Het oer-Hollandse merk Rituals is inmiddels uitgegroeid tot een internationaal begrip. De eeuwenoude Aziatische tradities in combinatie met hippe ingrediënten creëren een unieke beleving. De collectie kenmerkt zich door zowel verzorgingsproducten als in-huis producten aan te bieden. Dit alles onder het motto: “Het is niet ons doel om schoonheid te verkopen, maar om jou een goed gevoel te geven.”. Kortom bij uitstek geschikt als kerstpakket.

 

Rituals voor vrouwen

Bij een Rituals kerstpakket zal in eerste instantie vooral aan vrouwen gedacht worden. Zo vinden zij het heerlijk om verzorgingsproducten te ontvangen. Lekker tot rust komen en ontspannen aan het einde van het jaar. Hoe kan dit nou beter dan met een Rituals kerstpakket? De meest geliefde Rituals kerstpakketten voor vrouwen zijn het Rituals Sakura Renewing Ceremony pakket en het Rituals Ayurveda Rebalancing Ceremony pakket.

Rituals voor mannen

Ontspanning is voor velen hét sleutelwoord tijdens de overgang van 2019 naar 2020. Daarom is een Rituals kerstpakket dus ook zeker geschikt voor mannen. Wij bieden een speciale mannenlijn van Rituals aan met heerlijk schuimende douchegel, frisse deodorant, verzachtende gezichtscrème en een overheerlijke eau de parfum. De meest populaire Rituals kerstpakketten voor mannen zijn The Ritual of Samurai Invigorating Ceremony en Rituals Hammam Purifying pakket.

Harmonie in huis

Naast persoonlijke ontspanning en verzorging brengt Rituals ook de harmonie in huis tijdens de laatste periode van het jaar. Heerlijk thuis komen met een aroma van de heerlijke geurkaarsen en interieurparfums. Hiermee voel je de harmonie in je huis direct bij binnenkomst. Dit zal helpen om momenten bewust te stellen en een ontspannen gevoel te krijgen. Zo koester jij extra warme herinneringen aan het afgelopen jaar.

Goed voor mens en milieu

Rituals pakketten brengt elke medewerker weer in balans om in 2020 optimaal te presteren. Rituals zal helpt je met de juiste verzorging om lichaam en geest met elkaar in balans te laten staan. Hiernaast is Rituals ook goed voor het milieu door het gebruik van recyclebare verpakkingen en papierloze inpakdozen. Dit in combinatie met het steunen van ontwikkelingsprogramma’s over de hele wereld zorgt ervoor dat je met Rituals het beste kiest voor jezelf, het bedrijf én de planeet.

Particulier Rituals kerstpakket

Wil jij je partner of geliefde verrassen met een Rituals kerstpakket? Dan is de kerstperiode is hier een uiterst geschikt moment voor. Dit kan zowel met de samengestelde pakketten of zelfs door een eigen Rituals kerstpakket op maat. Zo kan je deze ook als particulier samenstellen bij afname van 50 eenzelfde pakketten.

Origineel kerstpakket

Een goed gevoel. Dat is waar het met de kerst om draait. Geef daarom een van onze meest gewaardeerde Rituals kerstpakketten naar jouw wensen. Dus of je nu een heerlijke douchescrub of olie, badscrub, bodylotion of parfum kiest. Van een goed gevoel ben je in ieder geval verzekerd met onze Rituals kerstpakketten. Ons advies: wees uniek en toon je waardering met een origineel kerstpakket van Kerstpakketten.nl. Voor meer inspiratie hebben wij een inspiratie pagina samengesteld.