Huis-aan-Huis Bezorgservice

In verband met de huidige restricties snappen wij heel goed dat u wellicht de kerstpakketten bij uw medewerkers thuis wilt laten bezorgen. Wij bieden deze service aan vanaf slechts € 7,95 excl. BTW per pakket*!

*Tarieven gelden voor Huis-aan-Huis zendingen binnen Nederland.

Voor meer informatie klik hier.

Kerstgeschenk Personeel

 

Een origineel kerstgeschenk voor uw personeel kan gezien worden als dé ultieme blijk van waardering richting uw personeel. U kunt bij Kerstpakketten.nl een kerstgeschenk kiezen uit een zeer ruim assortiment. Om er voor te zorgen dat u niet met een standaard kerstgeschenk voor personeel aankomt kunt u bij Kerstpakketten.nl terecht voor een origineel kerstgeschenk voor uw personeel. Laat u inspireren door de diverse thema’s en kleuren aan kerstgeschenken en/of –pakketten. Daarbij bepaalt u zelf wat de prijs van het kerstgeschenk voor uw personeel is.

 

 

ORIGINEEL KERSTGESCHENK PERSONEEL

Het valt niet altijd mee om als werkgever een perfect kerstgeschenk uit te zoeken voor zijn of haar personeel of voor de klanten. Wanneer is een kerstgeschenk daadwerkelijk origineel? Stelregel 1 bij het uitzoeken van een origineel kerstgeschenk is dat het te allen tijde draait om het gebaar. De waardering is het voornaamst, zo blijkt uit onderzoek. Maar toch, geen werkgever wil een fout figuur slaan op dit gebied. Daarom denkt Kerstpakketten.nl graag met u mee.

Het assortiment van Kerstpakketten.nl is zorgvuldig uitgekozen. Originaliteit staat hoog in het vaandel. Dit is ook terug te zien in de samenstellingen aan kerstgeschenken. U bepaalt bijvoorbeeld de prijsklasse en ook de hoeveelheid kan beperkt worden tot 1 stuk. Een zeer gewaardeerd origineel kerstgeschenk voor uw personeel kunt u vinden in de thema’s bedankt kerstpakketten en kernwaarden. De producten in het kerstgeschenk beschikken over een toepasselijke tekst en inhoud. Daarmee worden uw personeelsleden op een ludieke manier bedankt voor hun inzet het afgelopen jaar of zorgen enkele kernwoorden voor de lading van het kerstgeschenk. De waardering van uw werknemers en klanten zal enorm zijn!

 

ALS BEDRIJF HET VERSCHIL MAKEN MET EEN KERSTGESCHENK

Een bedrijf sluit aan het jaar af met de periode Kerst en Nieuw. Deze tijd, die in het teken staat van familie, vrienden en naastenliefden, is belangrijk voor een bedrijf en haar werknemers. En ook voor u als werkgever! De mensen om u heen die het bedrijf tot een succes maken zijn onderdeel van de kerstgedachte. De kerstgedachte kan omgezet worden in de vorm van een origineel kerstgeschenk. De zoektocht naar een geschikt origineel kerstgeschenk voor uw personeel hoeft niet lang te zijn met Kerstpakketten.nl. Het gemak van het online bestellen van een kerstgeschenk via Kerstpakketten.nl zorgt er voor dat u het verschil kan maken en samen met uw personeel kunt genieten van Kerst en Nieuw!

 

ORIGINEEL KERSTGESCHENK VOOR PERSONEEL

Indien u er uit bent met welk origineel kerstgeschenk u uw personeel blij wil maken, dan is het tijd om de bestelling en bezorging in orde te maken. Een bestelling loopt via de webshop, tenzij u afspraken heeft gemaakt met één van onze specialisten. De bestelling is compleet als hij, zo lang de voorraad strekt en voor 21 december 12:00 uur is besteld, volledig is ingevuld met contactgegevens en de betaling online is verricht of op factuurbasis. Bij een orderbedrag vanaf €750,- excl. btw kunt u de keuze maken om te bestellen op factuurbasis. Daarvoor hebben wij uw KvK-nummer nodig. Uw bedrijf wordt vervolgens door ons getoetst op verschillende zaken. Op basis daarvan wordt bepaald of wij op factuurbasis mogen leveren. Kerstpakketten.nl zorgt ervoor dat de kerstattenties voor uw personeel met zorg geleverd worden en vóór Kerst geleverd worden. Dit gebeurt door middel van professionele bezorging. Onze partner heeft een modern Track en Trace systeem, zodat u precies kunt zien waar de bestelling precies is en wanneer deze geleverd gaat worden. Ook kunt u een tijdvak uitkiezen. Meer daarover vindt u hier, maar u kunt ook altijd informatie aanvragen bij een van onze specialisten. 

AFSTAND DOEN VAN HET TRADITIONELE KERSTPAKKET

Het is een uitdaging om ieder jaar weer een uniek kerstgeschenk aan uw personeel te geven. De medewerkers of relaties willen het liefst verrast worden wanneer ze een kerstpakket mogen ontvangen. Daarom is het goed om afstand te doen van een traditonele kerstpakket. Ons assortiment geschenken is groot genoeg om een origineel kerstcadeau uit te zoeken. Kies bij ons voor hét relatiegeschenk met Kerst.

Om nog meer indruk te maken op uw medeweker of relaties kunt u ook een kerstpakket samenstellen bij ons. Zo kunt u zelf het ultiem kerstgeschenk voor uw personeel samenstellen. Bekijk de mogelijkheden via de pagina over kerstpakketten samenstellen

Ga dus snel naar het overzicht van alle kerstpakketten en kies uw uniek kerstgeschenk voor uw personeel uit!

 

Copyright © 2020 X-Masters, Inc. Alle rechten voorbehouden.