Veiligheidswaarschuwing Pretzels XXXL 3 smaken 150 gram (sesam-allergie).  Lees verder

 

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Meldt u aan voor onze nieuwsbrief en ben direct op de hoogte wanneer onze kerstpakketten weer beschikbaar zijn!

 

Corona Kerstpakket

Bent u al jaren gewend om op uw kantoor of bedrijf met Kerst aan iedereen kerstpakketten te schenken, maar werkt het merendeel vanwege de maatregelen thuis? Geen probleem, wij hebben de oplossing om een zogeheten 'corona kerstpakket' te leveren bij al uw personeel! U kunt bij Kerstpakketten.nl namelijk voor iedereen een leuk kerstpakket uitzoeken en thuis laten bezorgen. Het is een corona proof kerstpakket wat bezorgd wordt door PostNL. Bezorging aan de deur, met alle maatregelen in achtneming. Verras daarmee uw werknemers en relaties met een kerstpakket in coronatijd!

Bij Kerstpakketten.nl kunt u een keuze maken uit diverse categorieën kerstpakketten. Ons uitgebreid assortiment zorgt ervoor dat we voor een ieder wel wat wils hebben. We helpen u alvast een handje op weg:

Wilt u een goede indruk maken, dan hebben we nog wat advies bij het kiezen van een origineel kerstpakket:

 

Kerstpakket in coronatijd

2020 is een vervelend jaar. Veel bedrijven hebben last van de aangescherpte maatregelen. Natuurlijk gaat gezondheid voor en zijn de keuzes logisch, maar het kan wel negatieve effecten hebben op uw bedrijf. Ook zijn er bedrijven waarbij de werkzaamheden alleen maar groeien onbewust. Of bedrijven waarvan de kantoren gesloten zijn en iedereen is gaan thuiswerken. Hoe vervelend het allemaal ook is, we moeten vooruit. De schouders eronder en vertrouwen hebben in de toekomst. 

We zien ook veel bedrijven waar men éxtra hard heeft moeten werken om het hoofd boven water te houden. Werk waarvoor u het personeel eeuwig dankbaar voor zult zijn. Er is dan ook geen beter moment om een blijk van waardering te tonen dan met Kerst. Een periode waarin naastenliefde, respect naar elkaar en vrede voorop staat. Een blijk van waardering kunt u tonen met een kerstpakket op maat. Ons uitgebreid assortiment leent zich er perfect voor om voor iedereen wat leuks te hebben. Wat dacht u van onderstaande drie exclusieve kerstpakketten?

Exclusief kerstpakket - Uit de schaduw Exclusief kerstpakket - Samen sterk Exclusief kerstpakket - Wintermoment

 

Profiteer nu van belastingvoordeel

Ook de overheid komt werkgevers tegemoet naar aanleiding van het coronavirus. Al eerder was bepaald dat u uw kerstpakketten belastingvrij mag schenken. Daarbij is nu ook de vrije ruimte over uw fiscale loon tot en met €400.000,- verhoogd van 1,7% naar 3%. Hiermee kunt u uw werknemers extra tegemoet komen en de kerstpakketten belastingvrij schenken. Meer hierover leest u bij de Belastingdienst.

 

Huis-aan-huis bezorgservice

Extra bijzonder aan het kopen van een kerstpakket bij Kerstpakketten.nl is de huis-aan-huis bezorgservice. Indien u werknemers heeft die vanuit thuis werken vanwege corona, kunt u een kerstpakket laten bezorgen bij ze thuis. Zo hoeft uw personeel niet naar kantoor te komen voor enkel een kerstpakket of hoeft u niet stad en land af te rijden om ze zelf te bezorgen.

Deze service wordt verzorgd door PostNL. We kunnen een kerstpakket al vanaf €9,95 excl. btw laten bezorgen op een locatie naar wens. We kunnen derhalve geen exacte leverdatum aangeven in verband met mogelijke drukt bij PostNL. De zendingen kunnen gedaan worden vanaf 7 december. De tarieven die gelden enkel voor huis-aan-huis zendingen binnen Nederland. Wees u hier bewust van. De kerstpakketten worden coronaproof geleverd, de bezorgers houden zich aan de gestelde maatregelen voor levering aan huis.

Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij zitten klaar om u te woord te staan voor een bestelling op maat.

 

Kerstpakketten steeds populairder

Ondanks de coronacrisis merken we dat kerstpakketten populairder zijn dan ooit tevoren. Kerstborrels worden afgezegd, eindejaarsfeesten worden uitgesteld en mensen zitten thuis. Om tóch nog een blijk van waardering te tonen zijn kerstpakketten dé oplossing. Dankzij de diversiteit in ons assortiment kunnen we voor iedereen een geschikt kerstpakket leveren.

We merken dat veel bedrijven zich al bezig houden met het verrassen van hun werknemers en/of relaties. Daarom beginnen we al met inpakken, want de hoeveelheid bestellingen zijn dit jaar groots! Ook de gemiddelde kosten voor een pakket nemen toe. Werkgevers willen laten zien dat ze dankbaar zijn voor het geleverde werk van afgelopen jaar, maar ook het personeel blij maken in deze periode. Het is al lastig genoeg. Directeur Bart Poierrié sprak hierover met RTL Nieuws

Wilt u graag alle kerstpakketten van Kerstpakketten.nl zien? Bekijk ze hieronder en bestel eenvoudig online en verras uw werknemers!

 

 

Copyright © 2021 X-Masters, Inc. Alle rechten voorbehouden.