Bieren

Kerstmis is hét moment om te genieten van een biertje. Op kerstpakketten.nl staan de mooiste bierpakketten. Speciaal voor bierliefhebbers hebben we een aantal bijzondere pakketten samengesteld. Deze pakketten zijn het ideale kerstgeschenk voor 2019!

Ons assortiment bestaat uit vele verschillende pakketten. Het zijn speciale ‘merkpakketten’, met verschillende bieren van Hertog Jan of Hoegaarden. We verkopen grotere flessen in een houten schuifkist van merken als Westmalle en Hertog Jan. Daarnaast hebben we een aantal hele bijzondere bierpakketten met Belgische speciaalbieren van Corsendonk en Tempelier.

Sommige pakketten bevatten naast bier nog wat extra’s, zoals een bierglas, wat snacks of zelfs een dartbord! De pakketten hebben allemaal een bijzondere verpakking, waardoor het extra leuk is om ze te ontvangen.

Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren

Biermerken

Op Kerstpakketten.nl staan meer dan 20 bierpakketten. Deze zijn samengesteld door onze bierkenners. De pakketten bevatten bier van bekende Nederlandse merken, waaronder Heineken, Grolsch en Hertog Jan. Daarnaast hebben we pakketten samengesteld met Belgische biermerken, waaronder Hoegaarden, Leffe en Pauwel Kwak.

Speciale Belgische bieren

We hebben een aantal bijzondere kerstpakketten samengesteld met bier van Corsendonk, een bijzonder biermerk uit het Antwerpse Kempen. Je kunt de Corsendonk Agnus en de Corsendonk Pater bestellen op kerstpakketten.nl.

Het Agnus pakket bevat een grote fles bier van 75cl. Het is een blond tripel bier met zoetige en kruidige smaken én geuren. Het is een bijzonder geschenk voor liefhebbers van speciaal bier.

Het Pater-pakket bevat ook een grote fles bier van 75cl. In het bierpakket zit een roodbruin dubbel bier van hoge gisting. Het is een biertje met een volle, fruitige smaak. Dat wordt genieten deze kerst!

Beide speciaalbieren zitten in een origineel Corsendonk geschenkblik, waardoor het een nóg mooier geschenk wordt.

Bierpakket met glazen

Je kunt ook een bierpakket bestellen met glazen. We hebben een aantal pakketten met wat eenvoudige bierglazen. Daarnaast verkopen we pakketten met bijzondere glazen. Denk bijvoorbeeld aan het Westmalle Trappist pakket. Het is een pakket met drie flessen Westmalle Dubbel en 3 flessen Westmalle Tripel. Daarnaast zit er een bijzonder Westmalle bierglas bij.

Het meest bijzondere bierpakket met glas, is het Pauwel Kwak-pakket. In het pakket zitten vier flessen bier en een bijzonder glas mét glashouder. Het is daardoor extra leuk om dit geschenk te ontvangen!

Kerstpakket voor mannen

Bierpakketten zijn dé kerstpakketten bij uitstek voor mannen. Naast de bierpakketten zijn er nog tal van andere kerstpakketten speciaal voor mannen.

Copyright © 2017 X-Masters, Inc. Alle rechten voorbehouden.