Veiligheidswaarschuwing Pretzels XXXL 3 smaken 150 gram (sesam-allergie).  Lees verder

 

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Meldt u aan voor onze nieuwsbrief en ben direct op de hoogte wanneer onze kerstpakketten weer beschikbaar zijn!

 

Bijzondere Kerstpakketten Weggeven

Wilt u bijzondere kerstpakketten weggeven? Dan kan u maar beter het zekere voor het onzekere nemen en voor topkwaliteit gaan. Kerstpakketten zijn ideaal om uw medewerkers, klanten en partners mee te verrassen en hen te bedanken voor de samenwerking van het afgelopen jaar. In tegenstelling tot een wenskaart of een bedrukte balpen is een kerstpakket allesbehalve saai. U springt ertussenuit en scoort gegarandeerd. Bovendien zijn bijzondere kerstpakketten synoniem met genieten en zullen ze uw relaties lang bijblijven.

 

Bijzondere kerstpakketten weggeven: steeds een uitgebreid gamma

Wil je bijzondere kerstpakketten weggeven? Dan ben je bij Kerstpakketten.nl aan het juiste adres. Wij zijn de grootste online leverancier van kerstpakketten met ruim 25 jaar ervaring in de sector. Wij bieden een erg mooi en uitgebreid assortiment aan waarin je vast en zeker je gading vindt. Bij ons kan je per thema kiezen: luxe, duurzaam, Italiaans, bijzonder, speciaal voor vrouwen of mannen, … Het is allemaal mogelijk. Neem snel een kijkje in onze webshop en bestel je kerstpakketten online.

Bijzondere kerstpakketten, daar praten uw personeel, medewerkers en relaties nog járen over na. “Maar waar koop ik bijzondere kerstpakketten?” horen we u vragen. Welnu, bij Kerstpakketten.nl bent u alvast aan het juiste adres om de meest bijzondere kerstpakketten ooit te vinden! Ontdek ons uitgebreide aanbod, kies uit de vele bijzondere kerstpakketten een pakket dat past binnen uw budget, en plaats uw bestelling online, via mail of telefonisch. De juiste kerstpakketten kiezen, was nooit eenvoudiger!

Het fiscaal voordeel op kerstpakketten in 2021

Wilt u uw medewerkers op het einde van het jaar een plezier doen? Dan zijn kerstpakketten ideaal. Het zijn originele en leuke cadeaus die zeker in de smaak vallen.

Maar er is meer. Kerstpakketten zijn ook fiscaal aftrekbaar. Sinds begin 2016 is de nieuwe werkkostenregeling van kracht, waarmee u kerstpakketten belastingvrij kunt schenken. Ze behoren namelijk tot de zogenaamde vrije ruimte: 1,2 procent van de totale loonsom die u kunt benutten om medewerkers onbelast te vergoeden. 

Bijzondere kerstpakketten weggeven: Steun samen met Kerstpakketten.nl een goed doel

De feestdagen staan in teken van delen, mededogen en harmonie. Dit zijn we bij Kerstpakketten.nl niet uit het oog verloren. Daarom draag je bij Kerstpakketten.nl bij elke bestelling sowieso een steentje bij voor een goed doel. Daarnaast zijn er ook 34 'goede doelen kerstpakketten', specifiek opgesteld voor het steunen van een goed doel. 5% van de aankoopwaarde van deze kerstpakketten wordt automatisch gedoneerd aan het desbetreffende goed doel.

Benieuwd welke goede doelen gesteund worden bij Kerstpakketten.nl? Vandaag genieten Ronald McDonald Kinderfonds, Make-a-Wish en enkele door de klant uitgekozen organisaties van onze steun! Draag je steentje bij en bestel je kerstpakketten bij Kerstpakketten.nl.

Bijzondere kerstpakketten weggeven bij Kerstpakketten.nl

Bij Kerstpakketten.nl doen we er alles aan om onze klanten snel en vakkundig te bedienen. Dat merk je ook wanneer je kerstpakketten online bestelt. Het is snel, gemakkelijk en 100% veilig. Wist je trouwens dat je ook een selectie kan maken op prijsklasse? Zo is je keuze meteen afgestemd op je budget.

bijzondere kerstpakketten weggeven is bij ons echt kinderspel. Neem de proef op de som en bestel je favoriete kerstpakketten vandaag nog online!

 

Copyright © 2021 X-Masters, Inc. Alle rechten voorbehouden.