Kerstgeschenk Personeel

De afdeling kerstgeschenk personeel. U vindt hier de leukste en meest originele kerstpakketten om uw personeel mee te verrassen. Eenvoudig of heel uitgebreid, goedkoop of juist heel exclusief, u bepaalt zelf waarme u uw werknemers gaat verwennen aan het eind van het jaar. Omdat ze het verdiend hebben, of puur als blijk van waardering voor de samenwerking het afgelopen jaar. Doe een leuk kerstpakket idee op of bekijk direct een aantal leuke kerstgeschenken uit het uitgebreid assortiment van Kerstpakketten.nl.

 

 

Leuke kleine kerstgeschenken voor uw personeel

Een kerstgeschenk voor uw personeel kan al heel eenvoudig en tóch leuk zijn. Het gaat om de attentie, dus ook een kleinigheidje wordt gewaardeerd. Ook in die zin hebben we met u meegedacht. Wanneer u al onze kerstpakketten bekijkt dan ziet u de mogelijkheid om een prijsrange te bepalen. Hierin kunt u bijvoorbeeld al een maximale prijs aan het kerstcadeau meegeven. Als we kijken naar de kleinste kerstgeschenken voor uw personeel, dan kunnen we het niet laten om deze toppers aan u te tonen:

Kerstgeschenk Personeel - Witte Kerst Kerstgeschenk Personeel - Pauzemoment Kerstgeschenk Personeel - Gouden Gloed

 

Maak het verschil met een leuk kerstgeschenk

Een bedrijf sluit aan het jaar af met de periode Kerst en Nieuw. Deze tijd, die in het teken staat van familie, vrienden en naastenliefden, is belangrijk voor een bedrijf en haar werknemers. En ook voor u als werkgever! De mensen om u heen die het bedrijf tot een succes maken zijn onderdeel van de kerstgedachte. De kerstgedachte kan omgezet worden in de vorm van een origineel kerstgeschenk. De zoektocht naar een geschikt origineel kerstgeschenk voor uw personeel hoeft niet lang te zijn met Kerstpakketten.nl. Het gemak van het online bestellen van een kerstgeschenk via Kerstpakketten.nl zorgt er voor dat u het verschil kan maken en samen met uw personeel kunt genieten van Kerst en Nieuw!

Kerstgeschenk Personeel - Snacken Kerstgeschenk Personeel - Mijn Favorieten Kerstgeschenk Personeel - Gevoel Voor Sfeer

 

Origineel geschenk met Kerst

Indien u er uit bent met welk origineel kerstgeschenk u uw personeel blij wil maken, dan is het tijd om de bestelling en bezorging in orde te maken. Een bestelling loopt via de webshop, tenzij u afspraken heeft gemaakt met één van onze specialisten. De bestelling is compleet als hij, zo lang de voorraad strekt en voor 21 december 12:00 uur is besteld, volledig is ingevuld met contactgegevens en de betaling online is verricht of op factuurbasis. Bij een orderbedrag vanaf €750,- excl. btw kunt u de keuze maken om te bestellen op factuurbasis. Daarvoor hebben wij uw KvK-nummer nodig. Uw bedrijf wordt vervolgens door ons getoetst op verschillende zaken. Op basis daarvan wordt bepaald of wij op factuurbasis mogen leveren. Kerstpakketten.nl zorgt ervoor dat de kerstattenties voor uw personeel met zorg geleverd worden en vóór Kerst geleverd worden. Dit gebeurt door middel van professionele bezorging. Onze partner heeft een modern Track en Trace systeem, zodat u precies kunt zien waar de bestelling precies is en wanneer deze geleverd gaat worden. Ook kunt u een tijdvak uitkiezen. Meer daarover vindt u hier, maar u kunt ook altijd informatie aanvragen bij een van onze specialisten. 

 

Afstand doen van het traditionele kerstpakket

Het is een uitdaging om ieder jaar weer een uniek kerstgeschenk aan uw personeel te geven. De medewerkers of relaties willen het liefst verrast worden wanneer ze een kerstpakket mogen ontvangen. Daarom is het goed om afstand te doen van een traditonele kerstpakket. Ons assortiment geschenken is groot genoeg om een origineel kerstcadeau uit te zoeken. Kies bij ons voor hét relatiegeschenk met Kerst.

Om nog meer indruk te maken op uw medeweker of relaties kunt u ook een kerstpakket samenstellen bij ons. Zo kunt u zelf het ultiem kerstgeschenk voor uw personeel samenstellen. Bekijk de mogelijkheden via de pagina over kerstpakketten samenstellen

Ga dus snel naar het overzicht van alle kerstpakketten en kies uw uniek kerstgeschenk voor uw personeel uit!

 

Copyright © 2021 X-Masters, Inc. Alle rechten voorbehouden.