Aparte Kerstpakketten

Wanneer u ieder jaar een kerstpakket schenkt, wilt u ook ieder jaar uniek zijn. Anders had u wel voor de traditionele kerstpakketten gekozen. Nee, u wilt bijzonder zijn. Laten zien dat u moeite heeft gedaan voor de werknemers die het hele jaar hard hebben gewerkt voor uw bedrijf. Of juist richting de relaties waarmee u dit jaar succesvol bent geweest. Ga dan voor de aparte kerstpakketten van Kerstpakketten.nl!

Wat maakt een kerstpakket nu een apart kerstpakket, zult u zich afvragen. Zit hem dat in de prijs van het geschenk? Of juist in de hoeveelheid artikelen? Het thema van het kerstpakket? Al deze vragen hebben te maken met de mate van bijzonderheid van een kerstcadeau. Wij zijn van mening dat ieder kerstpakket uniek is, maar dat iedereen zijn eigen voorkeur kan hebben. Daarom verwijzen wij u graag door naar ons totaal assortiment kerstpakketten. Hierin kunt u zelf een keuze maken. Heeft u daar hulp bij nodig? Neem dan gerust contact met ons op!

 

 

Waarom een apart kerstpakket?

Van origine is het bekend dat iedereen onderscheidend wil zijn. Ook voor de selectie kerstpakketten van 2021 geldt dit. Het is namelijk een van de meest gestelde vragen die onze specialisten ieder jaar te horen krijgen. De besteller van de pakketten is op zoek naar een origineel en/of duurzaam pakketje om met Kerst te schenken. Maar voor iedereen is die interpretatie anders. Daarom zijn wij lang van tevoren bezig om de trends voor het komend seizoen op te sporen. In combinatie met onze ervaring stellen wij de meest exclusieve kerstpakketten samen. In onze ogen is ieder pakket dus bijzonder. Natuurlijk willen wij ook de meest bijzondere kerstpakketten samenstellen, dus een selectie aparte kerstpakketten mag hierin niet ontbreken.

Heeft u tussen uw personeel wel wat personen zitten die nét wat anders zijn? Die wel houden van een ludieke blijk van waardering? Dan zijn de aparte kerstpakketten van Kerstpakketten.nl zeker geschikt. Hieronder een aantal toppers uit ons uitgebreid assortiment.

Apart kerstpakket - Geroosterd 2020 Apart Kerstpakket - Thuisrestaurant 2020

 

Zelf een apart kerstpakket samenstellen

Heeft u diverse leuke kerstpakketten online gevonden, maar zou u liever een mix van alles willen aanbrengen? Bij een minimale afname van 50 dezelfde kerstpakketten kunt u zelf kerstpakketten samenstellen. Hierbij wordt u geholpen door één van onze verkoopadviseurs. Bepaal zelf de producten die u in uw eigen kerstpakket wilt. Zo kunt u uw kerstpakket helemaal zelf naar eigen wens samenstellen. Uw eigen apart kerstpakket. Doe inspiratie op bij onze themapagina, boordevol toepasselijke thema's voor het eerste zetje in de goede richting. Kies vervolgens zelf welke kleuren of type producten u wilt toevoegen. Gaat u voor food kerstpakketten of juist een Italiaans kerstpakket? Keuzes genoeg!

Copyright © 2021 X-Masters, Inc. Alle rechten voorbehouden.