalbieren of het Bierpakket World of Beers.

Sommige pakketten bevatten naast bier nog wat extra’s, zoals een bierglas of een prachtig geschenkblik! De pakketten hebben allemaal een bijzondere verpakking, waardoor het extra leuk is om ze te ontvangen. Zoek hier het perfecte bierpakket uit wat jij wilt schenken.

Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren

Een bierpakket als perfect kerstgeschenk

Kerst en oud en nieuw zijn heerlijke momenten waarbij vele mensen genieten van een hapje en een drankje. Daarom valt een bierpakket altijd wel in de smaak. Jij kunt er daarom voor kiezen om jouw personeel of relaties te verrassen met een leuk bierpakketje. Onze bierpakketten zijn niet duur en samengesteld door onze bierkenners. Van Belgische speciaalbieren tot herkenbaar Nederlandse dranken, voor ieder hebben we wel wat wils. De liefhebber kan ook kiezen voor het pakket met zes wereldbieren!

Speciale Belgische bieren

We hebben een aantal bijzondere kerstpakketten samengesteld met bier van Corsendonk, een bijzonder biermerk uit het Antwerpse Kempen. Je kunt de Corsendonk Agnus en de Corsendonk Pater bestellen op Kerstpakketten.nl.

  • Het Agnus pakket bevat een grote fles bier van 75cl. Het is een blond tripel bier met zoetige en kruidige smaken én geuren. Het is een bijzonder geschenk voor liefhebbers van speciaal bier.
  • Het Pater-pakket bevat ook een grote fles bier van 75cl. In het bierpakket zit een roodbruin dubbel bier van hoge gisting. Het is een biertje met een volle, fruitige smaak. Dat wordt genieten deze kerst!

Beide speciaalbieren zitten in een origineel Corsendonk geschenkblik, waardoor het een nóg mooier geschenk wordt.

Daarnaast wat tromgeroffel voor eenvoudige maar zeker zo bijzonder bierpakket vol Belgische Bieren. Maar liefst zes bijzondere Belgische Bieren in één geschenkverpakking. Wederom mag hier een Corsendonk niet ontbreken, maar ook een flesje Juplier, Pauwell Kwak, Leffe Blond en Hoegaarden Wit hebben we in dit pakketje gestopt. Tijd om deze bieren in te checken met de app Untapped!

 

Bierpakket met glazen

Je kunt ook een bierpakket bestellen met glazen. We hebben een aantal pakketten met wat eenvoudige bierglazen. Daarnaast verkopen we pakketten met bijzondere glazen. Denk bijvoorbeeld aan het Westmalle Trappist pakket. Het is een pakket met drie flessen Westmalle Dubbel en 3 flessen Westmalle Tripel. Daarnaast zit er een bijzonder Westmalle bierglas bij.

Het meest bijzondere bierpakket met glas, is het Pauwel Kwak-pakket. In het pakket zitten vier flessen bier en een bijzonder glas mét glashouder. Het is daardoor extra leuk om dit geschenk te ontvangen!

 

Alternatieve kerstpakketten

Bierpakketten zijn dé kerstpakketten bij uitstek voor mannen. Naast de bierpakketten zijn er nog tal van andere kerstpakketten voor mannen. Weet je nog niet exact welke kerstpakketten passen bij jouw werknemers of bedrijfsrelaties? Geen probleem, we helpen je graag een handje. Je kunt allereerst inspiratie opdoen, diverse thema's kunnen jou helpen bij het maken van een keuze. Daarnaast verwijzen we graag naar dé kerstpakketten van 2021. Een overzicht waarin je precies kunt zien welke kerstpakketten in de smaak zullen vallen dit jaar.

Heb je liever een totaaloverzicht van alle kerstpakketten die je kunt bestellen via Kerstpakketten.nl? Klik dan op onderstaande button, zie ons aanbod en vind hét kerstpakket!

Copyright © 2021 X-Masters, Inc. Alle rechten voorbehouden.