Veiligheidswaarschuwing Pretzels XXXL 3 smaken 150 gram (sesam-allergie).  Lees verder

 

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Meldt u aan voor onze nieuwsbrief en ben direct op de hoogte wanneer onze kerstpakketten weer beschikbaar zijn!

 

Kerstpakketten Samen Sterk & Covid-19

Corona mededeling

Als gewaardeerde relatie informeren wij u graag dat wij de richtlijnen van het RIVM volgen en dat wij onze medewerkers instrueren over de actuele protocollen en de te nemen maatregelen. Wij staan vanzelfsprekend graag voor u klaar!

Waardering

Het geven van een kerstpakket is dit bijzondere jaar een zéér belangrijke blijk van waardering voor uw personeel en relaties.

Kerst 2020 gaat nu al een bijzondere tijd worden. Anders dan normaal of juist het nieuwe normaal? Samen vieren gaat wellicht iets anders dan normaal maar hoeft uiteraard niet minder bijzonder te zijn. 

Zoals u van ons gewend bent hebben wij er weer alles aan gedaan om nieuwe trendy producten te ontwikkelen voor Kerst 2020. Vanzelfsprekend hebben wij gelet op de huidige vraag en de bijbehorende gezondheidsrichtlijnen. 

Samen Sterk

Samen Sterk is een vaakgehoorde term en daar gaan we dan ook naar handelen. Samen staan we echt Sterk!

Wij zijn en blijven via de bekende e-mailadressen en telefoonnummers bereikbaar zijn voor (aan)vragen. We zullen de richtlijnen van het RIVM blijven volgen en houden u op de hoogte van eventuele wijzigingen.

Wij wensen u het allerbeste toe en hopen dat we SAMEN STERK en gezond door deze uitdagende tijden komen waarin waardering ontzettend belangrijk is.

Copyright © 2021 X-Masters, Inc. Alle rechten voorbehouden.