Cadeaupakketten Sterke Drank - zelf samenstellen

Bent u op zoek naar een leuk cadeaupakket voor uw klanten, medewerkers of partners? Dan zijn onze cadeaupakketten met sterke drank een absolute aanrader. Ze zijn niet alleen overheerlijk, maar ook écht verrassend. Bovendien verdwijnen ze niet meteen in een lade of in de vuilbak. Integendeel, er wordt reikhalzend naar uitgekeken. Met onze cadeaupakketten slaat u twee vliegen in één klap: uw bedrijf staat op een positieve manier in de kijker en uw relaties kunnen volop genieten. Ontdek snel ons uitgebreide gamma, maak uw keuze en bestel online.

 

Cadeaupakketten die er écht uitspringen

Cadeaupakketten zijn een uitstekende manier om de aandacht te trekken. Maar alleen wanneer het geschenk echt de moeite waard is. Op die manier kan je je klanten en medewerkers verrassen en bedanken voor de samenwerking van het afgelopen jaar. Cadeaupakketten sterke drank zijn hiervoor ideaal. Ze zijn origineel, opvallend en staan garant voor op-en-top genot!

Het fiscaal voordeel op cadeaupakketten in 2021

Als u cadeaupakketten aan uw medewerkers schenkt, geniet u een aanzienlijk belastingvoordeel. In 2016 waren er nog twee regelingen van kracht, maar daar is sinds januari 2016 verandering in gekomen. U moet nog enkel rekening houden met de nieuwe werkkostenregeling die alle wetten en regels bundelt rond de verschillende vergoedingen aan werknemers.

De vrije ruimte die u als bedrijf krijgt om uw medewerkers onbelast te vergoeden, bedraagt voortaan 1,2 procent van de totale fiscale loonsom. Cadeaupakketten behoren tot de vrije ruimte en kunt u dus belastingvrij aan uw medewerkers cadeau doen.

Cadeaupakketten sterke drank zelf samenstellen: Steun samen met Kerstpakketten.nl een goed doel

Indien je een van onze cadeaupakketten voor goede doelen koopt, steun je automatisch een goed doel. Kerstpaketten.nl steunt hiermee de organisaties Ronald McDonald Kinderfonds, Make-a-Wish en enkele andere, door onze klant uitgekozen, organisaties. 5% van de totale aankoopwaarde van deze specifieke cadeaupakketten wordt automatisch doorgestort naar de desbetreffende organisatie.

De goede doelen die gesteund worden met deze cadeaupakketten zijn o.a. Ronald McDonald Kinderfonds, Make-a-Wish en enkele door onze klant uitgekozen organisaties.Engageer je samen met Kerstpakketten.nl voor een goed doel!

Leuke cadeaupakketten met sterke drank zelf samenstellen: snel en gemakkelijk

Kerstpakketten.nl is de uitgelezen partner om al je cadeaupakketten bij te zelf samenstellen. Ons palmares mag gezien worden: we hebben namelijk 25 jaar ervaring en zijn de grootste online leverancier van cadeaupakketten in Nederland. Cadeaupakketten zelf samenstellen is heel eenvoudig en verloopt rimpelloos. Kies je favoriete cadeaupakket in onze webshop en rondt je bestelling af.

Heb je nog vragen of extra info nodig? Neem gerust contact met ons op!

 

Copyright © 2021 X-Masters, Inc. Alle rechten voorbehouden.