Kerstgeschenk personeel

 

Wilt u uw personeel bedanken en een fijne kerst wensen? Dat kan met een kerstgeschenk voor uw personeel van Kerstpakketten.nl. Wij bieden al vanaf €9,95 de leukste kerstpakketten aan voor uw personeel. Bij ons heeft u keuze uit een ruim assortiment van wel 400 kerstpakketten, dit assortiment verandert elk jaar zodat u ieder jaar weer iets vernieuwends kunt geven. Een kerstpakket voor uw personeel is vaak bedoeld als bedankje en hoeft helemaal niet duur te zijn. Daarom kunt u bij ons altijd een geschikt kerstpakket vinden voor uw personeel en heeft uw personeel zeker een goede kerst.

Een door ons samengesteld kerstgeschenk voor uw personeel.

U kunt bij ons kiezen voor een door ons samengesteld kerstpakket voor uw personeel. Ons ruime assortiment is verdeeld in verschillende thema’s, u kunt hierbij denken aan: luxe kerstgeschenken, bijzondere kerstgeschenken en Italiaanse kerstgeschenken. Hierdoor kunt u makkelijk en snel uw kerstpakket voor uw personeel bestellen. Onze kerstpakketten voor personeel zijn allemaal van hoge kwaliteit en u kunt zelfs ervoor kiezen om duurzame kerstpakketten te bestellen. Er zijn ook kerstpakketten te bestellen voor uw personeel die goede doelen steunen, deze zijn te herkennen aan het logo van het goede doel bij het kerstpakket op de site. De door ons samengestelde kerstpakketten zijn te bestellen in onze webshop en in onze showroom.

Een door u samengesteld kerstgeschenk voor uw personeel.

Weet u al precies wat u wilt geven aan uw personeel en wilt u het graag zelf samenstellen? U kunt, als u meer dan 50 dezelfde kerstpakketten voor uw personeel wilt bestellen, uw kerstpakketten geheel naar eigen wens samenstellen. Bij het samenstellen heeft u keuze uit alle producten die te vinden zijn in de door ons samengestelde kerstpakketten en alle combinaties zijn mogelijk. Bij uw kerstpakketten voor uw personeel kunt u een door u aangeleverde wenskaart/brief/artikel mee laten verpakken. Een door u zelf samengesteld kerstpakket voor uw personeel kunt u bestellen in onze showroom in Uden, uitsluitend op afspraak. Wij helpen u daar graag verder bij het uitzoeken van uw kerstpakket voor uw personeel.

Een kerstcadeauvoucher voor uw personeel.

Weet u niet goed welk kerstpakket u cadeau moet geven aan uw personeel? Dan kunt u kiezen voor een kerstcadeauvoucher. De kerstcadeauvoucher valt onder het Eigen Keuze Concept, met deze kerstcadeauvoucher kan uw personeel zelf een kerstpakket of cadeau uitzoeken. Met een unieke bestelcode kunnen ze in onze webshop hun kerstpakket of cadeau bestellen, ze hebben daarbij keuze uit ons gehele assortiment. U kunt kerstcadeauvouchers al bestellen vanaf €20,- en zijn uit te bereiden tot €70,-. Zo kunt u de prijs bepalen en uw personeel zelf hun kerstpakket. Uw personeel kan met deze voucher geheel naar eigen wens een kerstpakket of cadeau uitzoeken wat ze zelf leuk vinden. Hierdoor maakt u uw personeel zeker blij!

Copyright © 2017 X-Masters, Inc. Alle rechten voorbehouden.