Kerstgeschenk Personeel

Een origineel kerstgeschenk voor uw personeel kan gezien worden als dé ultieme blijk van waardering richting uw personeel. U kunt bij Kerstpakketten.nl een kerstgeschenk kiezen uit een zeer ruim assortiment. Om er voor te zorgen dat u niet met een standaard kerstgeschenk voor uw personeel aankomt kunt u bij Kerstpakketten.nl terecht voor een origineel kerstgeschenk voor uw personeel. Laat u inspireren door de diverse thema’s en kleuren aan kerstgeschenken en/of –pakketten. Daarbij bepaalt u zelf wat de prijs van het kerstgeschenk voor uw personeel is.

ORIGINEEL KERSTGESCHENK VOOR UW PERSONEEL

Het valt niet altijd mee om als werkgever een perfect kerstgeschenk uit te zoeken voor zijn of haar personeel of voor de klanten. Wanneer is een kerstgeschenk daadwerkelijk origineel? Stelregel 1 bij het uitzoeken van een origineel kerstgeschenk is dat het te allen tijde draait om het gebaar. De waardering is het voornaamst, zo blijkt uit onderzoek. Maar toch, geen werkgever wil een fout figuur slaan op dit gebied. Daarom denkt Kerstpakketten.nl graag met u mee.

Het assortiment van Kerstpakketten.nl is zorgvuldig uitgekozen. Originaliteit staat hoog in het vaandel. Dit is ook terug te zien in de samenstellingen aan kerstgeschenken. U bepaalt bijvoorbeeld de prijsklasse en ook de hoeveelheid kan beperkt worden tot 1 stuk. Een zeer gewaardeerd origineel kerstgeschenk voor uw personeel kunt u vinden in de thema’s bedankt kerstpakketten en kernwaarden. De producten in het kerstgeschenk beschikken over een toepasselijke tekst en inhoud. Daarmee worden uw personeelsleden op een ludieke manier bedankt voor hun inzet het afgelopen jaar of zorgen enkele kernwoorden voor de lading van het kerstgeschenk. De waardering van uw werknemers en klanten zal enorm zijn!

ALS BEDRIJF HET VERSCHIL MAKEN MET EEN KERSTGESCHENK

Een bedrijf sluit aan het jaar af met de periode Kerst en Nieuw. Deze tijd, die in het teken staat van familie, vrienden en naastenliefden, is belangrijk voor een bedrijf en haar werknemers. En ook voor u als werkgever! De mensen om u heen die het bedrijf tot een succes maken zijn onderdeel van de kerstgedachte. De kerstgedachte kan omgezet worden in de vorm van een origineel kerstgeschenk. De zoektocht naar een geschikt origineel kerstgeschenk voor uw personeel hoeft niet lang te zijn met Kerstpakketten.nl. Het gemak van het online bestellen van een kerstgeschenk via Kerstpakketten.nl zorgt er voor dat u het verschil kan maken en samen met uw personeel kunt genieten van Kerst en Nieuw!

ORIGINEEL KERSTGESCHENK BESTELLEN

Indien u er uit bent met welk origineel kerstgeschenk u uw personeel blij wil maken, dan is het tijd om de bestelling en bezorging in orde te maken. Een bestelling loopt via de webshop, tenzij u afspraken heeft gemaakt met één van onze specialisten. De bestelling is compleet als hij, zo lang de voorraad strekt en voor 21 december 12:00 uur is besteld, volledig is ingevuld met contactgegevens en de betaling online is verricht of op factuurbasis. Bij een orderbedrag vanaf €750,- excl. btw kunt u de keuze maken om te bestellen op factuurbasis. Daarvoor hebben wij uw KvK-nummer nodig. Uw bedrijf wordt vervolgens door ons getoetst op verschillende zaken. Op basis daarvan wordt bepaald of wij op factuurbasis mogen leveren. Kerstpakketten.nl zorgt ervoor dat de kerstattenties voor uw personeel met zorg geleverd worden en vóór Kerst geleverd worden. Dit gebeurt door middel van professionele bezorging. Onze partner heeft een modern Track en Trace systeem, zodat u precies kunt zien waar de bestelling precies is en wanneer deze geleverd gaat worden. Ook kunt u een tijdvak uitkiezen. Meer daarover vindt u hier.

Ga dus snel naar het overzicht van alle kerstpakketten en kies uw origineel kerstgeschenk voor uw personeel uit!

Copyright © 2017 X-Masters, Inc. Alle rechten voorbehouden.