Verzenden en retourneren

Huis-aan-Huis zendingen
De unieke situatie waar we ons momenteel allemaal in bevinden vraagt om flexibiliteit en daar willen we graag ons steentje aan bijdragen.

Om het u als bedrijf nog makkelijker te maken bieden wij vanaf heden Huis-aan-Huis zendingen aan voor het gereduceerde tarief van slechts € 9,95 excl. BTW per pakket (mogelijk vanaf 2 pakketten)*.

Nadat u uw order geplaatst heeft ontvangt u van ons een e-mail met daarin een Excel-bestand wat ingevuld moet worden zodat we uw zendingen compleet hebben.

Wij gaan vervolgens voor u aan de slag en zorgen ervoor dat uw pakketten aangeboden gaan worden door PostNL.

Verzending
Het verzenden van onze kerstpakketten en andere geschenken geschied via palletvracht of door middel van PostNL. De leverdatum van de kerstpakketten en geschenken zal in onderling overleg bepaald worden.

Het streven is naar een 24-uurs aflevering van uw bestelling op werkdagen, maar omdat wij in deze afhankelijk zijn van externe factoren, zal genoemde leverdatum nooit een fatale datum zijn. Overschrijding van de nakomingstermijn zal de tegenpartij nimmer het recht geven op schadevergoeding, nog op ontbinding der overeenkomst.

Wij leveren uw kerstpakketten en geschenken op de door u gewenste datum op werkdagen tussen 08.00 - 17.00 uur.

Uiteraard is het ook mogelijk om binnen een tijdsvak geleverd te krijgen, dit gaat tegen een kleine meerprijs.

Bij ons kunt u bijna elk pakket per stuk bestellen. Wij zorgen ervoor dat het pakket tegen een zéér voordelig tarief en mooi verpakt wordt afgeleverd.

Enkele pakketten hebben echter een minimale bestelhoeveelheid in verband met de verzendverpakking/omdoos.

De tarieven voor verzending zijn:

 • Tot € 50,- slechts € 15,- excl. BTW

 • Van € 50,- tot € 100,- slechts € 25,- excl. BTW

 • Van € 100,- tot € 250,-  slechts € 35,- excl. BTW

 • Van € 250,- tot € 500,- slechts € 45,- excl. BTW

 • Vanaf € 500,- leveren wij GRATIS op één adres in Nederland (excl. de eilanden).


Mocht u gebruik willen maken van een tijdslevering is dit uitsluitend mogelijk bij verzending per pallet.

 • Standaard levering 08.00 uur – 17:00 uur = Géén meerkosten

 • Tussen 08.00-10.00 uur = Meerkosten + € 75 excl. BTW

 • Tussen 10.00-12.00 uur = Meerkosten + € 75 excl. BTW

 • Tussen 12.00-14.00 uur = Meerkosten + € 75 excl. BTW

 • Tussen 14.00-16.00 uur = Meerkosten + € 75 excl. BTW

 • Tussen 08.00-12.00 uur = Meerkosten + € 50,- excl. BTW

 • Tussen 12.00-16.00 uur = Meerkosten + € 50,- excl. BTW


Bij een orderwaarde vanaf € 500,- excl. BTW (€ 605,- incl. BTW) rekenen wij geen transportkosten.

* Omdat wij in deze afhankelijk zijn van externe factoren, zal genoemde leverdatum nooit een fatale datum zijn. Wij zullen alles in het werk stellen om de pakketten netjes conform afspraak bij u te leveren.

Bedrijven:
Overschrijding van de nakomingstermijn zal de tegenpartij nimmer het recht geven op schadevergoeding, nog op ontbinding der overeenkomst

Retourneren
Indien u als consument een bestelling heeft geplaatst op onze website, kunt u na ontvangst van de bestelling binnen 14 dagen van de koop afzien. Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk, per post, fax of e-mail) op de hoogte stellen de overeenkomst te herroepen. U kunt hiervoor gebruikmaken van het door ons toegezonden modelformulier voor herroeping (onderaan deze pagina), maar bent hiertoe niet verplicht. Na het moment van herroepen heeft u nog 14 dagen om de bestelde producten terug te sturen. U kunt ook een product retourneren zonder aanmelding, maar dan moet u een verklaring dat het een retour betreft meesturen. Een pakket weigeren is niet toegestaan.

Terugbetaaltermijn
Wij zullen er voor zorgdragen dat het verschuldigde bedrag zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 14 dagen na ontbinding naar u overgemaakt wordt. Wij zullen u op dezelfde wijze terugbetalen als hoe de betaling heeft plaats gevonden, tenzij u uitdrukkelijk heeft ingestemd met een andere wijze.Wij zullen wel wachten tot de artikelen retour ontvangen zijn of u kunt aantonen dat u het product retour heeft gezonden.

Kosten
U ontvangt alle kosten die zijn betaald terug, echter moet u wel de retourkosten betalen. Indien u meer doet met de producten dan het beoordelen daarvan en hierdoor schade is ontstaan het het product zult u aansprakelijk zijn voor de waardevermindering.